Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Rasengan Tutorialı

KenshinHimura

Öne çıkan mesajlar

Evet açıklıyorum naruto türk, hatta cumartesi akşamı Manowar konserinde yakaladım ve gördüğünüz gibi çektim fotoyu.Burda Kenshin ayaklarına yatıyor.Tekmil-i kıyafet olayı.Ayrıca dikkat çekerim tek elle yapıyo rasengan'ı niye animede 2 kişi yapıyolar maksak ustaya ayıp olmasın.Adamlar yıllarca uraşmış sen 2 dk. da örencen bari alttan alalım yani diye öle yapıyo.Yoksa klonserde etrafta kızlar var diye tak çıkardı tek elle.Hatta Chidori ile hatunların sigarasını yaktığını söyleyenler de var ama ben o sırada ezilme tehlikesi atlatıyodum göremedim.Yani onuda Sakura' ya özel ilerki bölümlerde patlatıcakmış.Sakura sigaraya başlasın diye bekliyo.[signature][hline]Sürekli güncellenen anime listem için....
www.geocities.com/animetakas/anime.html
Takas dahil her türlü paylaşıma açık.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Calier, 10 Ağustos 2005 06:26 tarihinde demiş ki:
Hatta Chidori ile hatunların sigarasını yaktığını söyleyenler de var ama ben o sırada ezilme tehlikesi atlatıyodum göremedim

evet, bende duydum gibi geldi bi ara Chidori'nin sesini
Gorefest'i bile bastırıyordu valla :D[signature][hline]Hello my friend, let's trade
Gheed

Anime listem
Sosyal ağlarda paylaş

karar verin chidorimı rasengan..bence sadece bir aydınlatma projektörü:D uluç birara da henge yapsana..bak once kendını cek sonra bır odunu..aslında herıkısndede kendını cek..ınsanlar ayrım yapmaz korkma:D:D[signature][hline]Olmaman gereken bir dünyada olmayan bir dünyanın hayalini kurma...

kahramanlık ne tek başına bir yükseliştir. nede yıldızlar gibi parlayıp sönmek. kahramanlık; ileri atılmak ve bir daha dönmemektir.
Sosyal ağlarda paylaş

ehehe evet soceans oyle bır sarkı war..muslum gurses soyluyor..yok yok bız harem jutsu yapmıyalım bırbırımızı jıletlerz:D:D
turk halkına kotu ornek..
muslum gurses nıye konser vermıo yaaa:D:D[signature][hline]Olmaman gereken bir dünyada olmayan bir dünyanın hayalini kurma...

kahramanlık ne tek başına bir yükseliştir. nede yıldızlar gibi parlayıp sönmek. kahramanlık; ileri atılmak ve bir daha dönmemektir.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...