TRibula Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 said: Fortuna, 10 Ağustos 2005 22:42 tarihinde demiş ki: Zaten KO da pelerin olmadan harpy slot 2 ye gidince adam yoksa bile towna bakamadan veya seeking açmadan almazlar. ama elinde bir lycaon +7 yi merchanta 999.999.999 a sergilersen bir anda fikirleri değişir :D aresdemısın? ole bı sergi yapacağin zaman habert ver ya gormek ısterım stafff ını :) hata sorra min 15 gb den satmak ısterım yanı koray abı haklı onun lycaun u o sekıld almıstık :D[signature][hline]Nick: _TRibula_ Server: Ares Clan:The Others (Gerçek Yuvamız) LvL:61 np:17xxx ------------------------ Nick: ::OverSouL:: Server: Ares Clan:The Others (Gerçek Yuvamız) LvL:61 np:10xxx --------------------------------------------- yine yanlıs yazdım o yuzden editledim : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Lol ben Beramustayım. Bu arada doğru söylüyorsun vallahi gider cidden. tşk.[signature][hline]Her Türk Mutlaka Okumalı! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar