Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Mr. Banana

ucanadam

Öne çıkan mesajlar

Ben birinci sınıftayken teretenin o düzeyli cocuk programına katılmıştım okulla.Adam beni cıkardı falan filan sonra bu mr. banana cizgi filmi gösterildi.Adam bana nasıldı cizgi filmimiz diye.Ben "Cok adi" diye cevap verdim kim bilir adam benden nası bir cevap bekliyodu.Adam cok bozulmuş annemler söyledi.O günden donra Terete logosunu dizaynını ve cizgi filmlerini deiştirdi.Sailormoonun yanında daha düzgün şeyler oynattı.Yaa yaa.

p.s.:Abi yalnız bunlar yalan deil gercektir.[signature][hline]Lütfen domain name almam destek olun:http://mysolarpower.tk
Pati Ebook Unofficial geliyo

Huun demiş ki:
ilk basta sumeliler misirlilar icin pramitleri yapan taseron uzaylilalarla anlasmisti
Sosyal ağlarda paylaş

said:
OkuzumTruck, 11 Ağustos 2005 13:00 tarihinde demiş ki:
Ben birinci sınıftayken teretenin o düzeyli cocuk programına katılmıştım okulla.Adam beni cıkardı falan filan sonra bu mr. banana cizgi filmi gösterildi.Adam bana nasıldı cizgi filmimiz diye.Ben "Cok adi" diye cevap verdim kim bilir adam benden nası bir cevap bekliyodu.Adam cok bozulmuş annemler söyledi.O günden donra Terete logosunu dizaynını ve cizgi filmlerini deiştirdi.Sailormoonun yanında daha düzgün şeyler oynattı.Yaa yaa.

p.s.:Abi yalnız bunlar yalan deil gercektir.
o çizgi film bananaman di benimki mr. banana. Mr. Banana taklit değildir, süperdir, megadır, ultradır...[signature][hline]insanlar ikiye ayrılır; akbili olanlar ve akbili için şöföre para verenler...
ımph!
Sosyal ağlarda paylaş

ya koca muzu çizip üstüne banana man yazıyorsun ama bi that's me yazamıyorsun??
bari comic sans kullansaydın fonta, daha az öküzce dururdu[signature][hline]kaleidoscopic=Borbag
karakedi, 24 Haziran 2005 12:31 tarihinde demiş ki:
uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik.

bedava D&D 3.5 ed., maksat wizards batsın.tık, indir
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...