Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yardım rogue?


Pluton

Öne çıkan mesajlar

iyi günler bu konuda arama yaptım ama bulamadım onun için topic açmaya karar verdim.

Ben oyuna yeni başlicam ve Rogue açmayı düşünüyorum. ( arkların tavsiyesi) Bıçakcı olu diyo bununla ilgili bana öneri ve statları nasıl yapacağımı anlatabilir misiniz acaba[signature][hline]HaD£S®
Msn:[email protected]
[b]Paticik Basketbol Köşesi
[/b]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

said:
BuRiAL, 20 Ocak 2005 19:53 tarihinde demiş ki:
Assasin en güseli bu oyunda emin ol onlar KINGLER bu oyunda :D


Bütün cümle Türkçe, -LER eki bile türkçe, kral neden ingilizce? Nedir bu özentilik he söyle bakim...

(Birazda ben sinirlendireyim :-p)



Bu sırada archer olmak gibi bi hataya düşme bence. Oyunun zevkini almak istiyorsan assasin .....[signature][hline]Ne demişler "tedariksiz abdeste çıkan, domala domala taş ararmış"
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Bende de rogue var. şu an 41 lvl, 45-50 lvl lara kadar archery olarak kalmasını, ondan sonra da skill sıfırlayıp asasine hazıra konmayı düşünmekteyim. Yanlışmı düşünüyom :)))))) Yani belli bi lvl'a kadar rogue Ranger olarak Archery kasıp ondan sonra skilleri sıfırlamak daha rahat değilmi?

Eklenti: Bi şey daha sormak istiyom. Rogue master da, bir de "magic shield" adında bir skill var. Bu skill sağlam bi şeye benzio, bilen varsa bilgi verebilirmi :)

[Bu mesaj KaKsi tarafından 20 Ocak 2005 21:00 tarihinde değiştirilmiştir]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Assasin olmayan biri ne derse eksik söyler bence. Bu yüzden level 50+ assasin birinden yardım alman daha doğru olur.

Level 50+ olması önemli çünkü hem uzun zamandır assasin kullanıyordur, hem statlarını nasıl dağıtacağın konusunda tecrübelidir. Çünkü statları yanlış dağıtırsan ileride sıfırlatmak için çok para vermen gerekli.

Assasin ile ilgili söyleyebileceğim tek şey en masraflı char olduğu. Kıyafetlerini, takılarını ve silahlarını repair etmek pahalı.

Footlocker'in level 51 assasin charı var. O sana yardımcı olabilir bence. İstersen özel mesaj şeysinden bi mesaj at ona...[signature][hline]Ne demişler "tedariksiz abdeste çıkan, domala domala taş ararmış"
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Clana aldığım biri yüzünden, clanla ilgili bazı sorunlar çıktı. Onu düzeltmeye çalışıyorum. Haber vericem herkese...[signature][hline]Ne demişler "tedariksiz abdeste çıkan, domala domala taş ararmış"

Flame damageli +7 Wizard staff arıyorum. Elinde bulunanlar özel mesaj atsın.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

hehehe.. Helaaal..

Baktın "blocked object" diyo dal sende duvarın arkasına. indir hepsini :D yoksa onların ettikleri ateş sana çarpıyo sen ölüon.. :D[signature][hline]Ne demişler "tedariksiz abdeste çıkan, domala domala taş ararmış"

Flame damageli +7 Wizard staff arıyorum. Elinde bulunanlar özel mesaj atsın.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Onlar yaratıklara değilki, paso bize saldırıyolardı. bi de giriş sütununu tutmuşlardı :D hehe ama rogue işte bi hide çekip sütuna gidiyon sonra sellect character olayı bitiriyon adamlar neye uradığını şaşırdı daa vel hasıl kelam, şunu dile getirmek isterim. Bir kez daha türklüğümden utandım..... yine bir türk orc bu sefer büyücü ve ağzına geleni sayıyıo, kardeşim git gavurlarla dalaş diyorum dinlemiyo :D ne desem boş... yazık vatanımdaki bazı düşüncesiz insanlara....
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Abi adamı delik deşik ediom inatla durmuyo bi de küfür edio " ya kardeşim sende Türksün bende Türküm ya kardeş kardeş tadını çıkaralım ne arkadaşlarıma ne de bana dokun burda onun dışında kafana göre takıl" diyorum küfür edio... ama diğer tarafta adamlar(gavurlar tabiri) bir klan kuruyor bizikiler bile klana girmek için kıçını yırtıyo(şimdi herkes üzerine alınması sadece bi genelleme yaptım) bu mudur abicim birlik beraberlik... daha birlik olmayı sağlayamıyoz hemde bir oyunda.... daha ne desem kiiii....
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ares te abyss'in 5. katına çıkmıştım. _Amiral_ nickinde bi orc vardı. Bismillah daha spawn olduğum anda kesmişti. Level 60 deffance warriordu.

"Ok" basmadan önce "hoca izin verinde bi üst kata çıkalım ya :D" dedim. sonra kaynaştık.

oturduk muhabbet sohbet filan. Her orc kötü değil yani.

Gerçi abyss te ne kadar orc görüyosam hepside human kesmeye geliyo.

Cz'de kesmek yemiyomudur nedir :D[signature][hline]Ne demişler "tedariksiz abdeste çıkan, domala domala taş ararmış"

Flame damageli +7 Wizard staff arıyorum. Elinde bulunanlar özel mesaj atsın.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
  • Yeni Oluştur...