Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bit pazarına nur yağdı (SAtılık SWG,gitar,amfi,magic etc.)

Richk

Öne çıkan mesajlar

Bugün gelecel sene ÖSS'ye girecez diye şöyle bi odayı topliim dedim elime bissürü kullanmadıın cihaz geldi buyrun listesi artık kardeşinize mi alırsınız sizmi ilgilenirsiniz bilmiyorum

[spo1=Groove Elektro Gitar:250$]
Bir kez konsere çıkmış olup yeni gitar aldıktan sonra tamamen evde askısında durmuştur arada bir stüdyoya götürülmüştür çok temizdir. Lakin 2 hafta önce stüdyoda 2 teli koptu full yeni set tel,taşıma kılıfı,tuner,penasıyla vericem [/spo]

[spo2=Antonio Lorca Mod:8 Klasik Gitar:300$]
Bulabileceğiniz en iyi durumda bir Mod.8 sitesinden fiyat ve özelliklerini araştırabilirsiniz. 300[/spo]

[spo3=Eleca 15W Amfi:50$]
Groove gitar ile almıştım şimdi processor olunca kullanmıyorum. groove gitar ile alırsanız toplamda 280$'a inip iskonto yapaiblirm[/spo]

[Bu mesaj Richk tarafından 11 Ağustos 2005 02:36 tarihinde değiştirilmiştir]

Sosyal ağlarda paylaş

[spo4=Star Wars Galaxies (BOX):60 YTL]Star Wars Galaxies piyasa fiyatı 80 YTL sanırım. Değilse bile piyasa fiyatının 20 YTL altına veriyorum. Güzel bir Rifleman ile Teras Kasi+ Doktor var ortalama sayılabilecek. Combat Upgrade'den beri oynamıyorum.Resim yok kusura bakmayın :) içindeki hertürlü manual ve poster dahildir kutumuza.[/spo]

[spo5=Uzaktan Kumandalı Arabalar]
Piyada 20YTL falan herhalde bu arkadaş. Ataköy civarında falan oturuyosanız 8 pille çalısan bu aleti 15 YTL'ye bırakırım ya da iki tane NBA figürüne (küçük olanlardan) takas ederim.Yanındaki müthiş uzay mekiği taşıyan tırımsı şeyde hediyesi=)

Bu biraz daha kıllı bi alet kendi etrafında fır dönüyo falan. Şarjlı pili,adaptörü,kumandası dahil 40YTL(Taksimdeki oyuncakçıda gördüm 70 YTL gibi bir fiyatı vardı) Bunu da bir büyük figüre değişirim =)[/spo]

[spo6=Müthiş Eeelence Seti:40YTL]Müthiş Eeelence Seti:40YTL

Sadece Scrabble 45 YTL falan nerde baksanız. Yanında bissürü ıvır zıvır işte oynayın şahane =) Hiç bir eksiği yoktur scrabble bile sadece 5-6 kez oynanmıştır eksik çıksın hiç sorunsuz geri alırım bide para veririm hatta üstüne o derece(du bakiim çevir kazanın bi taşlarını sayayım =) Doymaz bir şekilde Kutusunun içinde durması şartıyla yine bir McFarlane figürüne değişirim. Ordaki türksel mıknatıslı çerçevede hediyesidir=)[/spo]

[spo7=Mage Knight:100YTL]Mage Knight:100 YTL

Hepsi unlimited.Aralarında bir adet unique var (Emerald Warder fig no 147)en önde duran arkadaş.yekünde 28 adet.Bir unlimited Booster şu an 38 milyondan satılmakta ve içinden 5 adet figür çıkmakta.Buradan Unlimited Boosterlerin fiyatını görebilirsiniz.Aldığım 5 boosterin içinden çıkan 3 sayfa ayracı halen mevcut.Tanesi yaklaşık 3.5 YTL'ye bir adet Unique ile.(Para tuzağı resmen o ayrı carousel'de armağana girdim mi bi tane booster almadan çıkamıyordum [/spo]

[spo8=Magic Kartları]Magic Kartları Bu kutun içinde 4 deste falan var oldukça sağlam ama artık bu illetten kurtulmak istiyorum. Bütün kutuda sadece 20 tane falan starting packlerden çıkan bi işe yaramayan kartlardan falan var sanırım nerden karıştığını bilmediğim değerinin çok çok altına bütün kutuyu 100 YTL gibi harcadığım paranın katrilyarda birini karşılamayacak bir fiyata satıyorum. Bir hazır deck'in nerden baksanız 50 kaat falan bu kutudan en az 3-4 deck çıkar. tek tek de satabilrim isterseniz gelin bakın kartlara tek tek ama fiyat biraz artar ozaman. kart değerinin altına satarım yinede[/spo]

Eveet odamdan işe yaramaz bunlar çıktı verdiiniz paracıklarla bissürü işe yaramaz şey daha alıcam. Hertürlü pazarlık payı vardır. Özelden bana ulaşırsanız ayrıntılı konusabiliriz. Paranın yanında NBA figürleri başta olmak üzere hertürlü McFarlane ürünü alabilirm almaya da bilirm bilmiyorum =)

[Bu mesaj Richk tarafından 11 Ağustos 2005 03:22 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj Richk tarafından 11 Ağustos 2005 03:25 tarihinde değiştirilmiştir]

Sosyal ağlarda paylaş

Magic Kartları

[spo1=Beyaz ]Brain Wash x2
Gkundu Griffin
Oracle's Attendants x2
Noble Purpose
sustainer of the realm x2
serra's embrace (çok sağlam karttır)
Congrate
Erase x2
Radiant's judgment x4
Radiant's Dragoons x2
Pacifism x2
Humble
Spirit Link
Sanctum Custodian
Soltari visionary
Wall of glare x2
enlightened tutor
angelic blessing
D'Avenant Archer
Circle of protection: green x2
" " " :white
Defiant Falcon x3
Absolute Law (protection from red all creatures)
Venerable Monkx2
silent attendant
Disciple of law (protection:red)
Sivvi's ruse
Last Breath
Cloudchaser Eagle x2[/spo]

[spo2=Yeşil]REgeneration
Tranquility
Woodripper
Stream of life
Treetop bracers x3
Reclaim
Hunting moa
Cradle guard
Canopy spider
Rancor (foil)
Apes of Rath
Spined wurm
Panther Warriors
Elven Cache
Skyshroud behemoth (10/10 fading2 comes tapped)
War dance (Hafif zedeli)
Endless wurm
skyshroud poacher
Fecundity
Skyshroud claim
Crash of rhinos
blastoderm(foil)
reality anchor
seal of strength x2[/spo]

[spo3=Siyah]Expunge
undertaker
keeper of dead