McNighT Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 beyler benim bi sorunum var hacksheld i tam yuklerken 2 tane kalınca "cannot connect to update server" yazıo netcem ? patch ları da tam ındirdım bi yardım etsin bilen biri :'(:'(:'(:'([signature][hline]lvl = Daha noob :D Server = Cypher National = Karus Class = Assasin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
istemihan Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Bu arada bir olan genel bir sorun. Hepimize olmustur. Bigisayarını ac kapa, modeme reset falan at hemen düzeliyor[signature][hline]Clan : Osmanlı Ordusu Nick : Istemihan Server : Xigenon Level :62 (Paladin) Irk :El Morad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
findor Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 istemihan ı dinle[signature][hline]Server : Diez Clan : The chosen Level : 6x Kasar Hood - Paladin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erayyirik Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 ya msnde arkadaş vardı aynı anda gircektik ikimizede aynı anda aynı şey ler oluyo.yani herkese bu durum oluyo.merak etme 30645465 uncu deniyişinde olur:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar