Mario_TR Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Clan Açmada Sorunmu var areste bilen Varmı Bu Konuyu...[signature][hline]( Puma Clan Leader ) ( Level 54 ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 1.Hangi Serverde Oynuyorsan 1.de olacaksın (örn:ares1) 2.Humansan Pianadaki İnn Hostese, Orcsanda Brethdekine gidiceksin. 3. tabiiki koyduğun isim kullanılmayacak. 4.500k paran yanında olucak.[signature][hline]Her Türk Mutlaka Okumalı! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mario_TR Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Onları Biliyom dostum asdasdasdasd bile yazsan açılmıyor ares 1 pianada clan inn hosteste olmuyor hepsi kullanımda diyor..[signature][hline]( Puma Clan Leader ) ( Level 5x ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 adam puma clan lider i yazıyo bak alt da :D bırakda bilsin o kadarını :|[signature][hline]Server : Deimos / Ares Clan : n00bz / :( yokki Nick : NecrozaN / _NecrozaN_ Lvl : 3x / 5x (60 oluooo valla :D ) NP : pOq gibi :) / xxxx :D(denklem gibi) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mario_TR Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 :)[signature][hline]( Puma Clan Leader ) ( Level 5x ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 O Zaman Bilmiyorum Belki Total Clan Limit gibi bişiy vardır.[signature][hline]Her Türk Mutlaka Okumalı! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TRibula Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 bu adam ılk clan acarkende sormustu yıen yazmıstık yıne becerememıstı:) hala n00b sun demekkı[signature][hline]Nick: _TRibula_ Server: Ares Clan:The Others (Gerçek Yuvamız) LvL:61 np:17xxx ------------------------ Nick: ::OverSouL:: Server: Ares Clan:The Others (Gerçek Yuvamız) LvL:61 np:10xxx --------------------------------------------- yine yanlıs yazdım o yuzden editledim : ) [Bu mesaj TRibula tarafından 11 Ağustos 2005 17:54 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Arkadaşım bug vardır. Bazen oluyo. Bu da party bug gibi bi bug işte. Server a res gelince düzelir.[signature][hline]Diablo2 1.11 patchi çıkmıştır hayırlı uğurlu olsun...Pek de yenilik yokmuş :( Sorceress ve Barbarian hakkında sorusu olanlar varsa özel msj atarsa yardım edebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PiCaLLo_TR Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Mario clani kapattiysan 2-3 gun suruyor duzelmesi ne sen ne de clanindan herhangi biri clan alabilir su an. Ben 1 kere yanlislikla kapatmistim clani ( Fatih bilir :) ) 3 gün alamamistim. Restart edilirse de düzeliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 arada sırada böyle bir sorun oluyor. benimde başıma çok geldi. Servera restart atıyorlar düzeliyor.[signature][hline]Teselli aramak zor gelir giden sevgili arkasından. Yürek param parça bir halde, bedenin darma dağın. Paranoyak olmam, izlenmediğim anlamına gelmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar