Chemical Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Sabahtan beri böyle birşeyden (Böle) birisi arıyorum. Ama yok. Sora farkettim. Listemdeki çevremdeki insanların %98 i ya karıdan, yada karpuzdan anlıyo.[signature][hline]guns don't kill people, bullets do. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 bak karpuzdan iyi anlarım cidden[signature][hline] Sezercik, 11 Haziran 1981 tarihinde demiş ki: Vurmayin abiler ,vurmayin ablalar... Haydi kafalar Telekoma[/b] Yukarda yazılanların hepsi geyiktir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 hmm ben de karıdan(kız yani bayan) anlarım o zaman hep beraber kızlarla beraber karpuz yerken video çekelim ama Chem bunları bilgisayara aktaramasın, evet oldu bu[signature][hline]Yazdıklarımla ilgili bir soru(/n) olması durumunda "özel mesaj" atarsanız daha hızlı yanıt alırsınız. mono-blog Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 karıdan anlamam. karpuzdan hiç anlamam. püü sıfatıma...[signature][hline]Fülfül Muharrem sizleri pek severdi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Soruna cevap bulamayıpta, insanlara çatmaktan ve genelleme yapmaktan çok iyi anlıyorsun galba :) sabır ve sakinlik diyorum , komik duruma düşme sonra bir soruya cevap bulamadım diye :)[signature][hline]Beş Hececiler ''Özünün farkında olup bunu gölgelemek farklı, bu gölgelemenin farkında olmayıp kendini başka türlü nitelendirmek farklıdır.'' - S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ancalagan Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 sigara vodka astroloji zuzaylilar vs vs vs ve tabi disiler :-P bend anlamam o kadar teknikten :/ [signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ... FEzAGezer:noooooo Tam bu sıralarda bi ses O Bİ Vanlİ: Yuguz Dı Fors look [Bu mesaj Ancalagan tarafından 11 Ağustos 2005 21:03 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 sabır laızm evet=) bu arada %2 lik kısımı hesap yaparak mı buldun?[signature][hline]I know someday you'll have a beautiful life, I know you'll be a star In somebody else's sky, but why, why, why can't it be, why can't it be mine DevArt raistlinn i kalbimde yaşatıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 valla listem 200 kişi. 4kişi anlıyacak gibi olduh. lan adamlar website açıyor. kamera var, video capture var. Ama sattıkları ürün ile bilgi isteyince hiçbirşey bilmiyorlar. Karpuzcu bile sattığı karpuzun çekirdekli olup olmadıını bilir be. Satış yapmak 2 tane ürünü rasgele seçip raflara doldurmak ise işimiz zor. İnsanlar ne sattığını bilmiyorki aldığını bilsin.[signature][hline]guns don't kill people, bullets do. [Bu mesaj Chemical tarafından 11 Ağustos 2005 21:07 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar