Pluton Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 iyi günler bu konuda arama yaptım ama bulamadım onun için topic açmaya karar verdim. Ben oyuna yeni başlicam ve Rogue açmayı düşünüyorum. ( arkların tavsiyesi) Bıçakcı olu diyo bununla ilgili bana öneri ve statları nasıl yapacağımı anlatabilir misiniz acaba[signature][hline]HaD£S® Msn:[email protected] [b]Paticik Basketbol Köşesi [/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 hp 90 gerisine dex yüklenceksin skilleri assassin verceksin belli bir leveldan sonra skill artmaya başlayacak onlarıda explore verceksin[signature][hline]_El Morad Assassin_ (Şimdilik Çapulcu Modda :-P) :lol::-):-P:):-O:(:|:hrr: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 teşekkür ederim[signature][hline]HaD£S® Msn:[email protected] [b]Paticik Basketbol Köşesi [/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BuRiAL Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Assasin en güseli bu oyunda emin ol onlar KINGLER bu oyunda :D[signature][hline]lvl 55 human attack warior in Ares.Need clan; but everone says need lvl 55 + i'll be :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 said: BuRiAL, 20 Ocak 2005 19:53 tarihinde demiş ki: Assasin en güseli bu oyunda emin ol onlar KINGLER bu oyunda :D Bütün cümle Türkçe, -LER eki bile türkçe, kral neden ingilizce? Nedir bu özentilik he söyle bakim... (Birazda ben sinirlendireyim :-p) Bu sırada archer olmak gibi bi hataya düşme bence. Oyunun zevkini almak istiyorsan assasin .....[signature][hline]Ne demişler "tedariksiz abdeste çıkan, domala domala taş ararmış" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 biraz öneride bulunursanız sevinirim valla :D[signature][hline]HaD£S® Msn:[email protected] [b]Paticik Basketbol Köşesi [/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaKsi Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Bende de rogue var. şu an 41 lvl, 45-50 lvl lara kadar archery olarak kalmasını, ondan sonra da skill sıfırlayıp asasine hazıra konmayı düşünmekteyim. Yanlışmı düşünüyom :)))))) Yani belli bi lvl'a kadar rogue Ranger olarak Archery kasıp ondan sonra skilleri sıfırlamak daha rahat değilmi? Eklenti: Bi şey daha sormak istiyom. Rogue master da, bir de "magic shield" adında bir skill var. Bu skill sağlam bi şeye benzio, bilen varsa bilgi verebilirmi :) [Bu mesaj KaKsi tarafından 20 Ocak 2005 21:00 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Assasin olmayan biri ne derse eksik söyler bence. Bu yüzden level 50+ assasin birinden yardım alman daha doğru olur. Level 50+ olması önemli çünkü hem uzun zamandır assasin kullanıyordur, hem statlarını nasıl dağıtacağın konusunda tecrübelidir. Çünkü statları yanlış dağıtırsan ileride sıfırlatmak için çok para vermen gerekli. Assasin ile ilgili söyleyebileceğim tek şey en masraflı char olduğu. Kıyafetlerini, takılarını ve silahlarını repair etmek pahalı. Footlocker'in level 51 assasin charı var. O sana yardımcı olabilir bence. İstersen özel mesaj şeysinden bi mesaj at ona...[signature][hline]Ne demişler "tedariksiz abdeste çıkan, domala domala taş ararmış" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 archer olmak rahat mesela ben lvl 35-41 arasını elime bowla kastım ama assassinim :D[signature][hline]_El Morad Assassin_ (Şimdilik Çapulcu Modda :-P) :lol::-):-P:):-O:(:|:hrr: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaKsi Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Abi 41 lvl da arenada bir tane goblin komadım, garibim orc büyücü oturup izledi dakka başı bi "oh my goodd" diyip durdu :)))) Şimdilik archer, ama açıkcası para sıkıntısından dolayı bende asasin yapamıyorum :) bi de malum aletler.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaKsi Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Fatih abi saol ya, dün gece de zaten lvl 55 bi asasinle tanıştım. Ona danışır dururum. Ama sıkışırsam tafsiyen aklımda. Bu arada senin klan ne oldu abi Areste? Yani bi pm atmıştım sana ama... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Clana aldığım biri yüzünden, clanla ilgili bazı sorunlar çıktı. Onu düzeltmeye çalışıyorum. Haber vericem herkese...[signature][hline]Ne demişler "tedariksiz abdeste çıkan, domala domala taş ararmış" Flame damageli +7 Wizard staff arıyorum. Elinde bulunanlar özel mesaj atsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaKsi Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Tamamdır abicim... Haber bekleriz :) Bu arada dün gece duvar arkasına saklanan iki tane lvl 55 orc büyücü şişledim rogue ile, duvarın arkasında baskını yiyince davul gibi şişip secdeye kapandılar. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 hehehe.. Helaaal.. Baktın "blocked object" diyo dal sende duvarın arkasına. indir hepsini :D yoksa onların ettikleri ateş sana çarpıyo sen ölüon.. :D[signature][hline]Ne demişler "tedariksiz abdeste çıkan, domala domala taş ararmış" Flame damageli +7 Wizard staff arıyorum. Elinde bulunanlar özel mesaj atsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaKsi Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Onlar yaratıklara değilki, paso bize saldırıyolardı. bi de giriş sütununu tutmuşlardı :D hehe ama rogue işte bi hide çekip sütuna gidiyon sonra sellect character olayı bitiriyon adamlar neye uradığını şaşırdı daa vel hasıl kelam, şunu dile getirmek isterim. Bir kez daha türklüğümden utandım..... yine bir türk orc bu sefer büyücü ve ağzına geleni sayıyıo, kardeşim git gavurlarla dalaş diyorum dinlemiyo :D ne desem boş... yazık vatanımdaki bazı düşüncesiz insanlara.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 yabancılardan çok türkler zaten bu oyunda pislik yapanlar :) gerçi yabancılarında aşağı kalır yanı yok[signature][hline]Xigenonda lvl 41 paper flame mage ,rogue itemları karşılığında satılıktır :lol::-):-P:):-O:(:|:hrr: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaKsi Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Dungeon da ne zaman bir orc görsem ve o orc millete saldırıyosa, "Bu adam kesinlikle Türk" diye iddiaya giriyorum. Şimdiye kadar iddiayı kaybetmedim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 eheh hele bide xigde ünlü bi ottoman_tr mi ne öle bişey var orc archer adama deli oluyorum :hrr: :)[signature][hline]Xigenonda lvl 41 paper flame mage ,rogue itemları karşılığında satılıktır :lol::-):-P:):-O:(:|:hrr: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaKsi Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Abi adamı delik deşik ediom inatla durmuyo bi de küfür edio " ya kardeşim sende Türksün bende Türküm ya kardeş kardeş tadını çıkaralım ne arkadaşlarıma ne de bana dokun burda onun dışında kafana göre takıl" diyorum küfür edio... ama diğer tarafta adamlar(gavurlar tabiri) bir klan kuruyor bizikiler bile klana girmek için kıçını yırtıyo(şimdi herkes üzerine alınması sadece bi genelleme yaptım) bu mudur abicim birlik beraberlik... daha birlik olmayı sağlayamıyoz hemde bir oyunda.... daha ne desem kiiii.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 ares te abyss'in 5. katına çıkmıştım. _Amiral_ nickinde bi orc vardı. Bismillah daha spawn olduğum anda kesmişti. Level 60 deffance warriordu. "Ok" basmadan önce "hoca izin verinde bi üst kata çıkalım ya :D" dedim. sonra kaynaştık. oturduk muhabbet sohbet filan. Her orc kötü değil yani. Gerçi abyss te ne kadar orc görüyosam hepside human kesmeye geliyo. Cz'de kesmek yemiyomudur nedir :D[signature][hline]Ne demişler "tedariksiz abdeste çıkan, domala domala taş ararmış" Flame damageli +7 Wizard staff arıyorum. Elinde bulunanlar özel mesaj atsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaKsi Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Abyss de bi şey kaybetmiyolar ya.... korkunun ecele faidesi yok abicim neticede cz de de kesiliyolar lunarda da :d oyun işte kim kime dum duma.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Footlocker Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Fatih bilir 4 kişiydik bi tane orc paper mage sanırım!! duvara saklanıp Novasıyla azımıza zıçmıştı..dellenmiştik en sonunda o kata girmesek sanırım ii olacak demiştik :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 bende bi kere 5. katta rampage üyeleriyle karşılaşmıştım en son gördüğüm şey etrafa saçılan ateşlerdi :D[signature][hline]Xigenon'da LvL 41 Orc Paper Flame Mage Char , Assassin Eşyaları Karşılığında Satılıktır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaKsi Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Ben tırsmıyom... iman gücü... üçan imam misaliii :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buzi Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Rogue=para=zaman (archer,assasian aynı hikaye) Rockun staffını kimler götürmüşş,satamadan getirmişşmi,suyunada pilav pişirmişşmii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar