gokkkan Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Doğuş un "Bırakıp da gitmek kolay gülüm, kalıp da sevmek olay" dediği şarkısı vardı sanırım, o şarkının adını bilen var mı?
MoMo Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 gitmek kolay gülğm gitmek kolay , kalıpta sevmek olay o. bıde dogus soylemıyo o sarkıyı, adını hatırlarsam atarım mesaj.[signature][hline]Karayollarında değil senin kollarında öleyim...
MoMo Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 agla yureklı cocuk dıe 1 adam vardı o soluyo hatırladım sımdı.biraz gec oldu ama hatırladım.[signature][hline]Karayollarında değil senin kollarında öleyim...
dory Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 vous parlez français?[signature][hline]kingpin, 08 Ağustos 2005 05:32 tarihinde demiş ki: ben kül yutmaz eralp,yemem bunları dory hanım Çizimlerim [Pati Albüm]
Numb Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 bide a perfect circle ın buna çok benzer bi şarkısı vardır. the outsider diye.[signature][hline] sevdasız bir iklimde çember çeviriyordu yüreğimki sen çıktın gene ağaçların köklerinden. Her yıktığım ağaç sen büyüdün. Yüreğimi çizdiğin bir bardak biradan, içerimi sildiğin bir silginden külleri savurdum rüzgara, kalanları diktim tekrar kestiğim boynundan çıkan kanlarla suladığım çınara. Kustum, tiksindim sonra.
Slat Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 O bi kere doğuş değil Orhan Baltacı..[signature][hline]Touch of death is never gentle... Straight up gangsta wrong pati to fuck with -PWA
Öne çıkan mesajlar