Simofle Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 Eger gercekten bahsettıgın gıbı bır cafe acıorsan hayırlı olsun,ama su dedemden haber aldım bana araba almıs demen bıraz garbıme gıttı.10 yasındakı cocuk muhabbetınden beter.[hline]Simofle -.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 şimdi çıkacak boya bitti yetmedi açamıyoz[hline]BedaXa.Com IpAdresimNe.Com Matrix Code System Komiter Gosudarstvennoi Bezopasnosti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelica Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 biliyorum nikotini merak etme ama bazı seyleri sakayla karısık diyodu gibi sezinlemistim bu kafe olayı 2 kere gündeme geldi neden kassın ki bu kadar yalan icin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nicotinee Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 Valla isim gucum kalmadı bırde yalan mı atacagım ortaya arkadaslar yanı kırdınız beni ama mutlaka sızı cafeme beklıcegım. bu hafta ici acılıyor.[hline]Email: [email protected] | Icq: 730402 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nicotinee Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 Daha evelki cafe acılmama durumu suydu: 40 metre kare bir dukkan dusunun ıcınde ne tuvaleti var nede mutfahı ani bir ise karar verılmıstı dolayısıyla olmadı aradan 2 ay gecti duzenli bir dukkan bulundu ve kuruluma hazırlandı .[hline]Email: [email protected] | Icq: 730402 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 yavaş açılsın kozmik galaksiler internet kafe merkezi park yeri var mı bizim jet mobil için?[hline]Mixed Website [email protected][/b][/i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 ekim fln da açılır deniyordu sanki?[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* *Balık katili olmuştur* *İmzasının çok kötü ve iğrenç olduğunu düşünür* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nicotinee Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 Tatildeyim diye eylül ekim diye karar vermıstım fakat tatilden bu is icin bugun dondum yarın boya ya baslıyoruz boya bıtıncede dekor olacak pc ler gelıcek vs. hazırlıklar yapılıcak en gec 2 hafta surucek[hline]Email: [email protected] | Icq: 730402 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 eheh iyi bari :) baglantın ne olacak yani en azından her bilgisayar 64k fln alırmı :-p[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* *Balık katili olmuştur* *İmzasının çok kötü ve iğrenç olduğunu düşünür* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 ya öyle bi gaz şekilde yazmışın ki napalım. 20 pc var ama 100 yapçam valla yapçam şeklinde. dedem bmw aldı teyzem uzay gemisi vs. ehm neyse hayırlı olsun :)[hline]Belphegor, 04 July 2003 23:41 tarihinde demiş ki: muhahaha :hrr: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nicotinee Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 Baglantiyi 512 kb yada 1 mb dusunuyorum artık nekadar kâr kalırsa ona göre durum ayarlanıcak.[hline]Email: [email protected] | Icq: 730402 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 her masaya ayrı modem al 128 lik öle sharing fln hız keser..[hline]Belphegor, 04 July 2003 23:41 tarihinde demiş ki: muhahaha :hrr: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nicotinee Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 Disap orada bir yazım hatası oldu dıkkatınızi cektiyse düzelttim %25 yazdım hata ıcın kusura bakmayınız. said: Disappear, 07 July 2003 01:21 tarihinde demiş ki: ooo pa$am ho$ geldiniz acaba kac katrilyonunuz var yada $oyle diyim cafeyi babanizin hayri icinmi aciyosunuz cunku %75 indirim yani 350.000 TL saat ba$ina alacaksiniz ya ...[hline]Ernest "Disappear" Clyburn Jena "Sherea" Varela [hline]Email: [email protected] | Icq: 730402 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 2 -3 mbit bişiler çek ben 6 mbit çekecem[hline]Mixed Website [email protected][/b][/i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 cafe için genel olarakmı 512kb düşünüyorsun yuh yetmez en azından her bilgisayarda 256kb lik bişicikler olmalı ;)[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* *Balık katili olmuştur* *İmzasının çok kötü ve iğrenç olduğunu düşünür* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nicotinee Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 Hap (Swicer) 24'lük olacak 200 $ lık hap yani dagıtım iyidir sanırım bakalım markasına :)[hline]Email: [email protected] | Icq: 730402 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nicotinee Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 orc maltepede 512 kb var 30 pc var uo yu cok rahat kaldırıo (lagsız)[hline]Email: [email protected] | Icq: 730402 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 ikinci bir supergirl vakası yaşıyoruz:)gece gece eğleniyoruz yine[hline]Deren Gürsel Shadowbane Avatar Avaturk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 said: Disappear, 07 July 2003 01:25 tarihinde demiş ki: nico ac o kafeyi kartala gelirsem bi ara saatine 10 milyon odemeyen ne olsun ama dediklerini yapacan otobus hatti cekecen tek kapi bmw`yi gorecem...[hline]Ernest "Disappear" Clyburn Jena "Sherea" Varela benden 20 çalışır BMW yi görecem ama bi de özel hatlı otobüsü[hline]Mixed Website [email protected][/b][/i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 valla ist. e gelirsem bende gelicem dediklerimide yap.. birkere şöyle bir kafe bölümü olsun sonra 2-3 tane hayvan at akvaryum köpek kedi fln.. sonra her bilgisayarda min. 128k lik cable :) digiturk vs. sonra sigaralı bölüm sigarasız bölüm vs. vs. :-p[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* *Balık katili olmuştur* *İmzasının çok kötü ve iğrenç olduğunu düşünür* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nicotinee Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 Disap tamam kanka bmw i gorecen gelınce dolmus hattı is yeri tam olarak oturdugunda olacak.[hline]Email: [email protected] | Icq: 730402 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 balına carlsberg den tek kapı bmw kazanıomuş şimdi adam :)[hline]Belphegor, 04 July 2003 23:41 tarihinde demiş ki: muhahaha :hrr: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nicotinee Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 Görünen köy klavuz istemez. (ACILIYOR)[hline]Email: [email protected] | Icq: 730402 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 yavas...[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nicotinee Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 Evlendigim dogru ama o hamilelik olayi makara idi :)[hline]Email: [email protected] | Icq: 730402 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar