Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kıza açılmak....

sasha

Öne çıkan mesajlar

Evet derse iş tamam oldugu anlamına gelmez, herhangi bi arkadasına gidip de gel konusacaklarımız var dersen illa onu anlaması gerekmez. Hayır diyecekse bile mantıklı biri gelir en azından, "yok hayır ben senle gitmem bi yere, sen" mantalitesi nedir ki? Burnu havada olmanın gostergesidir, gereksizdir.[signature][hline]kaleidoscopic 20 Haziran 9:30 sularında Rockistanbulda demiş ki:

Zaten tekerleklere karşı ilgim var...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
gokhaan, 11 Ağustos 2005 17:30 tarihinde demiş ki:
benim gibi yap git seninle bi yerlere gidip oturabilirmiyiz senle konuşacaklarım var de. bana dediği gibi hayır derse hoşlanmıyodur evet derse işi tamamdır dostum.
dedim aslında kabul etti başta sonra ertesi gün bi bahaneler fln buldu. başka bigün soledi bana .sonr onada bi bahane buldu .bende tatildeyim şu an acaba telle desem sana o gün şunalrı şunalrı sormak istiyodum gibilerinden bir msg nasıl olur acaba
Sosyal ağlarda paylaş

suuppperrr olur. mesaj yaz. insanlar eskiden birbirlerinin yüzlerine karşı söyliyemediklerini kağıda yazarlardı. şimdi teknoloji var. kesinlikle mesaj at hiç bişe olmaz. atta kurtul bu dertten en fazla istemiyorum der nolur yani! azcık rezil hissedersin kendini oda geciyo sonradan.

[Bu mesaj gokhaan tarafından 11 Ağustos 2005 17:38 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Venator, 11 Ağustos 2005 17:33 tarihinde demiş ki:
Evet derse iş tamam oldugu anlamına gelmez, herhangi bi arkadasına gidip de gel konusacaklarımız var dersen illa onu anlaması gerekmez. Hayır diyecekse bile mantıklı biri gelir en azından, "yok hayır ben senle gitmem bi yere, sen" mantalitesi nedir ki? Burnu havada olmanın gostergesidir, gereksizdir.
bu da doğru
Sosyal ağlarda paylaş

said:
gokhaan, 11 Ağustos 2005 17:37 tarihinde demiş ki:
suuppperrr olur. mesaj yaz. insanlar eskiden birbirlerinin yüzlerine karşı söyliyemediklerini kağıda yazarlardı. şimdi teknoloji var. kesinlikle mesaj at hiç bişe olmaz. atta kurtul bu dertten en fazla istemiyorum der nolur yani! azcık rezil hissedersin kendini oda geciyo sonradan.

[Bu mesaj gokhaan tarafından 11 Ağustos 2005 17:38 tarihinde değiştirilmiştir]
msg atacam artık olay iyice netlik kazansın bende bıktım ama biraz cesaret lzm ....toplamam gerek
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Giovanni, 05 Ağustos 2005 02:24 tarihinde demiş ki:
said:
Jester, 05 Ağustos 2005 01:32 tarihinde demiş ki:
said:
Giovanni, 04 Ağustos 2005 22:20 tarihinde demiş ki:
mesaj atma SAKIN ! mesaj olayı bitirir önce istersen msnde konuş bi süre ama mesajla ilan-ı aşk %99 red dir

olacağı varsa her şekilde olur heh.

yalan o olacağı varsa da olmaz

Neden olmasın ki.Bir kız bana sms vasıtası ile çıkma teklifi etti.Kızlar bile yapıor!![signature][hline]I sense a solve in search of answers
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...