Karakans Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 ben accountumu www.wow-europe.com dan aldım fakat oyundan girmeye calısırken hata werio yanlıs kullanıcı adı veya sifre www.worldofwarcraft.com u ziyaret edin ws. bu arada ben www.wow-europe.com a siteden giris yapabiliorum fakat www.worldofwarcraft.com a yapamıorum... Arkadaslar oyuna nasıl baglancam ?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomex Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Firewall mu kurulu bilgisayarında ? Öleyse disable ediceksin veya portlara izin vericeksin ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
heso Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 E bildiğim kadarı ile. Eu da account ile Us in sayfasından nası login olucaksın onu anlamadım ben[signature][hline]Liv Tyler [WOW]Frostwhisper - Human Mage Lvl 12 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kizilbaron Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 www.wow-europe.com ve www.worldofwarcraft.com zaten farklı yerler acc. larda dolayısıyla farklı bir yerin acc ını başka yerde kullanamassın[signature][hline]WoW EU - Warsong Tauren Shaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 wow-europe'da girip de oyunda girmiyorsa senin acc'ın EU, realmlist'in US olduğu sonucunu çıkarıyorum. (firewall vs. başka problem yoksa) Eğer yüklediğin CD'ler ve acc. EU ise o zmana bir program engel oluyordur : firewall vs... Ama o zaman şifre problemi değildir bu Not:worldofwarcraft.com' la wow-europe.com'da acc'lar aynı değil. Birinde girip diğerinde girmeyebilir Edit: bir de verilen hatayı tam yazsan... belki wow interenete erişimi engelleniyordur, şifreyle alakası yoktur vs.vs. [Bu mesaj mardox tarafından 11 Ağustos 2005 09:29 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karakans Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 arkadaslar sorunu buldum.. us dan baglanıomusum ben dosyayı degistirdim eu yaptım duzeldi.. Arkadaslar ilk defa oynıcam icin bazı seyleri bilmiorum. Onun ıcın boyle bi topic actım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karakans Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 bu arada bi sorum daha olacak eu da oynuorum ben ama bole cok fazla harket yapıncı duruo bole yawaslıo lag gibi nedeni ne olabilir ? [Bu mesaj Karakans tarafından 11 Ağustos 2005 13:53 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 e alet yetmio senin.. pc yani..[signature][hline]Burning Legion - LvL 60 - Human - Mage - Mayweda Guild - Yoktur Eternal, 06 Temmuz 2005 10:23 tarihinde demiş ki: bak ben bi fire mage ezdim adamın hayalleri kurudu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karakans Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 geforce4 mx 440 ekran kartı 256mb ram war bide 256 adsl .. ram mi az acaba ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 ram bayaa az min 512, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Blazefury Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 256 ram le yani....[signature][hline]Önündeki yol karanlık;ama sen o yoldan geçebilecek cesarete sahipsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar