mxzr Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Rockun staffını kimler götürmüşş,satamadan getirmişşmi,suyunada pilav pişirmişşmii :D euheuhuehauehuw :DD::D[signature][hline]K N I G H T __ O N L I N E Name:TurkForEverX Job:Shaman Server:Xigenon Level:3x Np:100 Clan:_PaticiK_ Nationality:Human Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Footlocker Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 assasian = kral Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buzi Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Footlocker özele girmezse,silahlarını,giysilerini sorabilirmiyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dejin Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Lvl 55+ assasinim... Oyun basindan beri assasindim. Şimdi assasin olarak bir bakalım olaya ; Assasinler oyunda en buyuk DMG yapan elemanlar oluyor. Tabii savasta oynamayi bilmiyorsan en buyuk dmg i yiyip asagi oturan elemanlarda oluyor. Archer olsanda dmg fazla yersin önemli olan Rogue ile oynamayi bilmek. Skillere bi bakalım; Lvl 35 de Thurst diye bir skilling açılacak ki bu skill ile guzel dmgler yapabileceksin. Ta ki lvl 55 e kadar çok dmg vuran bir skillin açılmayacak. Zaten lvl 55 den sonra da skilling yok.Lvl 55 skill i spike'tır. Sana önerim 2. skill sayfasina safety gibi defans buyusunu koy, tek basina dalarken iki kere sag tusla tikla o skili kullanacaktır. Sonra Allah ne verdiyse dal (: Archer; Şimdi bu elemanların Styx diye bir olayi var mana yi sıfır a indiriyor vurdugun adamda.Bu styxleri sundrise dan alabiliyorsun. Assasinlerin de Mp absord diye dagger almasi lazim 2. eline manalari dusurmek icin ki archer gibi sıfır manaya cekemiyor ama stealth buyusunu kullanip spike ile dalabilirsin. Archer uzaktan vurabilir ama sana slalom yapip yaklasirsa seni aglatir. Peki olayi nedir? Sana gelene kadar Guilt shot cekeceksin yanında iken arrow shower (: ama bu arrow shower lvl 60 skilidir. Lvl 55 assasin iken lvl 61 archer i cok aglattim ki hatta hic kesemedi zavallı (:. Elimde iyi gear olduktan sonra lvl 61 master warrior'u da aglattim (: ASSAINS RULEZ (: statlarim ; tam hatirlayamamkla beraber 212 base dex +90 bonus dex ( base dex i hatirlayamiyorum tam daha fazla olabilir ama daha az degil (: ) 90 HP base ( bunu iyi hatirliyorum ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Footlocker özel mesajla bana yardımcı olabilir misin mesaj attım sana[signature][hline]HaD£S® Msn:[email protected] [b]Paticik Basketbol Köşesi [/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaKsi Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Mageler asasiana pek bi şiler yapamıyolar :-) geçenlerde lunar dan çıkan bazı mage arkadaşlar şöyle diyolardı; " Abi asasian gördümmü kaçacak yer arıyorum. nedir o öyle yaaa" falan gibi.... :rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 kaksi olayı öle bi yere taşıdın ki ben yardım istiyorum sen oyunda neler yaptıgı sölüyosun ayıp ama[signature][hline]HaD£S® Msn:[email protected] [b]Paticik Basketbol Köşesi [/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Footlocker Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 hadescik bakıorm hemen...buz sanada gelince sende pmi kullan..bişiler yapıcam diye boşuna germe ortalıgı..teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 orası öylede ben bişe anlatıyım şimdi buzkirpisi ile czde yaratık kesiyoduk işte sonra bi ara şehre gittik sonra geri geliyoduk buzkirpisi gelmedi işte ben czde bekle bekle sıkıldım sonra tam biraz dolanıyım dedim daha adımımı atar atmaz kafaya inen flame nova ile yere yapışmam bir oldu[signature][hline]Xigenon'da LvL 41 Orc Paper Flame Mage Char , Assassin Eşyaları Karşılığında Satılıktır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buzi Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 said: Footlocker, 20 Ocak 2005 22:27 tarihinde demiş ki: hadescik bakıorm hemen...buz sanada gelince sende pmi kullan..bişiler yapıcam diye boşuna germe ortalıgı..teşekkürler Lol diyimmi sana.[signature][hline]Name:Buzkirpisix Nation:İnsan Job:Rogue/Archer Lvl:4x Klan: Server:Xiki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaKsi Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 said: Hadescik, 20 Ocak 2005 22:26 tarihinde demiş ki: kaksi olayı öle bi yere taşıdın ki ben yardım istiyorum sen oyunda neler yaptıgı sölüyosun ayıp ama haklısın kardeşim kusura bakma... ama artık sende asasian olayını çözmüşsündür... korkulacak canlılar gerçekten ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Footlocker Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 bence sen oyuna bi bak giriomu diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dejin Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 silahları soyleyeyim ; mirage +6/60 x2 clever +6 clever+5 full chitin +6/10 kekuri ring x2 goblin plate helmet chitin pauldron+5/8 chitin pads+6/10 fp+6/10 gaunlet,boots+5/8 boyle bir setim var... 2. set 2. assasinim icin hazirliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaKsi Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 said: Footlocker, 20 Ocak 2005 22:29 tarihinde demiş ki: bence sen oyuna bi bak giriomu diye bakıyom hala aynı... :-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buzi Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Ben bana söyledin diye algıladım.Özür diliyorum. [Bu mesaj Buzkirpisi tarafından 20 Ocak 2005 22:37 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Footlocker Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 alakasız ( tabi değiştirdiğin mesajın cevabı bu ) [Bu mesaj Footlocker tarafından 20 Ocak 2005 22:34 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 neyse yardıma gelelim :) rogue için zımbırtıları söyliyeyim hp:90 dex:verebildiğin kadar silahlar: swordbreaker (sb) , kukry, cleaver, mirage, shard swordbreaker moradonda satılır kukry lamiadan ve türlerinden düşer cleaver (bilmiyorum) mirage, shard yaratık bosslarından ve abyss gemle oynanan kumardan gelebilir upgrade moradondaki büyücü küresi gibi olan yeşik bi küre vardır ismi magic anvil onun içinde solda bir kare ortada dokuz kare sağda bir kare olur upgrade edeceğin eşyayı soldaki kareye scrollü ise ortadaki dokuz kareden birine koyarsın sonuçta ya item yok olur yada sağdaki karede upgrade edilmiş item çıkar. upgrade scrolller cursed upgrade scroll(cus) her yaratıktan çıkabilir sadece +1->+2 de tercih edilmesi gerek scrolldür normal upgrade scroll (nus) magic anvilin yanındaki charon isimli çirkin npcden satın alınır +5 / +6 ya kadar gelinebilir blessed upgrade scroll (bus) abyssin bilmem kaçıncı katında satılır yaratıktanda çıkar ama hangileri bilemiyorum +6 -> +7 -> +8 de kullanılır enchantment scroll armorlara basılabilir str/int/mp gibi bonuslar verir elemental scroll silahlara basılabilir flame/glacier/lightning/poison gibi bonuslar verir enc ve ele scrollerin bonusları itemların seviyesine göre artar ve sonnn (böhh yoruldum artık gerisinide başkası yazıversin)[signature][hline]Xigenon'da LvL 41 Orc Paper Flame Mage Char , Assassin Eşyaları Karşılığında Satılıktır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 evet şuanlık anladığım kadarı ile Assasins = KRAL :D[signature][hline]HaD£S® Msn:[email protected] [b]Paticik Basketbol Köşesi [/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 said: rockncoke, 20 Ocak 2005 22:34 tarihinde demiş ki: neyse yardıma gelelim :) rogue için zımbırtıları söyliyeyim hp:90 dex:verebildiğin kadar silahlar: swordbreaker (sb) , kukry, cleaver, mirage, shard swordbreaker moradonda satılır kukry lamiadan ve türlerinden düşer cleaver (bilmiyorum) mirage, shard yaratık bosslarından ve abyss gemle oynanan kumardan gelebilir upgrade moradondaki büyücü küresi gibi olan yeşik bi küre vardır ismi magic anvil onun içinde solda bir kare ortada dokuz kare sağda bir kare olur upgrade edeceğin eşyayı soldaki kareye scrollü ise ortadaki dokuz kareden birine koyarsın sonuçta ya item yok olur yada sağdaki karede upgrade edilmiş item çıkar. upgrade scrolller cursed upgrade scroll(cus) her yaratıktan çıkabilir sadece +1->+2 de tercih edilmesi gerek scrolldür normal upgrade scroll (nus) magic anvilin yanındaki charon isimli çirkin npcden satın alınır +5 / +6 ya kadar gelinebilir blessed upgrade scroll (bus) abyssin bilmem kaçıncı katında satılır yaratıktanda çıkar ama hangileri bilemiyorum +6 -> +7 -> +8 de kullanılır enchantment scroll armorlara basılabilir str/int/mp gibi bonuslar verir elemental scroll silahlara basılabilir flame/glacier/lightning/poison gibi bonuslar verir enc ve ele scrollerin bonusları itemların seviyesine göre artar ve sonnn (böhh yoruldum artık gerisinide başkası yazıversin) Teşekkür ederim gerçekten çok açıklayıcı anlatmışsın[signature][hline]HaD£S® Msn:[email protected] [b]Paticik Basketbol Köşesi [/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buzi Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Para = Kral Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 o her halukarda zaten :D[signature][hline]HaD£S® Msn:[email protected] [b]Paticik Basketbol Köşesi [/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dejin Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Clever = Lamentation dan da dusebilir. Dark Stone hatta sansin varsa Gaint Golem ve Golem turlerinden de dusurebilirsin. Shard = Dark Mare lerden ve bosslardan Kekurikaka midir nedir ondan bile dusurebilirsin ama genelde ironx filan dusurur. Tabii buyuk olcude para ve babayi verir (: baska ogrenmek istediginiz birsey varsa sorun soyleyeyim bilgim dahlinde. Hatta lamira ve turlerinden sirasiyla ne dusureceginizi bile soyleyeyim. Bi arkadas bunu buldu. ee adam deli oturup hesaplamis (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 valla 150 - 200 lamie kestik eslantta babayı aldık :)[signature][hline]Xigenon'da LvL 41 Orc Paper Flame Mage Char , Assassin Eşyaları Karşılığında Satılıktır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mxzr Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 ya rock girsene oyuna char adi ne ?[signature][hline]K N I G H T __ O N L I N E Name:TurkForEverX Job:Shaman Server:Xigenon Level:3x Np:100 Clan:_PaticiK_ Nationality:Human Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 oyundayım zaten nick firearrow abyss kapısından içeri girmeye çalışıyorum adamlar çatır çatır girio bilen varsa öretsin ya[signature][hline]Xigenon'da LvL 41 Orc Paper Flame Mage Char , Assassin Eşyaları Karşılığında Satılıktır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar