Richk Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Bugün gelecel sene ÖSS'ye girecez diye şöyle bi odayı topliim dedim elime bissürü kullanmadıın cihaz geldi buyrun listesi artık kardeşinize mi alırsınız sizmi ilgilenirsiniz bilmiyorum [spo1=Groove Elektro Gitar:250$] Bir kez konsere çıkmış olup yeni gitar aldıktan sonra tamamen evde askısında durmuştur arada bir stüdyoya götürülmüştür çok temizdir. Lakin 2 hafta önce stüdyoda 2 teli koptu full yeni set tel,taşıma kılıfı,tuner,penasıyla vericem [/spo] [spo2=Antonio Lorca Mod:8 Klasik Gitar:300$] Bulabileceğiniz en iyi durumda bir Mod.8 sitesinden fiyat ve özelliklerini araştırabilirsiniz. 300[/spo] [spo3=Eleca 15W Amfi:50$] Groove gitar ile almıştım şimdi processor olunca kullanmıyorum. groove gitar ile alırsanız toplamda 280$'a inip iskonto yapaiblirm[/spo][Bu mesaj Richk tarafından 11 Ağustos 2005 02:36 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Richk Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 [spo4=Star Wars Galaxies (BOX):60 YTL]Star Wars Galaxies piyasa fiyatı 80 YTL sanırım. Değilse bile piyasa fiyatının 20 YTL altına veriyorum. Güzel bir Rifleman ile Teras Kasi+ Doktor var ortalama sayılabilecek. Combat Upgrade'den beri oynamıyorum.Resim yok kusura bakmayın :) içindeki hertürlü manual ve poster dahildir kutumuza.[/spo] [spo5=Uzaktan Kumandalı Arabalar] Piyada 20YTL falan herhalde bu arkadaş. Ataköy civarında falan oturuyosanız 8 pille çalısan bu aleti 15 YTL'ye bırakırım ya da iki tane NBA figürüne (küçük olanlardan) takas ederim.Yanındaki müthiş uzay mekiği taşıyan tırımsı şeyde hediyesi=) Bu biraz daha kıllı bi alet kendi etrafında fır dönüyo falan. Şarjlı pili,adaptörü,kumandası dahil 40YTL(Taksimdeki oyuncakçıda gördüm 70 YTL gibi bir fiyatı vardı) Bunu da bir büyük figüre değişirim =)[/spo] [spo6=Müthiş Eeelence Seti:40YTL]Müthiş Eeelence Seti:40YTL Sadece Scrabble 45 YTL falan nerde baksanız. Yanında bissürü ıvır zıvır işte oynayın şahane =) Hiç bir eksiği yoktur scrabble bile sadece 5-6 kez oynanmıştır eksik çıksın hiç sorunsuz geri alırım bide para veririm hatta üstüne o derece(du bakiim çevir kazanın bi taşlarını sayayım =) Doymaz bir şekilde Kutusunun içinde durması şartıyla yine bir McFarlane figürüne değişirim. Ordaki türksel mıknatıslı çerçevede hediyesidir=)[/spo] [spo7=Mage Knight:100YTL]Mage Knight:100 YTL Hepsi unlimited.Aralarında bir adet unique var (Emerald Warder fig no 147)en önde duran arkadaş.yekünde 28 adet.Bir unlimited Booster şu an 38 milyondan satılmakta ve içinden 5 adet figür çıkmakta.Buradan Unlimited Boosterlerin fiyatını görebilirsiniz.Aldığım 5 boosterin içinden çıkan 3 sayfa ayracı halen mevcut.Tanesi yaklaşık 3.5 YTL'ye bir adet Unique ile.(Para tuzağı resmen o ayrı carousel'de armağana girdim mi bi tane booster almadan çıkamıyordum [/spo] [spo8=Magic Kartları]Magic Kartları Bu kutun içinde 4 deste falan var oldukça sağlam ama artık bu illetten kurtulmak istiyorum. Bütün kutuda sadece 20 tane falan starting packlerden çıkan bi işe yaramayan kartlardan falan var sanırım nerden karıştığını bilmediğim değerinin çok çok altına bütün kutuyu 100 YTL gibi harcadığım paranın katrilyarda birini karşılamayacak bir fiyata satıyorum. Bir hazır deck'in nerden baksanız 50 kaat falan bu kutudan en az 3-4 deck çıkar. tek tek de satabilrim isterseniz gelin bakın kartlara tek tek ama fiyat biraz artar ozaman. kart değerinin altına satarım yinede[/spo] Eveet odamdan işe yaramaz bunlar çıktı verdiiniz paracıklarla bissürü işe yaramaz şey daha alıcam. Hertürlü pazarlık payı vardır. Özelden bana ulaşırsanız ayrıntılı konusabiliriz. Paranın yanında NBA figürleri başta olmak üzere hertürlü McFarlane ürünü alabilirm almaya da bilirm bilmiyorum =)[Bu mesaj Richk tarafından 11 Ağustos 2005 03:22 tarihinde değiştirilmiştir][Bu mesaj Richk tarafından 11 Ağustos 2005 03:25 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KahnX Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 oo sen bunların hepsini satarsan ismindeki gibi rich olursun :D[signature][hline]Uchiha Itachi & Nara Shikamaru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Richk Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Magic Kartları [spo1=Beyaz ]Brain Wash x2 Gkundu Griffin Oracle's Attendants x2 Noble Purpose sustainer of the realm x2 serra's embrace (çok sağlam karttır) Congrate Erase x2 Radiant's judgment x4 Radiant's Dragoons x2 Pacifism x2 Humble Spirit Link Sanctum Custodian Soltari visionary Wall of glare x2 enlightened tutor angelic blessing D'Avenant Archer Circle of protection: green x2 " " " :white Defiant Falcon x3 Absolute Law (protection from red all creatures) Venerable Monkx2 silent attendant Disciple of law (protection:red) Sivvi's ruse Last Breath Cloudchaser Eagle x2[/spo] [spo2=Yeşil]REgeneration Tranquility Woodripper Stream of life Treetop bracers x3 Reclaim Hunting moa Cradle guard Canopy spider Rancor (foil) Apes of Rath Spined wurm Panther Warriors Elven Cache Skyshroud behemoth (10/10 fading2 comes tapped) War dance (Hafif zedeli) Endless wurm skyshroud poacher Fecundity Skyshroud claim Crash of rhinos blastoderm(foil) reality anchor seal of strength x2[/spo] [spo3=Siyah]Expunge undertaker keeper of dead phrexian monitor Rathi intimidator infernal contract (bune lan) drudge skeletons funeral march Fallen angel belbe's percher Dark ritual x2 thrull surgeon x2 duress Howl from beyond Death's duet vicious hunger[/spo] [spo4=Kırmızı]Seal of fire x2 Spitting earth Anaba shaman vertigo flowstone furger x3 volcanic geyser destructive urge flowstone wall lacolith grunt Falter Trained orgg stone rain disintegrate Jagged lightning shock arc lightning Goblin lackey goblin matron shricking mogg incinerate downhill charge[/spo] [spo5=Mavi]opportunity x3 stronghold biologist infiltrate wandering eye ensnare accumulated knowledge gaseous form raven familiar catalog miscalculation power sink wizzerdrix seal of removalx2 tidal surge confiscate metathran elite thalakos scout[/spo] [spo6=Artifact]Dragon blood x2 flint golem x2 braidwood cup mobile fort telim tor's dart ticking gnomes x2 ring of gix lead golem terrain generator (Land) urza's tower (land)[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar