Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ben diyorumki

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Kisaca soyle diyim kale male olmaz. Ben onun yerine ilerki safhada mesela hero class lar eklenecegi zaman oyuna, bir paladin olarak at ustunde savasma ozelliginin eklenmesini istiyorum :P, belki oyun dengesini alt ust eder ama paladin ile at ustunde mizragimla birine charge etme dusuncesi bana cok cekici geliyor.
Mesaj tarihi:
Onlarda şöyle bir cevap atarlar sanırım :)

O kadar RP istiyorsanız sizi RP serverına alalım :)
Bide belki UO degil ki bura kale verelim size yüzlerce insanın oynadıgı bir serverda..[signature][hline].:[ Lady Caprice Xante ]:. The Sole Survivor
Mesaj tarihi:
Malkavian

senın dediklerini bu forumdakiler kabul etmek zorundamı çoçuklaşma diyorsun ama kendi hyazdıklarını bir baştan okuyarak gel bakalım .[signature][hline][b]-Arkadaşını tanımanın en iyi yolu ya onunla tatile çık ,yada Beraber bir oyun oyna demişler !!!
Mesaj tarihi:
Başlamışken illidian da haftalık gezi turlarına çıksın bari :)[signature][hline]"Sword is a weapon. Swordmanship is learning how to kill. No matter what ideals you claim how you call it, that is the only truth" Hiko Seijuro

Mirekis lvl60 Orc Shaman -Frostwhisper
Mesaj tarihi:
bugün bakımda yokki nie birbirini yiyor insanlar.. e tabi alterec te bu kadar sıra olursa insanlar forumlarda pvp yapar..[signature][hline]Burning Legion - LvL 60 - Human - Mage - Mayweda

Guild - Yoktur

Eternal, 06 Temmuz 2005 10:23 tarihinde demiş ki:
bak ben bi fire mage ezdim adamın hayalleri kurudu.
  • Yeni Oluştur...