Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

5.1 hoparlör tavsiyesi

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
millet tutturmuş bi creative.
logitech falan da çok ii zımbırtılar çıkarıyo onlara da bakın yaw[signature][hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true

[Bu mesaj Mr_Hand tarafından 10 Ağustos 2005 16:41 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Onu bunu bilmem fps 1800 derim. Yeni cikan 5+1 lere kat kat basiyor arkadas.
Arada bir bu kadar guzel ses vermesinin "yanlis" uretim sonucu olabilecegini dusunmuyor degilim.
Mesaj tarihi:
yaw bu
philips mms 260
ve
Creative Pc Works Lx 520 5.1 Hoparlör

birbirine çok yakın ama sanırım bunlarda sadeec ses ayarı var
bunlarda extra bass ayarı yokmu ?

120 ytl ye kadar ustunde bass ayarı olan 5.1 piyasada ii bişiy varmı ?[signature][hline]Ay'a baktım beyaz
Kız'a baktım Beyaz
cebe baktım para az
anladım ki Bu kız yaramaz.....
Mesaj tarihi:
arkdaşın yukarda ılk yazdı fene deıl bızım arkdaş ta var aynısı basları oldukca ıyı basları acdı zaman odanın dolabının kapısı tıtrıyor aynen hısedıon yanı ama mega gıbı deıl tabı ama o ılk yazan da hıc fena deıl
Mesaj tarihi:
yaw bi ara creativin 5.1 mega works diye bi modeli vardı kadıköyde 180 $ fiyatında ve 500 watt ses veriyodu hemde harbi 500watt öle acılış sesi filan diil.. ama malesef bi haftayla kacırdım kolonlar ithal etmiyolar artık bak o systemi tavsiye ederim internetten getirticeksen...[signature][hline]70's 80' Hard'n'Heavy /// Sex Drugs R'n'R
Mesaj tarihi:
valla abı o mega denılen set cok manyak ve fılımlerde cok ıyı ses verıyor ole kolay bı ses da deıl 7.1 t7900 den daha kalıtelı bı ses verıo valla ben bulsam 300 mılyona hemen alacam sen kacırmışsın o fırsatı bıde saglam kart cekdın mı valla polisler evden eksık olmaz şıkayetlerden
Mesaj tarihi:
bence creative 4+1 alsan daha iyi ev kulanicisi için yeterli fiyati 88 ytl. ama aldigin ses sistemine uygun ses karti almanda lazim en kaliteli ve yüksek sesi bu şekilde alabilirsin.
bide philips'in 5+1 var 120 ytl galiba ona da bi bak bence.......
Mesaj tarihi:
said:
horacegoesskiing, 10 Ağustos 2005 19:38 tarihinde demiş ki:
iyi bi ses kartı+iyi bi kulaklık alman için yalvarıyorum.
;
Niyakü? Vakti zamanında çok çekmişsin gürültüden sanırım. Bana yüksek ses lazım ve kulaklıkta yüksek seste çok hasar veriyo kulağa uzun vadede.[signature][hline]Dane daneee benleri var yüzünde.
Mesaj tarihi:
4 gun once bundan aldim ben
eger gidip apartmanin huzurunu kacirip,sesi boguklastirip anca blendax reklamindaki gibi muziklerde(muzik demeyesim geliyor da,neyse,alee diye bagiranlar var ya hani) bass acip bisey anlamamak istiyorsan creative alma,temiz-kaliteli duzgun surround hedesi veren bi set istiyorsan creative 5200 inspire 5+1 iyidir.[signature][hline]"A mind stretched by a new idea never goes back to its original dimensions."
Mesaj tarihi:
philips mms 460 çok güzeldir tawsiye ederim. ses kalitesi güzel we müstakil bi ewde kullanmıcaksan dierleri gibi 500 watt a fln grk yok açamazsn ztn... subwoofer ı 30 watt satealliteları 10 ar watt dır.[signature][hline]i'm ashamed, i was shamed

[Bu mesaj Agirol tarafından 11 Ağustos 2005 18:49 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj Agirol tarafından 11 Ağustos 2005 18:50 tarihinde değiştirilmiştir]
  • Yeni Oluştur...