olgac Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 beyler ke veya japko yu nereden indirebilirim herkes çok çabuk lvl atlıyo diyolar merak ettim de
Buzi Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Yok öyle birşey,kimse hızlı atlamıyor.Yüksek lvl yaratıkları düsük lvlde görebiliyorsun sadece. Ha şunuda ekliyim,usko ke ye geçince,harpylerde lvl 33 magelerin nasıl ks yaptıgınada şahit olursunuz artık :) O kadar oyuncuyla ke çok karışacak gibime geliyor. Kıyametler kopacak.
Fortuna Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Bütün lvl 33ler toplanıp oraya alanlar atıcaklar 5ks partisi olucak hatta azıcaklar bitane lvl 45 bulucaklar gerisi 33 olucak bide provaker olucak harpy yapıcaklar :-)
Aware3 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 vee beyler size KE nin en kötü haberini ben veriyim KE DE PROVOKE OLMUYOR oluyorda çektiğiniz adamlar spotlarına geri dönüyor hemencik :) yani sadece 1 spot a alan atabileceksiniz galiba :(
CaNNi Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Adam işini bilirse bal gibi de olur.[signature][hline]Name: CaNNi Class: Assasian Clan: yok Race: El Morad Server: Beramus Level: 61 Sonunda bi mirajım oldu.. :D CaNNiBaL_CoRpSe >>>> Kısaca CaNNi ;)
olgac Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 ilk önce ben ke alem mi almeyemmi? bide o harpy ler prowoke de gelmezse benim rouge nin karizmayı görünce gelirler sen merak etme:D
Öne çıkan mesajlar