KenshinHimura Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 http://forum.paticik.com/view.php?id=134673[signature][hline]You can die anytime! It takes true courage to live! ---Kenshin Himura--- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tanoren Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 allah iyiliğini versin, resim de koymuş :D[signature][hline]Hello my friend, let's trade Gheed Anime listem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Tekniği de ben gösterdim, sonra masterladı kerata =)[signature][hline]Welcome back!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Boynuz Kulaa Gecer Derler...[signature][hline]You can die anytime! It takes true courage to live! ---Kenshin Himura--- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Calier Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Evet açıklıyorum naruto türk, hatta cumartesi akşamı Manowar konserinde yakaladım ve gördüğünüz gibi çektim fotoyu.Burda Kenshin ayaklarına yatıyor.Tekmil-i kıyafet olayı.Ayrıca dikkat çekerim tek elle yapıyo rasengan'ı niye animede 2 kişi yapıyolar maksak ustaya ayıp olmasın.Adamlar yıllarca uraşmış sen 2 dk. da örencen bari alttan alalım yani diye öle yapıyo.Yoksa klonserde etrafta kızlar var diye tak çıkardı tek elle.Hatta Chidori ile hatunların sigarasını yaktığını söyleyenler de var ama ben o sırada ezilme tehlikesi atlatıyodum göremedim.Yani onuda Sakura' ya özel ilerki bölümlerde patlatıcakmış.Sakura sigaraya başlasın diye bekliyo.[signature][hline]Sürekli güncellenen anime listem için.... www.geocities.com/animetakas/anime.html Takas dahil her türlü paylaşıma açık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 kerim, uluç manyaksınız olum hepiniz...[signature][hline]Shaded by the trees, calling out to the wind, I'm lying face-down crying I saw a version of myself I didn't even recognize On this guitar I'm playing the melody of someone who's passed on A star falls in the grief of someone who'll never be seen again Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tanoren Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 said: Calier, 10 Ağustos 2005 06:26 tarihinde demiş ki: Hatta Chidori ile hatunların sigarasını yaktığını söyleyenler de var ama ben o sırada ezilme tehlikesi atlatıyodum göremedim evet, bende duydum gibi geldi bi ara Chidori'nin sesini Gorefest'i bile bastırıyordu valla :D[signature][hline]Hello my friend, let's trade Gheed Anime listem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Kahretsin...Kimliğim Açığa Çıktı!!!...[signature][hline]You can die anytime! It takes true courage to live! ---Kenshin Himura--- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheKing Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 karar verin chidorimı rasengan..bence sadece bir aydınlatma projektörü:D uluç birara da henge yapsana..bak once kendını cek sonra bır odunu..aslında herıkısndede kendını cek..ınsanlar ayrım yapmaz korkma:D:D[signature][hline]Olmaman gereken bir dünyada olmayan bir dünyanın hayalini kurma... kahramanlık ne tek başına bir yükseliştir. nede yıldızlar gibi parlayıp sönmek. kahramanlık; ileri atılmak ve bir daha dönmemektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Hatta Sonra Sex No Jutsu Yaparım...Ama Onun İçin Bana Resimini Yallaman Lazım....;)[signature][hline]You can die anytime! It takes true courage to live! ---Kenshin Himura--- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tanoren Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 hep birlikte fotoğraf çektirelim.. Harem no Jutsu olsun [spo1=harem no jutsu][/spo][signature][hline]Hello my friend, let's tradeGheed Anime listem[Bu mesaj tanoren tarafından 11 Ağustos 2005 00:37 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Çektirin...[signature][hline]You can die anytime! It takes true courage to live! ---Kenshin Himura--- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soceans Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 jutsuların hepsını cekerızde sensiz olmaz... sensız olmaz..sensız olmaz..oyle bır sarkı wardı galıba:P[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheKing Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 ehehe evet soceans oyle bır sarkı war..muslum gurses soyluyor..yok yok bız harem jutsu yapmıyalım bırbırımızı jıletlerz:D:D turk halkına kotu ornek.. muslum gurses nıye konser vermıo yaaa:D:D[signature][hline]Olmaman gereken bir dünyada olmayan bir dünyanın hayalini kurma... kahramanlık ne tek başına bir yükseliştir. nede yıldızlar gibi parlayıp sönmek. kahramanlık; ileri atılmak ve bir daha dönmemektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar