Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ispanya Ibiza

Alis

Öne çıkan mesajlar

Evet bazilariniz bilir bazilariniz bilmez ibiza dunya gencligininin toplandigi mekan yazin oradaydim ve size harika bir istakoz yigebilceginiz bir yer olarak Marco-Polo'yu Ingliz tarafinda tavsiye ederim turkler cok istahli bir hikaye anlatayim.

Gitik oraya erkek arkadasimla garson geldi buyrun dedi menuyu verdi sonra biz dedik iki tane istakoz adam bize bole bakti nasil yani o istakozlar 2 kisiliktir dedi yok dedik sen getir biz yeriz neyse adam getirdi yedik ictik vs dedik bu mu iki kisilik getir birer tane daha adam sonunda dedi 3 cu alirsaniz isimi birakacam hayatimda bukadar ac millet gormedim dedi hehe..[signature][hline]Looking for the true guy;
Working on Runuo save project;
Working on Runui playertile project;

[Bu mesaj Alis tarafından 28 Temmuz 2005 16:55 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Alis, 28 Temmuz 2005 16:54 tarihinde demiş ki:
Evet bazilariniz bilir bazilariniz bilmez ibiza dunya gencligininin toplandigi mekan yazin oradaydim ve size harika bir istakoz yigebilceginiz bir yer olarak Marco-Polo'yu Ingliz tarafinda tavsiye ederim turkler cok istahli bir hikaye anlatayim.

Gitik oraya erkek arkadasimla garson geldi buyrun dedi menuyu verdi sonra biz dedik iki tane istakoz adam bize bole bakti nasil yani o istakozlar 2 kisiliktir dedi yok dedik sen getir biz yeriz neyse adam getirdi yedik ictik vs dedik bu mu iki kisilik getir birer tane daha adam sonunda dedi 3 cu alirsaniz isimi birakacam hayatimda bukadar ac millet gormedim dedi hehe..

:P oha
Sosyal ağlarda paylaş

ohannesburger.
ölmeden önce gidebilirsek yeriz ondan. :9[signature][hline]Lölö Mustafa sizleri pek severdi...
Raistin ,07 Temmuz 2005 00:10 tarihinde demiş ki:
1 vanil eski bile sayılmaz daha 6 aylık, 2 daha adma akıllı ne bi postunu ne davranbışlıı gordum ,3 daha 1k emsajı biel yok o zaman bu kişi nasıl seçildi merake diyorum.. ki bayan olması buraya başka kuşkularıda getiriyor...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...