Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Pazar Alanı

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Oyun icerisinde almak - satmak istediginiz itemleri buraya yazarsaniz herkes icin kolaylık olur sanırım :)

Thanx...[signature][hline]Karınca nedir ki abi ?? Toplasan 5 hücreden oluşuyo!!
Mesaj tarihi:
Elimde dbranch war 8-9 tane 8k dan satım sıze ahaha nickim ımzada yazıor saten thief kasıorum olmazsa pm oyunda hemen ucarım :P[signature][hline]RagNorak<=>Shindei_TR==>> LvL 50/37 Swordman
LvL 35/27 Thief <=>Shindei-TR
Lag Sux Turk Telecom Rox T.T
Mesaj tarihi:
Merchantım için leech alıyorum base41 job 31 , her job level için 40k para ödenecek imzamda karakter isimleri var ...

Ve job level atlatan herkes malzemelerini getirdiği sürece , Elemental silahları ücret alınmadan yapılacaktır .

[Bu mesaj Dunedain tarafından 03 Haziran 2004 16:28 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
benim levelim yüksek deil yani benim level atlamam çok daha kolay. Level41i level atlatmakla 65 70i level atlatmak çok çok farklı şeyler . Ayrıca knight olan biri leech arıyorsa durumu vahim demektir gerçekten ...
Mesaj tarihi:
-Shop-
dustiess card:75k [%30 wind resist]
+1 Swredred Tsrugi [+1 agi] : 90k
iseyenler olursa pm atabilir ayrica stilik
r. elu vede r. ori arti kardoval. mevcuttur.

100 tane empty bottle alinacakdir falan filan :)[signature][hline].:Ragnarok Online:.Gorlog:[i]:56/42 [i]Swordman
Mesaj tarihi:
batistuta pronteraya gırsen 1000 tane iron chian bulursun ki 400k bıle deıl sanırım[signature][hline]Ragnorak<=>Shindei_TR==>> LvL 50/37 Swordman
LvL 45/33 Thief <=>Shindei-TR
Lag Sux Türk Telekom Rox T.T
Mesaj tarihi:
löl[signature][hline]Ragnarok<=>Shindei_TR==>> LvL 50/37 Swordman
LvL 51/37 Thief <=>Shindei-TR
Lag Sux Türk Telekom Rox T.T

[Bu mesaj Lind3r0th tarafından 17 Haziran 2004 03:59 tarihinde değiştirilmiştir]
  • 1 ay sonra ...
  • 1 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
said:
BlacKDagger, 16 Haziran 2004 23:03 tarihinde demiş ki:
S>400 Empty Bottles 35k.

ben npclere satıyorum hep :D[signature][hline]reeee uuuu neee uuuu oooo
mmorpg: UO WoW MxO
fps: TFC UT2004
RTS: Starcraft, Warcraft
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
bu oyunu nasil oynucamı bana ozel mesaj atar mısınız pls oyuna giremiom[signature][hline]Don't speak i kno what you sayin so plz stop explainin dooon't speak ...
  • 3 hafta sonra ...
  • 4 hafta sonra ...
  • 3 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
said:
Lind3r0th, 09 Haziran 2004 12:22 tarihinde demiş ki:
batistuta pronteraya gırsen 1000 tane iron chian bulursun ki 400k bıle deıl sanırım

LutFEN SAYGI ben daha 200 k yı bir arada gormedim. Oradaki bile deıl i bılerek mı yazdın ;)[signature][hline]Ya göründüğun gibi ol ,ya da olduğun gibi görün

CS ForEvER
  • 4 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
ben hırsız karakter kasıyorum hiç iyi bir zırhım ve silahım yok makul bir fiyata alabilirim...[signature][hline]_iReM_, 09 Ocak 2005 22:16 tarihinde demiş ki:
ne bu ya kız diyince öyle altın günü gibi boş işler gelio hemen aklınıza.bitek çay servisine yaramıoruz yane.
  • Yeni Oluştur...