Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Php yardım. (haberleri göstermek)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Şimdi yei yeni php ile birşeyler yapmaya başlıyorum. Haberler diye bir class'im var ekleme silme herşeyi yapıyo da, haberleri gösterirken:
166pixel'den oluşan 3 haber tablosundan sonra bir alt sırada aynı şeyi yapmasını istiyorum. anlatamadım tam şöyle ki:

+------------+ +------------+ +------------+
| haber 1___| | haber 2__| | haber 3___|
| haber 4___| |haber 5___| | haber 6___|

böyle yani. şu anki kodum şöyle:

function haberGoster() {
$this->haberGosterme = mysql_query("SELECT * FROM $this->host_tablo ORDER BY id DESC");

if (!$this->haberGosterme)
$this->hata(8);

echo "

atabilirsin .. o zaman çözülür ..[signature][hline]Selçuk Erdem'den önce de zopik'tim ben...
Mesaj tarihi:
Zopik'in dediği mantıklı gibi geldi biraz kurcalayayım[signature][hline]Electronic Biomechanical Entity Manufactured for Utility and Nocturnal Killing
----
Hear me! and if I close my mind in fear, please pry it open..See me! and if my face becomes sincere, beware..
Mesaj tarihi:
Tamam buldum. yazayım bari bilmeyen arkadaşlar da yararlansın. biraz meşakatli oldu ama çalışıyo tam.
said:

function haberGoster() {
$this->haberGosterme = mysql_query("SELECT * FROM $this->host_tablo ORDER BY id DESC");

if (!$this->haberGosterme)
$this->hata(8);

echo "
";

while ($array = mysql_fetch_array($this->haberGosterme)) {
echo "

" . $array[id] . "
" . $array[content] . "
" . $array[author] . " | " . $array[date] . "

";
}
}

bu doğal olarak yan yana gösteriyor :/. tablo'da 3. haberden sonra alt sıraya geçmesini nasıl sağlayabilirim??
karışık oldu ama yardımcı olursanız teşekkürler.[signature][hline]Electronic Biomechanical Entity Manufactured for Utility and Nocturnal Killing
----
Hear me! and if I close my mind in fear, please pry it open..See me! and if my face becomes sincere, beware..

[Bu mesaj Ebemunk tarafından 11 Ağustos 2005 13:28 tarihinde değiştirilmiştir]

";

$toplam = mysql_num_rows($this->haberGosterme);

$j=0;

while ($array = mysql_fetch_array($this->haberGosterme)) {
if ($j<3) {
echo "

" . $array[id] . "
" . $array[id] . "
" . $array[id] . " | " . $array[id] . "

";
$j++;
}
else {
echo "
";
$j=0;
echo "

" . $array[id] . "
" . $array[id] . "
" . $array[id] . " | " . $array[id] . "

";
$j++;
}
}
}
[signature][hline]Electronic Biomechanical Entity Manufactured for Utility and Nocturnal Killing
----
  • Yeni Oluştur...