KaKuF Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 beyler biri benim elemanın şifresini değiştirmiş nasıl kurtarabilirim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
findor Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 monitörünü al camdan aşağıya at[signature][hline]Server : Diez Clan : The chosen Level : 6x Kasar Hood - Paladin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaKuF Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 yok mu yaw yardım edecek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CizmeliKedi Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Tek çözüm yeni bir üyelik ve yeniden başlamak.[signature][hline]CizmeliKedi in Beramus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Obscura Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 kafanı yastığının altına sok ve ağlamaya başla bir süre sora bi peri gelicek o sana vericek şifreni[signature][hline]sheref, 20 Ocak 2005 02:34 tarihinde demiş ki: seviştik sonra konuyu kapatıp arkadaşlığa devam ettik tabi eskisi gibi olmadı illaki... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aware3 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 way çiçek böcek peri o mu çaldı şifresini :D:D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
capital Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 ya millet tahmin ediyorum benim de çalındı ama anlayamadığım hıyar herif şifremi nasıl değiştirdi??? yoksa şifremle girse en fazla kasyı boşaltır o şifre ile bende girerim ama benim şifre de değişmiş!!!!!!!![signature][hline]İ S T A R İ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cucuk Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 oyunda 2 şifre var. 1ncisi oyun için. 2ncisi KO nun internet sayfası için. herhalde siz 2sinide aynı şifre yaptınız o yüzdende charınız çalırnır. geçmiş olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar