Eraqrest Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Nightwish - Tutankhamen Stuart Chatwood - Credits Song (Prince of Persia: Sands Of Time'ın sonunda çalan şarkı. Sands of Time diye aratınca da çıkabilir belki) edit: hah time only knows'muş adı. öğrendiğim iyi oldu.[signature][hline]May the Force be... With me. [Bu mesaj Eraqrest tarafından 11 Ağustos 2005 01:25 tarihinde değiştirilmiştir]
-Drizzt- Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Lopeth arkadaşımız Symphony X - Egypt demiş (quote yapmayı bilmiyorum kusura bakmayın) symphony x in "V" albumundeki parcalarin cogu oledir. hatta belkide hepsi :)[signature][hline]
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Dream Theater - Bombay Vindaloo[signature][hline]Fülfül Muharrem sizleri pek severdi...
Gilean Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 bi hindu ezgisi daha=)neyse yine de zaten seversin herhalde..[signature][hline]Gilean's Blog - Life with Gilean Maedhros, 20 Haziran 2005 01:01 tarihinde demiş ki: kocakarı mocakarı dene ondan sonra gel konus hehe nasıl emiyo bi bilsen cidden arkadaslar deneyin diyorum baskada bişi demiyorum yani...
Öne çıkan mesajlar