Etos Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Yaptığım araştırmalar sonucu Sony NW-E507 mp3 player almaya karar vermiştim. Tam istediğim gibi bir alet olduğunu düşünüyordum ama Amazon'da okuduğum bir yorumda bilgisayardan dosyaları alete yüklerken SonicStage denilen (aletle birlikte gelen program) yükleme programı bir siteye bağlanıp güvenlik testi yapmaya çalışıyormuş, bunun sonucunda da mp3'ler satın alınmadan indirildiği için alete mp3 yüklenmesine ya da aletten bilgisayara mp3 yüklenmesine izir vermiyormuş. Bu doğru mu? Böyle bir şeyi yapması Sony'nin intihar etmesi gibi bir şey değil mi? O zaman kim alır ki Sony mp3 player? Bununla ilgili bilgisi olan varsa ve beni aydınlatırsa çok sevineceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 en son sürümünü bilmiorum ama ben md player ıma parça yüklerken sonicstage kullanıyorum bilgisayarındaki parçayı programa import ediyorsun, ardından da sorunsuz bir şekilde player a atıyorsun kısacası ben sıkıntı yaşamadım hiç[signature][hline]I know someday you'll have a beautiful life, I know you'll be a star In somebody else's sky, but why, why, why can't it be, why can't it be mine DevArt raistlinn i kalbimde yaşatıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Etos Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Aslında anladığım kadarıyla mp3'ler alete sorunsuz yükleniyormuş ancak daha sonra aletten başka bir bilgisayara yüklenemiyormuş, bunu da mp3 dağıtımının önüne geçmek için yapmışlar. Gene de bir sürü farklı yorum var anlayamadım tam olarak nasıl olduğunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 evet öyle bir şey var, benim md playerıma attığım parçaları tekrar bilgisayara atma şansım olmadı, ya da kaydettiklerimi bunun telif hakkıyla ilgili bir kısmı olabiir ama bir de şey var, genelde sony mp3leri atrac3 adlı başka bir formata ceviriyor ve o formattan tekrar mp3 haline cevirebildiği bir ana rastlamadım ben hiç, yani sadece telif hakkı değildir ayrıca bence cok da önemli bir şey değil, cd ye falan cekilir bir şey yapılır götürürlür, playera atarken telif isteseydi o zaman göçerlerdi işte[signature][hline]I know someday you'll have a beautiful life, I know you'll be a star In somebody else's sky, but why, why, why can't it be, why can't it be mine DevArt raistlinn i kalbimde yaşatıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar