aquila Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 evet genc,guzel ve yalniz bayanlar daha fazla uzulmeyin cunku persembe gunu istanbuldayim. turkiye turnemin son ayagini Istanbul'da yapiyorum. telefon nolarinizi ozelime yollayin pls...[signature][hline]Khrall - Orc Warrior - Warsong (US) Tarkhun - Dwarf Hunter -Illidan (US) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 hojgeliyosun[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 çok sıcak çok nem var boşuna gelirsin :) yer değiştirelim hoca gerçi sen nerelesin oda var :)[signature][hline]Sevmesen de beni.. Özledim sesini.. Git desem de yine gitmesen.. Yıllardır çektiğim bu hasret mi çile mi? Haram mısın bana bir bilsem.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozkolous Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 güle güle[signature][hline]Mendoza, 03 Şubat 2005 03:58 tarihinde demiş ki: Hayatimda bu kadar "hastalikli" bir film gormedim... kanberdim bi zamanlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baka Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Keşke gitmeseydin, forumları mesajlarından mahrum bırakmasaydın. Kaç gün giremeyeceksin? Beklemesi zor olacak her halükarda. Süper bir insansın aquilla, keşke hep bilgisayar başında olabilsen. Sensiz buraların tadı çıkmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Caddebostan plajına pek yaklaşmada nereye gidersen git..[signature][hline]Touch of death is never gentle... Straight up gangsta wrong pati to fuck with -PWA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 said: Slat, 09 Ağustos 2005 01:04 tarihinde demiş ki: Caddebostan plajına pek yaklaşmada nereye gidersen git.. katılıyorum hoşgeliyosun bu arada..:D[signature][hline]- Aya inemiyoruz? - Neden, modül mü bozuldu? - Yok, Kültür Bakanlığı sit alanı ilan etmiş, bilet almamız lazımmış... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 donlarimi hazirlamistim caddebostan icin...[signature][hline]Khrall - Orc Warrior - Warsong (US) Tarkhun - Dwarf Hunter -Illidan (US) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 eheh[signature][hline]Touch of death is never gentle... Straight up gangsta wrong pati to fuck with -PWA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 donla almıoruz. şalvar mecburiyeti var. *!şalvarsız denize girmek haramdır*[signature][hline]Game : Knight Online Character : Lively, Paladin, El-Morad @ Ares Fanaticism : Galatasaray SK & Snoop Dogg & Dr.Dre Rullz : Hip Hop İstanbul'lular tıklayın hülen... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmoLaFein Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Aaaa.. bilen war mı acaba artık caddebostan plajına donla almıyorlar parasız mayo fln dagıttılar ew orda oldugundan sureklı o manzarayla burun burunayız pFF..!![signature][hline]Self control; Breaks down..!! Hemesus (noobz) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baka Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Donsuz almamaları iyi olmuş. İsabetli karar. Aquila gittiğinde sıkıntı çekmezsin böylece. Denize girecek misin İstanbulda? Bu arada şalvarsız girmek haramdır denilmiş. Anlamadım ben, ne gibi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Tv de izlemiştim. 30 yaşlarında bi hanım abla baş örtüsü ve kabanıyla denize girer. : Muhabir : Neden mayo giymiyorsunuz? Bu şekilde denize girmek zor olmuyormu? Hanım Abla : Denizde mayo giyilirmi? Günah, haram... Dünyanın sonu geldi. Tövbe tövbe.. Sonuç : Mayo denizde değil, kışın kayak yaparken giyilir.[signature][hline]Game : Knight Online Character : Lively, Paladin, El-Morad @ Ares Fanaticism : Galatasaray SK & Snoop Dogg & Dr.Dre Rullz : Hip Hop İstanbul'lular tıklayın hülen... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 don yasaksa benim icin daha rahat, ciplak girmekten daha cok haz aliyorum...[signature][hline]Khrall - Orc Warrior - Warsong (US) Tarkhun - Dwarf Hunter -Illidan (US) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmoLaFein Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 o yaslı teyzelerın amacı şey hanı nasıl denır..? millet bana bakar fln hesabı ama kım naapsın o yaslı teyzenın bıkınılı halını fln di mi..?[signature][hline]Self control; Breaks down..!! Hemesus (noobz) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 said: aquila, 09 Ağustos 2005 01:23 tarihinde demiş ki: don yasaksa benim icin daha rahat, ciplak girmekten daha cok haz aliyorum... Lol ne biçim adammışsın sen gelme istanbula falan.. İlk gelişin mi bu arada?[signature][hline]Touch of death is never gentle... Straight up gangsta wrong pati to fuck with -PWA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baka Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Çıplak girmekte ne var? İstanbul'da bir sürü çıplak girilen havuz var. Ben girdim önceden. Aquila da denize girer çıplak.. Anlamıyorum ben bu yorumları. Lonely açıklama için teşekkürler bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 kimde kalcan ?[signature][hline]Voic3 arcane, 14 Ocak 2005 10:17 tarihinde demiş ki: kola kokulu parfüm olmamalı, içecek hali bile yeterince tehlikeli.üstüne bir de bayanlar parfüm olarak kullanmaya başlarsa kendimi kontrol edebileceğime garanti veremem Fistan, 19 Ocak 2005 23:53 tarihinde demiş ki: en iyi süt bi ineğin memesine eğilip cork cork içine cekmektir.ama yıkiycaksın önce memeleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 size geliim, birlikte denize gideriz...[signature][hline]Khrall - Orc Warrior - Warsong (US) Tarkhun - Dwarf Hunter -Illidan (US) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 @Baka : rica :)[signature][hline]Game : Knight Online Character : Lively, Paladin, El-Morad @ Ares Fanaticism : Galatasaray SK & Snoop Dogg & Dr.Dre Rullz : Hip Hop İstanbul'lular tıklayın hülen... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baka Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Tam olarak ne zaman gidiyorsun. Belki ben de uğrarım. Kar var burada, o kalkarsa kasabadan çıkabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 carsamba aksam 6:30 da otobus, persembe sabahi 9- 10 gibi haremdeyim Bakacim...[signature][hline]Khrall - Orc Warrior - Warsong (US) Tarkhun - Dwarf Hunter -Illidan (US) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baka Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Hangi otobüs firmasıyla gideceksin? Bazıları, diğerlerine göre daha güvensiz oluyor. Ben uçağı tercih ederdim. Hiç binmedim gerçi, buradan pek uçak kalkamıyor. Deniz yolunu tercih ederim ben genelde, ama otobüsle gidilebiliyorsa onla da gidilebilir. Güven meselesi tabi. Ben olsam uçağı tercih edebilirdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 nerde kar var?[signature][hline]Game : Knight Online Character : Lively, Paladin, El-Morad @ Ares Fanaticism : Galatasaray SK & Snoop Dogg & Dr.Dre Rullz : Hip Hop İstanbul'lular tıklayın hülen... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baka Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Biraz karışık olmuş galiba. Kısaca özetleyeyim; Bazı otobüs firmaları ihmalkarlıktan dolayı iyi denetlemiyorlar otobüslerinive şoförlerini, bunlar da kaza yapabiliyor. Onları kast etmiştim. Uçak firmaları böyle değil. Kaza oranı daha düşük en azından. Teknoloji de farklı tabi ki, kara yolu ile hava yolu kıyaslanmaz. Elinde imkan olsa, hangisini seçerdin diye sormuş gibi hissettim bu sefer de kendimi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar