Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kıza açılmak....

sasha

Öne çıkan mesajlar

Yahu niye bu kadar acele ediyosun?
Gayet 2 dost gibi takılın, "sevgilin olmak istiyorum" imajını yok et.
Beraber vakit geçirin... Gezin, dolaşın, gülün, eğlenin... İlişkinin anahtarı budur... Zamanla birbirinizi tanımış olursunuz ve aranızdaki bağları güçlendirmiş olursunuz.

Zaten kız senin sohbetinden, tipinden hoşnut değilse sana zaman ayırmak istemez.

İşin kısası, bu işler aceleye gelmez. Sabretmesini biliceksin ama geç de kalmicaksın ;)

Ha bi de şu önemli, ilk başlarda kızlara, türünün son örneği olan bi canlıymış gibi davranmayın...

Veya davranın, öyle davranmayanlar olsa bizim ne farkımız kalır?[signature][hline]we r the n00bz

Sosyal ağlarda paylaş

said:
Murtaza, 05 Ağustos 2005 03:35 tarihinde demiş ki:
Yahu niye bu kadar acele ediyosun?
Gayet 2 dost gibi takılın, "sevgilin olmak istiyorum" imajını yok et.
Beraber vakit geçirin... Gezin, dolaşın, gülün, eğlenin... İlişkinin anahtarı budur... Zamanla birbirinizi tanımış olursunuz ve aranızdaki bağları güçlendirmiş olursunuz.

Zaten kız senin sohbetinden, tipinden hoşnut değilse sana zaman ayırmak istemez.

İşin kısası, bu işler aceleye gelmez. Sabretmesini biliceksin ama geç de kalmicaksın ;)

Ha bi de şu önemli, ilk başlarda kızlara, türünün son örneği olan bi canlıymış gibi davranmayın...

Veya davranın, öyle davranmayanlar olsa bizim ne farkımız kalır?
herkes de bunu yazmış önce arkadaş ol diye... başıma önceden de çok geldi ...arkadaş olarak başlayıp daha sonra kız arkadaş olarak düşünemiyorum .
Sosyal ağlarda paylaş

Önce biraz tanı ama sonra niyetini belli et.
"Arkadaş gibi takılın sonra kendiliğinden gelir" diye bir şey yok yani ve malesef ki.

Sen o tanıma ve bilme dönemini geçmişsin artık, niyeti belli etme kalmış.

En iyisi dendiği gibi gece çıkıyor musun?, nerelerde gezmeyi seversin, bugün ne yaptın? falan gibi birkaç kişilik yapılan aktivite soruları sormak.

Mesela sinemaya gitmişse kız, onu irdele.
-Kim kimdiniz
-Demek sen beğenmedin
-Diğeri beğendi ha

Bu tür birkaç kişilik aktivitelerden birini illaki sevgilisiyle yapmıştır, sende onlara yönelerek anlarsın durumu.

Bir de arada onu sahiplendiğini veya kıskandığını gösteren şakayla karışık mesajları ekle. Bunlara olumsuz bir tepki vermiyorsa da vardır bir şeyler.[signature][hline]Follower Of Cyric,Prince Of Lies;Blog
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Loras, 05 Ağustos 2005 11:53 tarihinde demiş ki:
Önce biraz tanı ama sonra niyetini belli et.
"Arkadaş gibi takılın sonra kendiliğinden gelir" diye bir şey yok yani ve malesef ki.

Sen o tanıma ve bilme dönemini geçmişsin artık, niyeti belli etme kalmış.

En iyisi dendiği gibi gece çıkıyor musun?, nerelerde gezmeyi seversin, bugün ne yaptın? falan gibi birkaç kişilik yapılan aktivite soruları sormak.

Mesela sinemaya gitmişse kız, onu irdele.
-Kim kimdiniz
-Demek sen beğenmedin
-Diğeri beğendi ha

Bu tür birkaç kişilik aktivitelerden birini illaki sevgilisiyle yapmıştır, sende onlara yönelerek anlarsın durumu.

Bir de arada onu sahiplendiğini veya kıskandığını gösteren şakayla karışık mesajları ekle. Bunlara olumsuz bir tepki vermiyorsa da vardır bir şeyler.
iyi fikir....
Sosyal ağlarda paylaş

Kıza sor nelerden hoslanıyorsun hobi vs..Sonra solesın o sorar mutlaka sen nelerden dedıgı dakka yapıstır senın gıbı yaratıklardan ,senden falan de iste..Basit bu kadar..Olmadı o sana acılsın ...Açıl bana de..:)[signature][hline][b]Gelebek...Olamam ..Tırtıl olmam lazım..
Kalp istiyorum bende...isterem...Şebnem Feraha asıgım..Platonik kalp isterem...:=)

Sosyal ağlarda paylaş

yannıs anlasılmasın kızdan hoslanıosan falan sadece anlatıyım dedım aklıma geldı. bızım bı abı wardı 35 yasında falan bole bı kere kızın bırıyle 4 saat falan oturdular sonnda herkes ıse gıttı (iş.. anlayın) bi kac arkadas bıde bu abı we kız kaldı sona kızz kalkıp gıttı. bızımkıde arkasından bagırıyo "ulan werıceksen wer wermıceksen sie git " diye... :D eheuhe gıt konus kızla kızım sewıosan sole sewmıosan ısıne gıt falan de, ıs ısten gecmesınde sonra
Sosyal ağlarda paylaş

bence de kesinlikle arkadas olmaya bak ama simdi bu iste ince bi sınır var öle bi ayarlayacaksın ki kız sna herseyini anlatmaya baslayacak, sen de ona heseyini anlatıyormus gibi yap ya da anlat sen bilirsin. sonra zaten kız sana yakınlasmaya baslayın ca daha olay olur. hadi bunları yapmayacaksan bile acık acık sorma bence bi de bunu sakın intte yapma...[signature][hline]"hayat"derler,seyredebildiğin kadar vardır.ve sen derler, seyirci kalmadığın kadar varsın
Sosyal ağlarda paylaş

çünkü kız bu soruya cevap vermek istemeye bilir hos bi soru deel.yuz yuze olmak her zaman daha etkilidir. karsılıklı konusarak hem onu etkileye bilirsin.onun içiçn dedim. ayrıca da ben sana arkadas ol demiom ki. belli bi süre onun arkadasıyısmıs gibi görün ki sana en bastan guvensin.ilk önce guvenını kazan mak önemlidir.[signature][hline]"hayat"derler,seyredebildiğin kadar vardır.ve sen derler, seyirci kalmadığın kadar varsın
Sosyal ağlarda paylaş

said:
merciman, 06 Ağustos 2005 00:26 tarihinde demiş ki:
çünkü kız bu soruya cevap vermek istemeye bilir hos bi soru deel.yuz yuze olmak her zaman daha etkilidir. karsılıklı konusarak hem onu etkileye bilirsin.onun içiçn dedim. ayrıca da ben sana arkadas ol demiom ki. belli bi süre onun arkadasıyısmıs gibi görün ki sana en bastan guvensin.ilk önce guvenını kazan mak önemlidir.
haklsısn da o aşamayı geçtik gibi
Sosyal ağlarda paylaş

said:
merciman, 06 Ağustos 2005 00:26 tarihinde demiş ki:
çünkü kız bu soruya cevap vermek istemeye bilir hos bi soru deel.yuz yuze olmak her zaman daha etkilidir. karsılıklı konusarak hem onu etkileye bilirsin.onun içiçn dedim. ayrıca da ben sana arkadas ol demiom ki. belli bi süre onun arkadasıyısmıs gibi görün ki sana en bastan guvensin.ilk önce guvenını kazan mak önemlidir.
ona buluşma teklif etsem goruselim fln diye kabul ederse soruya ewt cevabı alma şansım nedir sence?
Sosyal ağlarda paylaş

bir kıza açılmaya karar vermek hoşlandığını hissetmek güzel anlar tabi heyecan oluyor ama bence kendini kasmadan kendiliğinden gelirse sözler daha etkileyici olur sen sadece zaman geçir beraber kızla gerisi mutlaka gelir yani aranızda bir etkileşim elektrik varsa zaten o sözler ağzından dökülür sen anlamazsın bile ama yoksa da kasmaya lüzum yok yani zorla güzellik olmuyor... ama sonuçta da en sonunda bu kızda ayrılacaksın onu da düşün arkadaşlığını kaybetmek istemiyorsan kendinden pek emin değilsen hiç girişme bu işlere sonra kötü olur...[signature][hline]"In my experience, there's no such thing as luck."

- Obi-Wan Kenobi -
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Giovanni, 05 Ağustos 2005 02:24 tarihinde demiş ki:
said:
Jester, 05 Ağustos 2005 01:32 tarihinde demiş ki:
said:
Giovanni, 04 Ağustos 2005 22:20 tarihinde demiş ki:
mesaj atma SAKIN ! mesaj olayı bitirir önce istersen msnde konuş bi süre ama mesajla ilan-ı aşk %99 red dir

olacağı varsa her şekilde olur heh.

yalan o olacağı varsa da olmaz

neden olmasin? msn ve sms teknolojileri kullanarak tavlamistim sonuncuyu, yani tamam tavlamistim zaten de resmiyete bu sekilde binmisti oyle kasmamistim. tabii smsle baslatinca smsle bitirebilmek de ayri bi avantaj.[signature][hline]TOiO
Sosyal ağlarda paylaş

off off ya bir zmanlar az da olsa benden hoşlanıyo gibiydi son zamanlarda ben yakınlaşmaya çalıştıkça onda bi soğukluk var.muhtemelen erkek arkı fln var...bundan emin olmaya başlıyorum.mesela eskiden o arada çağrı fln atıyodu şimdi hiç yok...bu durumda açılsamda alacağım cevabı biliyorum ..anlamıda yok gibi geliyo bana .çok geç kaldım snrm...
Sosyal ağlarda paylaş

Erkek arkadası var mı sor ona nolucak ki. En basitinden cok yuzeysel bi kız muhabbeti ac kızın yanında, yuzeysel olsun ama gidip de kızlar boyle boyle gibi bisey deme, ama olmadı biseyler soyle vs. Olmadı ortak arkadas ortamıysa mutlaka biri acar, insanların en dertli meselesidir cunku. Muhabbet acılınca biraz genislet insanlara sor buyut konuyu. Sonra da bikac kisiye de ya senin sevgilin var mı nası gidiyo iste numarasıyla sor. Bu arada kıza da sorucaksın tabii, ve muhabbet icinde geldiginden hicbiseyden suphelenmeyecek ve sen de cevabı ogrenmis olucan =) Zeki ise cakabilir durumu, ama eger uygulamaya guzel bicimde koyarsan gayet de takdir edebilir.[signature][hline]kaleidoscopic 20 Haziran 9:30 sularında Rockistanbulda demiş ki:

Zaten tekerleklere karşı ilgim var...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...