Buzi Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Dikkatinizi çektimi bilmiyorum, 3 çeşit premium üyelik yapmışlar, gold-silver-bişi Gold da xp burst %30. İyice ingame e müdahale etmişler bu adamlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HasMez Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 gold memberlar için bi yazı geçmişti geçenlerde önce parayı almayın mı diyodu önce parayı alın mı ne öyle bişeyler. aptal olmuştum bi an dedim acep edit yapıcaklara adamları mı veriyolar bu gold olayını en vipsinden. meger türü degiştirmişler.[signature][hline]unholy ownz u Tunafishyme:>.< yo mommas so fat, she broke the bike BEFORE she sat on it!! diez- kalgeldi vs _all_eyez_on_me_ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CursetH Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Önce parayı alınca para - olarak geliormuş :D[signature][hline]ve tAnrI gIzI yArattI; eRKekLerDe gAdInI :pP Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar