Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yabancı bir kızla gezilecek mekanlar

Khirsah

Öne çıkan mesajlar

hmmm.tecrrubelerime dayanarak soyluyorum benimde kiz arkadasim gelmisti istanbula gerci ilk geldiginde senin dusundugun gibi bi tur yapmistik...

mutalaka ve mutlaka topkapiya goturmelisin oralari gormeli zaten etrafinda bir suru birbirine yakin tarihi yapip var sarnic tan tut saray ve camiye kadar..... ayni gun kapali carsi yapabilrsin tabe sinirlerin ve sabrin sana el verirse:) kac gun kalicagini bilemdigim icin ve senin de nerde oturdugunu bilemdigim icin ben yazmaya devam ediyim sen sec begen,sonra olmassa olmazlardan must yane dolmabahce sarayi gelen tursitlerin yzude 99 u asik oluyo,sahilden zaten bahsetmiyorum yane bogazdan en buyuk ozellikllerinden biri istanbulun eger maddi durumun msuaitse kiz kulesinde bir aksam yemegi yenebilir kizda boylelikle asil romantizmin fransada degil turkiyede olmus oldugunu gorur:) onun disinda taxim gece disari cikmak icin basarili bi secim olabilir...ayrica hava eger guzelse nisantasinda rumeli caddesinde yuruyusede cikilabilir....
aklima su an bu kadar geliyo size iyi eglenceler

ps:yazim kurralalrinin kusuruna lutfen bakmayin bulundugum net kafedeki kalvye ilk cagdan kadligi ve turkce karakterler olmadigi icin uzgunum.....

(NepaL/Kathmandu)[signature][hline]Montenagro-PaladiN-Kay rr mi? rr falan yok abi
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...