Eraqrest Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Nightwish - Tutankhamen Stuart Chatwood - Credits Song (Prince of Persia: Sands Of Time'ın sonunda çalan şarkı. Sands of Time diye aratınca da çıkabilir belki) edit: hah time only knows'muş adı. öğrendiğim iyi oldu.[signature][hline]May the Force be... With me. [Bu mesaj Eraqrest tarafından 11 Ağustos 2005 01:25 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Drizzt- Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Lopeth arkadaşımız Symphony X - Egypt demiş (quote yapmayı bilmiyorum kusura bakmayın) symphony x in "V" albumundeki parcalarin cogu oledir. hatta belkide hepsi :)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Dream Theater - Bombay Vindaloo[signature][hline]Fülfül Muharrem sizleri pek severdi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 bi hindu ezgisi daha=)neyse yine de zaten seversin herhalde..[signature][hline]Gilean's Blog - Life with Gilean Maedhros, 20 Haziran 2005 01:01 tarihinde demiş ki: kocakarı mocakarı dene ondan sonra gel konus hehe nasıl emiyo bi bilsen cidden arkadaslar deneyin diyorum baskada bişi demiyorum yani... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar