olgac Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 beyler ke veya japko yu nereden indirebilirim herkes çok çabuk lvl atlıyo diyolar merak ettim de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buzi Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Yok öyle birşey,kimse hızlı atlamıyor.Yüksek lvl yaratıkları düsük lvlde görebiliyorsun sadece. Ha şunuda ekliyim,usko ke ye geçince,harpylerde lvl 33 magelerin nasıl ks yaptıgınada şahit olursunuz artık :) O kadar oyuncuyla ke çok karışacak gibime geliyor. Kıyametler kopacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Bütün lvl 33ler toplanıp oraya alanlar atıcaklar 5ks partisi olucak hatta azıcaklar bitane lvl 45 bulucaklar gerisi 33 olucak bide provaker olucak harpy yapıcaklar :-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aware3 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 vee beyler size KE nin en kötü haberini ben veriyim KE DE PROVOKE OLMUYOR oluyorda çektiğiniz adamlar spotlarına geri dönüyor hemencik :) yani sadece 1 spot a alan atabileceksiniz galiba :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Adam işini bilirse bal gibi de olur.[signature][hline]Name: CaNNi Class: Assasian Clan: yok Race: El Morad Server: Beramus Level: 61 Sonunda bi mirajım oldu.. :D CaNNiBaL_CoRpSe >>>> Kısaca CaNNi ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olgac Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 ilk önce ben ke alem mi almeyemmi? bide o harpy ler prowoke de gelmezse benim rouge nin karizmayı görünce gelirler sen merak etme:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar