Malkavian Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Nolmuş diyende 3 noktaya gizleme adam gibi söle cesurca[signature][hline]World Of Warcraft >>> Mysterious Level 17 Warlock Burning Legion
cursed_knight Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Kisaca soyle diyim kale male olmaz. Ben onun yerine ilerki safhada mesela hero class lar eklenecegi zaman oyuna, bir paladin olarak at ustunde savasma ozelliginin eklenmesini istiyorum :P, belki oyun dengesini alt ust eder ama paladin ile at ustunde mizragimla birine charge etme dusuncesi bana cok cekici geliyor.
Sin_Of_Mafia Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 kale fikri gerçekten çok hoş, destekliyorum seni
CapriceXante Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Onlarda şöyle bir cevap atarlar sanırım :) O kadar RP istiyorsanız sizi RP serverına alalım :) Bide belki UO degil ki bura kale verelim size yüzlerce insanın oynadıgı bir serverda..[signature][hline].:[ Lady Caprice Xante ]:. The Sole Survivor
noface Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Malkavian senın dediklerini bu forumdakiler kabul etmek zorundamı çoçuklaşma diyorsun ama kendi hyazdıklarını bir baştan okuyarak gel bakalım .[signature][hline][b]-Arkadaşını tanımanın en iyi yolu ya onunla tatile çık ,yada Beraber bir oyun oyna demişler !!!
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 evladım free serverda uo oynamıyosun...[signature][hline]Khrall - Orc Warrior - Warsong (US) Tarkhun - Dwarf Hunter -Illidan (US)
Head Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 şu forumu konu dışına çevirmeyin.[signature][hline]valandil ownz j0o! city sick,something's wrong in it. WoW - Kelvin /BL , Xrzug /TM
Delidumrul Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 ben ikiz kule de istiom[signature][hline]Muhtaç olduğun kudret, damarlarındaki asîl kanda, mevcuttur! :NSRq:üXrüt:irht:kök
jonywayt Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 sana ikiz kule yapsinlar ben bombalam :P[signature][hline]LVL 51 human paladin burning legion Guild - Buried İnnocence
ssj4songoku Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Başlamışken illidian da haftalık gezi turlarına çıksın bari :)[signature][hline]"Sword is a weapon. Swordmanship is learning how to kill. No matter what ideals you claim how you call it, that is the only truth" Hiko Seijuro Mirekis lvl60 Orc Shaman -Frostwhisper
ozii_x Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 bugün bakımda yokki nie birbirini yiyor insanlar.. e tabi alterec te bu kadar sıra olursa insanlar forumlarda pvp yapar..[signature][hline]Burning Legion - LvL 60 - Human - Mage - Mayweda Guild - Yoktur Eternal, 06 Temmuz 2005 10:23 tarihinde demiş ki: bak ben bi fire mage ezdim adamın hayalleri kurudu.
Öne çıkan mesajlar