Khirsah Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Fransa'dan bir arkadaşım gelecek kız,büyük ihtimalle onu İstanbulda gezdirmem gerekecek.Yer,mekan tavsiye ederseniz sevinirim.Şimdiden teşekkürler.[signature][hline]Blood never ends without the power of wisdom!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Akla gelebilecek sürüyle Tarihi yapı-mekan var. Yerebatan Sarnıcı (Sarayı) Topkapı Sarayı Sultan Ahmet Camii ve Meydanı (Köfteciye falan götür) :) Dolmabahçe Sarayı Kız Kulesi ve bilimum tarihi mekanlar aklıma gelmedi daha[signature][hline]Janitschar Family LL P.S.T. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kithnos Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Bogaz taraflarinda,tarihi turistik yerlere gotur,sever onlar deniz bogaz falan..E tabi iyi baksak sehrimize , nerde var bu manzara be heyt :)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khirsah Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Eheh aslında ben Taksime ve Tophaneye götürmeyi düşünüyordum ama Boğaz tarafı da mümkün..Daha başka tavsiyeler olursa sevinirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rudyray Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 hmmm.tecrrubelerime dayanarak soyluyorum benimde kiz arkadasim gelmisti istanbula gerci ilk geldiginde senin dusundugun gibi bi tur yapmistik... mutalaka ve mutlaka topkapiya goturmelisin oralari gormeli zaten etrafinda bir suru birbirine yakin tarihi yapip var sarnic tan tut saray ve camiye kadar..... ayni gun kapali carsi yapabilrsin tabe sinirlerin ve sabrin sana el verirse:) kac gun kalicagini bilemdigim icin ve senin de nerde oturdugunu bilemdigim icin ben yazmaya devam ediyim sen sec begen,sonra olmassa olmazlardan must yane dolmabahce sarayi gelen tursitlerin yzude 99 u asik oluyo,sahilden zaten bahsetmiyorum yane bogazdan en buyuk ozellikllerinden biri istanbulun eger maddi durumun msuaitse kiz kulesinde bir aksam yemegi yenebilir kizda boylelikle asil romantizmin fransada degil turkiyede olmus oldugunu gorur:) onun disinda taxim gece disari cikmak icin basarili bi secim olabilir...ayrica hava eger guzelse nisantasinda rumeli caddesinde yuruyusede cikilabilir.... aklima su an bu kadar geliyo size iyi eglenceler ps:yazim kurralalrinin kusuruna lutfen bakmayin bulundugum net kafedeki kalvye ilk cagdan kadligi ve turkce karakterler olmadigi icin uzgunum..... (NepaL/Kathmandu)[signature][hline]Montenagro-PaladiN-Kay rr mi? rr falan yok abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 istanbul u bosver gotur kizi bodruma cesmeye.[signature][hline]your face, your ass, what's the difference? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khirsah Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 eheh bugün gezdik zaten tutturdu Pierre loti diye oray gittik sonra da Taksim..Kültürel uru babası gelince yapacakmış:DKız direk burda marihuana içmek serbest mi diye sordu,eheh:)[signature][hline]Blood never ends without the power of wisdom!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 hea serbest serbest deseydin..hatta polislere ikram et..bizde adet böyle deseydin..[signature][hline]Mavi, 02 Ağustos 2005 19:42 tarihinde demiş ki: Ağustos. Hem doğum tarihim bu mevsimde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 said: Mandoo, 06 Ağustos 2005 22:16 tarihinde demiş ki: hea serbest serbest deseydin..hatta polislere ikram et..bizde adet böyle deseydin.. :lol:[signature][hline]your face, your ass, what's the difference? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuolemanN Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 ev..[signature][hline]çok efendi ve mütevaziyimdir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 milletimiz abaza yazıktır[signature][hline]Sevmesen de beni.. Özledim sesini.. Git desem de yine gitmesen.. Yıllardır çektiğim bu hasret mi çile mi? Haram mısın bana bir bilsem.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Ne oldu kızı götürdün mü dediğim yerlere? Yoksa maruana içmeye eve falan mı gittiniz :) Ayrıntıya girme aman haha[signature][hline]Janitschar Family LL P.S.T. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkavian Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 kızı dışarı fln çıkarma abazalar damlar ama kız şiddeti seviosa very good o abazaları bi güzel patakla heryeri gezersn rahatça hem[signature][hline]World Of Warcraft >>> Mysterious Level 16 Warlock Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 hollandadan üç tane kız arkadaşım gelmişti bu yaz. ben götürdüğüm yerleri söyliyim son derece memnun kaldılar: dolmabahçe sarayı akşam tophane (ali baba ya gidersen daha güzel) sortie taksim de yaga bar ortaköy bağdat caddesi(alış veriş için filan) daha bi kaç yere de gittik ama hatırlamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar