heso Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Cs 1.6 internetten oynamak istiyorum.Cheating Death i yükledim. ama internetten rehreshi yapıyorum server i seçtiğimde disconnect class c hatasi werio bunu nasil cozebilirim acil yardım[signature][hline][b]Liv Tyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Worth Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 class c hatası veren serverlar internet cafeden açılmış olan server diye bilirim.internetten açmak için gerekli tüm işlemleri tamamlamadıkları için ip ve port tan kyanklanan bi durum bu.bunu sen değil server sahipleri düzeltebilir. yada cs 1.6 non steam in update i çıkıt. 2,1 olarak istersen onu bi indir.[signature][hline] [NOS]RedHotRyder Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReDDoG Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 ewt updatesiz olduu için o[signature][hline]Çarşı Alayına karşı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
illeez Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 hyr ondan deil ya c hatası versiyon farkı demek adamlar farklı versiyonda oynuyorlarmış oyunu ondan girememişsin cs 1.6 nın yeni updateini yüklersen sorun kalmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReDDoG Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 illeez bizde farklı version oldu için dedik ztn[signature][hline]Çarşı Alayına karşı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
illeez Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 update dedıgın version update i de olabilir ama yamalarda olabilir yamalar etkilemezki yamaları farklı olan 2 makına bırbırıyle oynayabilir ama yazıları falan goremez o baska ben yama bakımından anladım update lafını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLaupunkT Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Update ile ilgili falan degil.. Class C Serverlari Steamli serverlardir.. Steam ile cs oynaman icinde original cs satin alman gerekiyor ya da steam i olan arkadasin varsa sana odunc versin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gba Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 SLm sen en iyisi Steam yükle onunla cs 1.6 20.000 server den daha cok var link www.steampowered.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Impressive Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 bence sen Non Steam kurmussun ve Steam serverlara girmeye calişinca bu hatayi veriyor[signature][hline]Msn | Qnet #ae.tr | PM All about cs |[a]trocious [e]ntity Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar