Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Rasengan Tutorialı

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Evet açıklıyorum naruto türk, hatta cumartesi akşamı Manowar konserinde yakaladım ve gördüğünüz gibi çektim fotoyu.Burda Kenshin ayaklarına yatıyor.Tekmil-i kıyafet olayı.Ayrıca dikkat çekerim tek elle yapıyo rasengan'ı niye animede 2 kişi yapıyolar maksak ustaya ayıp olmasın.Adamlar yıllarca uraşmış sen 2 dk. da örencen bari alttan alalım yani diye öle yapıyo.Yoksa klonserde etrafta kızlar var diye tak çıkardı tek elle.Hatta Chidori ile hatunların sigarasını yaktığını söyleyenler de var ama ben o sırada ezilme tehlikesi atlatıyodum göremedim.Yani onuda Sakura' ya özel ilerki bölümlerde patlatıcakmış.Sakura sigaraya başlasın diye bekliyo.[signature][hline]Sürekli güncellenen anime listem için....
www.geocities.com/animetakas/anime.html
Takas dahil her türlü paylaşıma açık.
Mesaj tarihi:
kerim, uluç manyaksınız olum hepiniz...[signature][hline]Shaded by the trees, calling out to the wind, I'm lying face-down crying
I saw a version of myself I didn't even recognize
On this guitar I'm playing the melody of someone who's passed on
A star falls in the grief of someone who'll never be seen again
Mesaj tarihi:
said:
Calier, 10 Ağustos 2005 06:26 tarihinde demiş ki:
Hatta Chidori ile hatunların sigarasını yaktığını söyleyenler de var ama ben o sırada ezilme tehlikesi atlatıyodum göremedim

evet, bende duydum gibi geldi bi ara Chidori'nin sesini
Gorefest'i bile bastırıyordu valla :D[signature][hline]Hello my friend, let's trade
Gheed

Anime listem
Mesaj tarihi:
karar verin chidorimı rasengan..bence sadece bir aydınlatma projektörü:D uluç birara da henge yapsana..bak once kendını cek sonra bır odunu..aslında herıkısndede kendını cek..ınsanlar ayrım yapmaz korkma:D:D[signature][hline]Olmaman gereken bir dünyada olmayan bir dünyanın hayalini kurma...

kahramanlık ne tek başına bir yükseliştir. nede yıldızlar gibi parlayıp sönmek. kahramanlık; ileri atılmak ve bir daha dönmemektir.
Mesaj tarihi:
ehehe evet soceans oyle bır sarkı war..muslum gurses soyluyor..yok yok bız harem jutsu yapmıyalım bırbırımızı jıletlerz:D:D
turk halkına kotu ornek..
muslum gurses nıye konser vermıo yaaa:D:D[signature][hline]Olmaman gereken bir dünyada olmayan bir dünyanın hayalini kurma...

kahramanlık ne tek başına bir yükseliştir. nede yıldızlar gibi parlayıp sönmek. kahramanlık; ileri atılmak ve bir daha dönmemektir.
  • Yeni Oluştur...