Alis Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Evet bazilariniz bilir bazilariniz bilmez ibiza dunya gencligininin toplandigi mekan yazin oradaydim ve size harika bir istakoz yigebilceginiz bir yer olarak Marco-Polo'yu Ingliz tarafinda tavsiye ederim turkler cok istahli bir hikaye anlatayim. Gitik oraya erkek arkadasimla garson geldi buyrun dedi menuyu verdi sonra biz dedik iki tane istakoz adam bize bole bakti nasil yani o istakozlar 2 kisiliktir dedi yok dedik sen getir biz yeriz neyse adam getirdi yedik ictik vs dedik bu mu iki kisilik getir birer tane daha adam sonunda dedi 3 cu alirsaniz isimi birakacam hayatimda bukadar ac millet gormedim dedi hehe..[signature][hline]Looking for the true guy; Working on Runuo save project; Working on Runui playertile project; [Bu mesaj Alis tarafından 28 Temmuz 2005 16:55 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gokkkan Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 said: Alis, 28 Temmuz 2005 16:54 tarihinde demiş ki: Evet bazilariniz bilir bazilariniz bilmez ibiza dunya gencligininin toplandigi mekan yazin oradaydim ve size harika bir istakoz yigebilceginiz bir yer olarak Marco-Polo'yu Ingliz tarafinda tavsiye ederim turkler cok istahli bir hikaye anlatayim. Gitik oraya erkek arkadasimla garson geldi buyrun dedi menuyu verdi sonra biz dedik iki tane istakoz adam bize bole bakti nasil yani o istakozlar 2 kisiliktir dedi yok dedik sen getir biz yeriz neyse adam getirdi yedik ictik vs dedik bu mu iki kisilik getir birer tane daha adam sonunda dedi 3 cu alirsaniz isimi birakacam hayatimda bukadar ac millet gormedim dedi hehe.. :P oha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soulfly Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 e yuh :)[signature][hline]you'll hear my cries on the wind... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Oha ya :)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odchu Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 :))) ... ehmm, istakozu bi yana bırakalım; foto yok mu? :)[signature][hline]Nasıl? Neden?... Nerede? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 bi oha da benden :)[signature][hline]DN 41 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Yenir abi niye yenmesin o kadar istakoz?Sıkıntı yapıyor yalnız bir süre sonra vücutta...Bir de fazla enerjisi var :-P[signature][hline]Yükseldikçe uçma bilmeyenlere daha küçük görünmemiz kaçınılmazdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rudyray Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 afiyet olsun ne diyelim.artik ibizaya gidipte istakoz yemedim demessin:)[signature][hline]Montenagro-PaladiN-Kay rr mi? rr falan yok abi [Bu mesaj rudyray tarafından 02 Ağustos 2005 10:26 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tashmoo Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 same here- gıttık lokantaya , ıstedık yemeklerı bunlar 4 kısılıktır dedıler , getır dedık 2 tane ...4 kısı yedık bıde normalde ekmek yemıyolar burda, bız bıde catal kullanmadık yanı ekmekle yedık yemegı, adam pes dedı ya hesap mesap almıyom hayvansınız dedı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 ohannesburger. ölmeden önce gidebilirsek yeriz ondan. :9[signature][hline]Lölö Mustafa sizleri pek severdi... Raistin ,07 Temmuz 2005 00:10 tarihinde demiş ki: 1 vanil eski bile sayılmaz daha 6 aylık, 2 daha adma akıllı ne bi postunu ne davranbışlıı gordum ,3 daha 1k emsajı biel yok o zaman bu kişi nasıl seçildi merake diyorum.. ki bayan olması buraya başka kuşkularıda getiriyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jazzyjam Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Eheueh iyiymiş.. ibizaya direk mi gittiniz yoksa barcelonadan veya valenciadan geçiş mi yaptınız?barcelona veya valenciadan geçtiyseniz nasıl geçtiniz?[signature][hline]"I find your lack of faith disturbing." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nymphadora Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 yaa aklma geldi... annmle babam biranın hayrını gormslerdi bigun... efesten ibiza tatili kazandılar! lakin yaslılık komplksleri yzunden biletleri 20lik bi cifte kaptrdılar... asılası salaklar..! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 amerikan frat boy sorority slut larının uğrak yeri ibiza. onların dışında birde hollandalı köylüler basmış durumda. gece hayatı güzel olsada onun ötesinde birşey yok bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar