Maxarathiel Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 www.rodatabase.org==>Yaratıklar,itemlar,questler.... ro.nitro7.com==>Forumlarından, karakterler hakkında bilgi... iro.ragnarokonline.com www.roempire.com www.emperium.org Burulardan pek çok bilgi edinebilirsiniz. Umarım yardımcı olur. Bunlar dışında bildiğiniz siteler varsa buraya ekleyin, herkesi mutlu edin.:)[signature][hline]I can't remember anything Can't tell if this is true or dream Deep down inside i feel to scream This terrible silence stops with me [Bu mesaj Maxarathiel tarafından 15 Temmuz 2004 22:22 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj Maxarathiel tarafından 15 Temmuz 2004 22:22 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sage Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 http://www.gamefaqs.com/computer/doswin/game/12848.html Guidelar için ;)[signature][hline][a.k.a: Sage, Bloodyblade, Gilquaril,Firebat,[Fire]Sage, [SCKF]Firebat, [SoFD]Firebat, Fire-M@n] Bonus 05 February 2004 20:02 tarihinde demiş ki: Siz bir de çırpıya para mı veriyorsunuz? *casts spell:Summon iyi çırpı* Tamam cinsiyet konusunda gravityyi kandırdım...Çünkü kız karakterler çok tatlı ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laughin_ Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 Ben oyunu download ediyorum şuan ama oyuna bağlanmam için bir kullanıcı ismi şifre nerden alabilirim ? Bir arkadaşım önerdi oyunu daha önce Ultima oynuyordum 4 senedir aynı oyun baydı Bana bir yardımcı olursanız inanın çOk seviniceğim Elimden geldiğince araştırıyorum. Ama yapabilecegimin en fazlasını yaptım account alımı nasıl olucak ???? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laughin_ Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 Offf lütfen bilen birisi cevap verebilirmi size zahmet özür diliyerek soruyorum :((( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 www.euro-ro.net buraya gir sagda banner war 15 günlük bedave diye onla başla hoşuna giderse devam edersin bu arada oyunu kurduktan sonra gerekli patchler war direl oyunun console ıle dl edım deme bayılırsın download prog. ile dl et daha rahat hernesye böle işte[signature][hline]Ragnarok<=>Shindei_TR==>> LvL 50/37 Swordman LvL 51/37 Thief <=>Shindei-TR Lag Sux Türk Telekom Rox T.T Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sambaci Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Bu oyunu hangı sıteden download edebılıoruz ? :)[signature][hline]İnSanDa YuReK OlaCak YeMioSa SoYliYeCen.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maxarathiel Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Oyunun cd si var ama dowload edeyim dersen www.ragnarokonline.com[signature][hline]7x/4x Swinger Rogue Others cannot understand and some watch with fright, but in reality, if he gets mad, nothing in sight can be considered safe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sage Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 www.ragnarok.gen.ms İlk Türk RO fan sitesi. :)[signature][hline][a.k.a: Sage, Bloodyblade, Gilquaril,Firebat,[Fire]Sage, [SCKF]Firebat, [SoFD]Firebat, Fire-M@n] Bonus 05 February 2004 20:02 tarihinde demiş ki: Siz bir de çırpıya para mı veriyorsunuz? *casts spell:Summon iyi çırpı* Tamam cinsiyet konusunda gravityyi kandırdım...Çünkü kız karakterler çok tatlı ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zylo Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 http://www.rotr.net ve http://www.ragnaroktr.net Tek Türkçe fan sitesi.[signature][hline]LvL 99 Legendery Poster Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darkata Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Bu Oyunu Bedava Oynuyabılıyormuyuz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mko Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 said: Darkata, 02 Temmuz 2005 00:31 tarihinde demiş ki: Bu Oyunu Bedava Oynuyabılıyormuyuz ? tabii ki hayır[signature][hline]ICQ:75403906 (kahrolsun msn messenger) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar