Grizzly Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 wow un cd sini aldım 15 inde gelior. takıldığım nokta ödemelerin nasıl olacağı. sanal kart falan duydum ama nedir bilmem. nasıl halledicez aylık ücretleri?[signature][hline]Gamze: Biliyomusun Kemal'in tam 7 tane gitarı war! yaaa!!! Ben : Buyur??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DueLisT Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 kredi karti var bankadan dolduruyosun belgeyi 18 yasından buyuksen vede işin varsa , sonra eve keredi kartı geliyor postayla sonra uzerinde rakamlar var arkasında da var rakamlar.arkasındaki son 3 ü güvenlik kodu wow-eu accounta girince odeme seklinikredi karti yapıp ondeki rakamlari arkadaki rakamlari son kullanma tarihi adi soyadi giriyosun hooopp her ay 22-25 milyon cekiolar karttan sende oynuyosun .kafalar rahat[signature][hline]´´dUAlİSt´´ wow-eu BL@horde - Doomish/Ud@priest ¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨ sende keklen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rion_ Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 kredi kartın olsun yeterr. ama kart ole kolay da alınmıyo tabi. ogrenciye vermezler msl.[signature][hline]Old Kingdom... Gloriside Human Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
St_Dreamer Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 yapı kredinin web kardı var bende.internetten onunla alışveriş yapıyorum.Ödeyeceğim miktarı karda yatırıyorum onlarda hesaptan çekiyorlar.Bu kart burdada geçerli olur mu acaba?[signature][hline]Viva la creativa!!! ThIs gAmE LoVeS Me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mrtolga Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 ewt olur kredi kartı olmasa bile bi bankaya gidip (mesela garanti) hesap açtırıp internet bankacılığı şifrenizi alıp evinizden sanal kart oluşturabilirsiniz hesabınıza yatırıcağınız parayıda sanal karta aktarıp oyun ödemesi için kullanabilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 benim 3 aydan beri ödeme yaptıgım cc i kabul etmedi dün. frozen oldu acc.. allahtan 4 tane kredi kartım var :D[signature][hline]Burning Legion - LvL 60 - Human - Mage - Mayweda Guild - Yoktur Eternal, 06 Temmuz 2005 10:23 tarihinde demiş ki: bak ben bi fire mage ezdim adamın hayalleri kurudu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
St_Dreamer Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 saolun.[signature][hline]Viva la creativa!!! ThIs gAmE LoVeS Me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mrtolga Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Bendede kabul ettiği halde frozen oldu böle bi sorun oldu ve şuan accout bölümü yine patlamış durumda wow'un :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jashua Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 dun sure bitti. odemeyi yaptim gece oynadim sabah yine girdim.bir logout sonra hesep frozen. manage e girdim. ode dedim. invalid card. 500 ytl lik limiti olan kartin nesi invalid ? yeni cikarttim karti . 3 kez yanlis giristen 24 saat giremezsin diyor. su an kufrediyorum bi zamanlar saygi duyardim . bilgisi olan arkadasim var mi? benimle ayni sorunu yasayanlar ne onerirsiniz? tesekkur ederim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Blazefury Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Sanal kredi kartı çıkarmıştık biz,daha sonra limitli kart çıkardık,3 kişi ondan ödüyoruz[signature][hline]Önündeki yol karanlık;ama sen o yoldan geçebilecek cesarete sahipsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar