Dojorel Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 cok begendim bende izledigimde.[signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 IMDB de baktım 10 üzerinden 7.7 vermişler.tabi imdb böyle bir score verince direk download'a koydum.Doğrusu sırf samurai filmi olduğundan yine koycaktım ama olsun :)[signature][hline]"Sword is a weapon. Swordmanship is learning how to kill. No matter what ideals you claim how you call it, that is the only truth" Hiko Seijuro :hrr:"Öğretmek kendinde başlar.İlk önce kendine öğret sonra başkasına" :hrr: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Albatros Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 ulan bu yonetmende paso filmlerinde oynuo dövecem haa[signature][hline][b]One of these days, I'm going to cut you into little pieces [i] Işıgın hep parlasın deli elmas! İtinayla seytan cıkarılır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Whitehaven Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 cidden super filmdi bizim koroglanla diger roninin karsılasma sahneside hoştu[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 yeni izleyebildim. gayet beğendim diyebilirim, film tam bi anime tadı veriyo. kitano yine tam formunda, öykü babında pek bişiy beklemeyin zaten. uzakdoğu havası tam olarak hakim filme ve görsel tat yetiyo filmi izlemek için. tavsiye olunur.[signature][hline]Remember Sammy Jankis .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
December_Flower Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 güzel film [spo1=splr]zatoichinin kör olmadığını öğrendiğim sahnede dumur olmuştum[/spo][signature][hline]Green is the colour of my death as in winter-guise I swoop towards the ground Green is the landscape of my sorrowfilled passing Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nindalf Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 said: Bonecrusher, 09 Haziran 2004 00:06 tarihinde demiş ki: zatoyiçiiiiiğğğ *!ağzından salyalar damlamaya başlar* Ben de istereeem! :) Abıuxvvvv...[signature][hline]SupeRock Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 cok merak ediyorum yaw guzel WAF release buldum da gelmedi bi turlu source az..[signature][hline]· Chillin Killin Billin · If you havin girl problems i feel bad for you son I got 99 problems but a bitch ain't one. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
helena Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 final sahnesi harikaydı [spo1=final]adamın gözleri açık olduğu halde ayağının takılması[/spo][signature][hline]"zamanı gelmiş bir düşünceyi durdurabilecek hiçbir ordu tanımıyorum" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 muzie uyumlu ritmik sahneler için bile izlenir film aslında cidden muhteşem o sahneler.[signature][hline]Beş Hececiler 64K RAM SYSTEM 38911 BASIC FREE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 film süperdir. ben de bikaç sene önce bi yerden dvd sini (sahte tabi) bulup izlemiştim.[signature][hline]abeo nihilum demonstrere quod abolesco dum te defendoa.k. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uraz Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 film inanılmazdır orjinali dahil herşeyi mevcut orjinal poster bilem var:) isteyen olursa direk upload edebilirim.[signature][hline]-Kimeryalı Barbar- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
streamin Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 [spo1=seven samurai]seven samura'i izlemeyen zihniyet hicbir samuray filmini algilayamaz diyip sizi hirslandirayim bulun o eski filmi.. sadece bir kult degil ;efsanin ve japon halkinin dirilisinin baslangicini anlatir ,oyunculuk falan yenmez, icilir [/spo][signature][hline]filmliste revcon0674 riva tun emulegokmod k.litecodec Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uraz Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 7samurai kadiköy gold bilgisayarın arkasındaki cd cide var.divx ve dvd formatında geçen almıştım ancak daha izleyemedim.Saygılar...[signature][hline]-Kimeryalı Barbar- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 büyütmeyin yedi samurayı gözünüzde.[signature][hline]Bu hayattan asla sağ kurtulamayacaksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 When the last sword is drawn iyi bir samurai filmidir (Zatoichi den iyidir orası kesin, Seven Samurais ten iyi olup olmadığına siz karar verirsiniz... The Last Samurai mi? Onun sadece adında Samurai var...)[signature][hline]Yazdıklarımla ilgili bir soru(/n) olması durumunda "özel mesaj" atarsanız daha hızlı yanıt alırsınız. mono-blog Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Bu arada pardon ama Zatoichi kör! Sadece kör değilmiş numarası yapıyor!? Film olmayan, gerçekten yaşamış olan Zatoichi de kördü, filmdeki Zatoichi de kör.[signature][hline][b]If you shake my hand you better count your fingers[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar