Venator Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Evet derse iş tamam oldugu anlamına gelmez, herhangi bi arkadasına gidip de gel konusacaklarımız var dersen illa onu anlaması gerekmez. Hayır diyecekse bile mantıklı biri gelir en azından, "yok hayır ben senle gitmem bi yere, sen" mantalitesi nedir ki? Burnu havada olmanın gostergesidir, gereksizdir.[signature][hline]kaleidoscopic 20 Haziran 9:30 sularında Rockistanbulda demiş ki: Zaten tekerleklere karşı ilgim var... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sasha Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 said: gokhaan, 11 Ağustos 2005 17:30 tarihinde demiş ki: benim gibi yap git seninle bi yerlere gidip oturabilirmiyiz senle konuşacaklarım var de. bana dediği gibi hayır derse hoşlanmıyodur evet derse işi tamamdır dostum. dedim aslında kabul etti başta sonra ertesi gün bi bahaneler fln buldu. başka bigün soledi bana .sonr onada bi bahane buldu .bende tatildeyim şu an acaba telle desem sana o gün şunalrı şunalrı sormak istiyodum gibilerinden bir msg nasıl olur acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 mesajla ya da telde halletme o tip işleri...Direk surata söyle ve tepkisini bekle[signature][hline]Yükseldikçe uçma bilmeyenlere daha küçük görünmemiz kaçınılmazdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gokhaan Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 suuppperrr olur. mesaj yaz. insanlar eskiden birbirlerinin yüzlerine karşı söyliyemediklerini kağıda yazarlardı. şimdi teknoloji var. kesinlikle mesaj at hiç bişe olmaz. atta kurtul bu dertten en fazla istemiyorum der nolur yani! azcık rezil hissedersin kendini oda geciyo sonradan. [Bu mesaj gokhaan tarafından 11 Ağustos 2005 17:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sasha Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 said: RamsesII, 11 Ağustos 2005 17:36 tarihinde demiş ki: mesajla ya da telde halletme o tip işleri...Direk surata söyle ve tepkisini bekle haklısında başka çarem yok şu an taildeyim döenyimm mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gokhaan Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 yahu beni dinle mesaj at. tecrübe konuşuyo burda :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sasha Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 said: Venator, 11 Ağustos 2005 17:33 tarihinde demiş ki: Evet derse iş tamam oldugu anlamına gelmez, herhangi bi arkadasına gidip de gel konusacaklarımız var dersen illa onu anlaması gerekmez. Hayır diyecekse bile mantıklı biri gelir en azından, "yok hayır ben senle gitmem bi yere, sen" mantalitesi nedir ki? Burnu havada olmanın gostergesidir, gereksizdir. bu da doğru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sasha Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 said: gokhaan, 11 Ağustos 2005 17:37 tarihinde demiş ki: suuppperrr olur. mesaj yaz. insanlar eskiden birbirlerinin yüzlerine karşı söyliyemediklerini kağıda yazarlardı. şimdi teknoloji var. kesinlikle mesaj at hiç bişe olmaz. atta kurtul bu dertten en fazla istemiyorum der nolur yani! azcık rezil hissedersin kendini oda geciyo sonradan. [Bu mesaj gokhaan tarafından 11 Ağustos 2005 17:38 tarihinde değiştirilmiştir] msg atacam artık olay iyice netlik kazansın bende bıktım ama biraz cesaret lzm ....toplamam gerek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gokhaan Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 hadi yuru be aslanım kim tutar seni nolacak olursa olur olmazsa kızmı yok sana. kaybeden o olur istemezsede. şimdi atabilirsin mesajını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StRomper Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 said: Giovanni, 05 Ağustos 2005 02:24 tarihinde demiş ki: said: Jester, 05 Ağustos 2005 01:32 tarihinde demiş ki: said: Giovanni, 04 Ağustos 2005 22:20 tarihinde demiş ki: mesaj atma SAKIN ! mesaj olayı bitirir önce istersen msnde konuş bi süre ama mesajla ilan-ı aşk %99 red dir olacağı varsa her şekilde olur heh. yalan o olacağı varsa da olmaz Neden olmasın ki.Bir kız bana sms vasıtası ile çıkma teklifi etti.Kızlar bile yapıor!![signature][hline]I sense a solve in search of answers Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OneWayStreet Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 kiza cok zor bir durumda oldugunu ve eğer duygularina karşilik vermezse gay olacagini söyle kabul eder edecektirde etmezse kafasina tekme at Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zarek Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 valla mesajla illa ret olcak diye bişey yok. kız senden hoşlanmışsa söylemek için hangi aracı kullandığın o kadar da önemli değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar