Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Cs 1.6 Class [c hatası] Acil

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Cs 1.6 internetten oynamak istiyorum.Cheating Death i yükledim. ama internetten rehreshi yapıyorum server i seçtiğimde disconnect class c hatasi werio bunu nasil cozebilirim acil yardım[signature][hline][b]Liv Tyler
Mesaj tarihi:
class c hatası veren serverlar internet cafeden açılmış olan server diye bilirim.internetten açmak için gerekli tüm işlemleri tamamlamadıkları için ip ve port tan kyanklanan bi durum bu.bunu sen değil server sahipleri düzeltebilir.

yada cs 1.6 non steam in update i çıkıt. 2,1 olarak istersen onu bi indir.[signature][hline] [NOS]RedHotRyder
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
hyr ondan deil ya c hatası versiyon farkı demek adamlar farklı versiyonda oynuyorlarmış oyunu ondan girememişsin cs 1.6 nın yeni updateini yüklersen sorun kalmaz
Mesaj tarihi:
update dedıgın version update i de olabilir ama yamalarda olabilir yamalar etkilemezki yamaları farklı olan 2 makına bırbırıyle oynayabilir ama yazıları falan goremez o baska
ben yama bakımından anladım update lafını
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
Update ile ilgili falan degil.. Class C Serverlari Steamli serverlardir.. Steam ile cs oynaman icinde original cs satin alman gerekiyor ya da steam i olan arkadasin varsa sana odunc versin..
  • Yeni Oluştur...