mxzr Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 rabia ya gel clana alam bide ben biliom 3 level atlat birlikte gide kabysse aoe cekecem 3 level sonra [33de cekilio demi][signature][hline]K N I G H T __ O N L I N E Name:TurkForEverX Job:Shaman Server:Xigenon Level:3x Np:100 Clan:_PaticiK_ Nationality:Human Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buzi Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Lamiadan bardish cıkardım,oturup aglıycaktım valla :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mxzr Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 . [Bu mesaj mxzr tarafından 21 Ocak 2005 00:34 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dejin Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 İtem kasmak istiyorsaniz bu tarz yaratiklari CZ de keseceksiniz. Drop rate i daha yuksek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 en son czye gittiğimde kafama nova inmişti ;)[signature][hline]Xigenon'da LvL 41 Orc Paper Flame Mage Char® , 10m coinse satılıktır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Bugün biraz oynadım ilk başlangıçımda iyyidim solucan kavgası yaptık :D[signature][hline]HaD£S® Msn:[email protected] [b]Paticik Basketbol Köşesi [/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TRibula Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 ahh mazi:)[signature][hline]Nick: _TRibula_ Server: Ares Clan:The Others (Gerçek Yuvamız) LvL:61 np:17xxx ------------------------ Nick: ::OverSouL:: Server: Ares Clan:The Others (Gerçek Yuvamız) LvL:61 np:10xxx --------------------------------------------- yine yanlıs yazdım o yuzden editledim : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HasMez Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 olay mazi degil aslında. topice ve cevap verenlerin türkçesine bakar mısın. bu tür konuşmaları ve yardımlaşmaları arar olduk cidden.[signature][hline]unholy ownz u Tunafishyme:>.< yo mommas so fat, she broke the bike BEFORE she sat on it!! diez- kalgeldi vs _all_eyez_on_me_ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TRibula Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 onun için dedım ya o ınsanlar her zmn aynı keske o kdr duzgundvm etse forum ben o zmnlar n00btum balonum vardı bı baslıga yazı yazınca pm den ozur dılerdım kusra bakma hata yapmadım dımı dıe ama yenıler ole deıl ne yapalım onun için mazı dedım okuyup ders alalım dıe muhtesem duzenlı bı topic sticky yapılsın bu sekılde topic acın dıe:)[signature][hline]Nick: _TRibula_ Server: Ares Clan:The Others (Gerçek Yuvamız) LvL:61 np:17xxx ------------------------ Nick: ::OverSouL:: Server: Ares Clan:The Others (Gerçek Yuvamız) LvL:61 np:10xxx --------------------------------------------- yine yanlıs yazdım o yuzden editledim : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HasMez Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 ozamanlar ben nickimden dolayı banlanmakla meşgul oldugum için pek yazım görünmüyor :)[signature][hline]unholy ownz u Tunafishyme:>.< yo mommas so fat, she broke the bike BEFORE she sat on it!! diez- kalgeldi vs _all_eyez_on_me_ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TRibula Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 onun içinde : ahh mazi:) ole olsada guseldı forum duzenlıydı ya nerde o gunler gercı o zmn KO da guseldı pıyasa duzgundu playerlar duzgundu dupe yoktu yada gorunmuodu ks ve hack kıl yun cok olmuodu sımdı?[signature][hline]Nick: _TRibula_ Server: Ares Clan:The Others (Gerçek Yuvamız) LvL:61 np:17xxx ------------------------ Nick: ::OverSouL:: Server: Ares Clan:The Others (Gerçek Yuvamız) LvL:61 np:10xxx --------------------------------------------- yine yanlıs yazdım o yuzden editledim : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
delihan Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 said: Buzi, 21 Ocak 2005 00:25 tarihinde demiş ki: Lamiadan bardish cıkardım,oturup aglıycaktım valla :) bende cikardim bardish ama sonda cus basıp yaktim :)[signature][hline]büyük harflerle delihan altınada çizgi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 owwwwwwww üstteki ne demiş O_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PiCaLLo_TR Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Tezgahtar www.knightonlineworld.com a gir sayfanin en altinda Log in to receive Customer Support diye bi link var. Oraya tikla , oyuna bağlanirken kullandigin "kullanici adi" ve "sifreni" yaz. Açılan sayfanin en altinda " IS YOUR ACCOUNT BLOCKED" diye bir link var oraya tiklayarak , burdaki her topice yazdigin seyleri oraya yaz. Kolay gelsin..! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar