Ebemunk Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Şimdi yei yeni php ile birşeyler yapmaya başlıyorum. Haberler diye bir class'im var ekleme silme herşeyi yapıyo da, haberleri gösterirken: 166pixel'den oluşan 3 haber tablosundan sonra bir alt sırada aynı şeyi yapmasını istiyorum. anlatamadım tam şöyle ki: +------------+ +------------+ +------------+ | haber 1___| | haber 2__| | haber 3___| +------------+ +------------+ +------------+ +------------+ +------------+ +------------+ | haber 4___| |haber 5___| | haber 6___| +------------+ +------------+ +------------+ böyle yani. şu anki kodum şöyle: function haberGoster() { $this->haberGosterme = mysql_query("SELECT * FROM $this->host_tablo ORDER BY id DESC"); if (!$this->haberGosterme) $this->hata(8); echo " "; while ($array = mysql_fetch_array($this->haberGosterme)) { echo " " . $array[id] . " " . $array[content] . " " . $array[author] . " | " . $array[date] . " "; } } bu doğal olarak yan yana gösteriyor :/. tablo'da 3. haberden sonra alt sıraya geçmesini nasıl sağlayabilirim?? karışık oldu ama yardımcı olursanız teşekkürler.[signature][hline]Electronic Biomechanical Entity Manufactured for Utility and Nocturnal Killing ---- Hear me! and if I close my mind in fear, please pry it open..See me! and if my face becomes sincere, beware.. [Bu mesaj Ebemunk tarafından 11 Ağustos 2005 13:28 tarihinde değiştirilmiştir] Machiaveli Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Html tag olarak kullanman yeterli olacaktir ;)[signature][hline]Never too old to learn! [Bu mesaj Makaveli tarafından 11 Ağustos 2005 13:43 tarihinde değiştirilmiştir] Zopik Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 bir for döngü yaratıp her 3 haber de bir atabilirsin .. o zaman çözülür ..[signature][hline]Selçuk Erdem'den önce de zopik'tim ben... sheref Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 10 habere kadar desc şeklinde sırala haberleri 10*3=30 haber yap.[signature][hline]album|pati sözlük|Lominadze|news| blog|mail/msn|Founder of AAL'05| *** Ebemunk Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Zopik'in dediği mantıklı gibi geldi biraz kurcalayayım[signature][hline]Electronic Biomechanical Entity Manufactured for Utility and Nocturnal Killing ---- Hear me! and if I close my mind in fear, please pry it open..See me! and if my face becomes sincere, beware.. Ebemunk Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Tamam buldum. yazayım bari bilmeyen arkadaşlar da yararlansın. biraz meşakatli oldu ama çalışıyo tam. said: function haberGoster() { $this->haberGosterme = mysql_query("SELECT * FROM $this->host_tablo ORDER BY id DESC"); if (!$this->haberGosterme) $this->hata(8); echo " "; $toplam = mysql_num_rows($this->haberGosterme); $j=0; while ($array = mysql_fetch_array($this->haberGosterme)) { if ($j<3) { echo " " . $array[id] . " " . $array[id] . " " . $array[id] . " | " . $array[id] . " "; $j++; } else { echo ""; $j=0; echo " " . $array[id] . " " . $array[id] . " " . $array[id] . " | " . $array[id] . " "; $j++; } } } [signature][hline]Electronic Biomechanical Entity Manufactured for Utility and Nocturnal Killing ---- Hear me! and if I close my mind in fear, please pry it open..See me! and if my face becomes sincere, beware.. Queen Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 tam bunu yazcaktım[signature][hline]Lütfen domain name almam destek olun:http://mysolarpower.tk Pati Ebook Unofficial geliyo Huun demiş ki: ilk basta sumeliler misirlilar icin pramitleri yapan taseron uzaylilalarla anlasmisti Paylaş https://forum.paticik.com/topic/1184562-php-yardym-haberleri-gostermek/ Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0 Konu listesine dön Paticik Tum Konular Paticik - Pati Tech Paticik - Pati Zone Paticik - Ilgi Alanlari Paticik - Yasam Paticik - Pati Do Paticik - Spor Paticik - Oyunlar Paticik - MMORPG turleri Paticik - Garbage Son Mesajlar Ana Sayfa Pati Tech Donanım & Yazılım Php yardım. (haberleri göstermek) × Üye misin? Giriş yap Kaydol Bağış Hedesi Yönetim Kurallar × Yeni Oluştur...
Machiaveli Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Html tag olarak kullanman yeterli olacaktir ;)[signature][hline]Never too old to learn! [Bu mesaj Makaveli tarafından 11 Ağustos 2005 13:43 tarihinde değiştirilmiştir]
Zopik Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 bir for döngü yaratıp her 3 haber de bir atabilirsin .. o zaman çözülür ..[signature][hline]Selçuk Erdem'den önce de zopik'tim ben...
sheref Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 10 habere kadar desc şeklinde sırala haberleri 10*3=30 haber yap.[signature][hline]album|pati sözlük|Lominadze|news| blog|mail/msn|Founder of AAL'05| ***
Ebemunk Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Zopik'in dediği mantıklı gibi geldi biraz kurcalayayım[signature][hline]Electronic Biomechanical Entity Manufactured for Utility and Nocturnal Killing ---- Hear me! and if I close my mind in fear, please pry it open..See me! and if my face becomes sincere, beware..
Ebemunk Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Tamam buldum. yazayım bari bilmeyen arkadaşlar da yararlansın. biraz meşakatli oldu ama çalışıyo tam. said: function haberGoster() { $this->haberGosterme = mysql_query("SELECT * FROM $this->host_tablo ORDER BY id DESC"); if (!$this->haberGosterme) $this->hata(8); echo " "; $toplam = mysql_num_rows($this->haberGosterme); $j=0; while ($array = mysql_fetch_array($this->haberGosterme)) { if ($j<3) { echo " " . $array[id] . " " . $array[id] . " " . $array[id] . " | " . $array[id] . " "; $j++; } else { echo ""; $j=0; echo " " . $array[id] . " " . $array[id] . " " . $array[id] . " | " . $array[id] . " "; $j++; } } } [signature][hline]Electronic Biomechanical Entity Manufactured for Utility and Nocturnal Killing ---- Hear me! and if I close my mind in fear, please pry it open..See me! and if my face becomes sincere, beware.. Queen Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 tam bunu yazcaktım[signature][hline]Lütfen domain name almam destek olun:http://mysolarpower.tk Pati Ebook Unofficial geliyo Huun demiş ki: ilk basta sumeliler misirlilar icin pramitleri yapan taseron uzaylilalarla anlasmisti Paylaş https://forum.paticik.com/topic/1184562-php-yardym-haberleri-gostermek/ Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0 Konu listesine dön Paticik Tum Konular Paticik - Pati Tech Paticik - Pati Zone Paticik - Ilgi Alanlari Paticik - Yasam Paticik - Pati Do Paticik - Spor Paticik - Oyunlar Paticik - MMORPG turleri Paticik - Garbage Son Mesajlar Ana Sayfa Pati Tech Donanım & Yazılım Php yardım. (haberleri göstermek) × Üye misin? Giriş yap Kaydol Bağış Hedesi Yönetim Kurallar × Yeni Oluştur...
Queen Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 tam bunu yazcaktım[signature][hline]Lütfen domain name almam destek olun:http://mysolarpower.tk Pati Ebook Unofficial geliyo Huun demiş ki: ilk basta sumeliler misirlilar icin pramitleri yapan taseron uzaylilalarla anlasmisti
Öne çıkan mesajlar