Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Rasengan Tutorial....

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
aduketle aryuket degil Dela yanlıs Hadou-Ken Houryu-Ken gibi bişi olması lasım dı[signature][hline]I'm sure of your ability
To become my perfect enemy

[Bu mesaj Zephyros tarafından 09 Ağustos 2005 22:02 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
zuahah Harbi Kenshin Akumayı alırdık adam karsımıza gecerdi gurese doymayan pehlivan misali 10 jeton harcatırdım ex plus ta neydi o gunler bea [spo1=dipnot]derin bir iç çeker[/spo][signature][hline]I'm sure of your ability
To become my perfect enemy
Mesaj tarihi:
Olm Daha Gerilere Git..Akumamı Vardı Bea..Bi Ryu Bi Ken..Millet Sarışın Yakışıklı Die Keni Alırdı...Ben Hep Ryu'yu Alırdım Karızması Var Adamın....[signature][hline]You can die anytime! It takes true courage to live!
---Kenshin Himura---
Mesaj tarihi:
said:
KenshinHimura, 09 Ağustos 2005 23:02 tarihinde demiş ki:
Fln Fln Die Uzar Gider...

kenshin toptur....[signature][hline]Shaded by the trees, calling out to the wind, I'm lying face-down crying
I saw a version of myself I didn't even recognize
On this guitar I'm playing the melody of someone who's passed on
A star falls in the grief of someone who'll never be seen again
Mesaj tarihi:
said:
Zephyros, 09 Ağustos 2005 23:15 tarihinde demiş ki:
this msg to me ?

are ye talkin to me?[signature][hline]biz sultani için şoyle boyle deseler şoyle boyle oluruz, severiz çünkü keratayı
Mesaj tarihi:
ya olum atmayın öle ortaya lafı direk belirtin vicious ya da kenshin diye ki şahsen ikinizin de ne olduğunu ben çok iyi bilirim de neyse şimdi bişi demiyeyim adam rasengan oluştururken fotoyu ben çektim yani şahidim adam yapıyo tek elle ragengan sakata gelmiyelim.[signature][hline]Sürekli güncellenen anime listem için....
www.geocities.com/animetakas/anime.html
Takas dahil her türlü paylaşıma açık.
Mesaj tarihi:
rei bıraktım olum ben o prensesimiz olsada el sürmem ama GSD lacusu görmesin gözüm kesinlikle affetmem zaten hatun giri giri safe ....
Keirmciim bana ne resimden yaf tek el rasenganmış 3 elle çekse ne olur adam chakra kullanmayı bilmiyor yani...[signature][hline]Shaded by the trees, calling out to the wind, I'm lying face-down crying
I saw a version of myself I didn't even recognize
On this guitar I'm playing the melody of someone who's passed on
A star falls in the grief of someone who'll never be seen again
Mesaj tarihi:
Sen Nerden Bilion Olm Canım Sıkıldı Yaptım Rasenganı ..Baktım Çıkan Gruplardan Hayır Yok...Kerimde Çeki Verdi Saolsun..[signature][hline]You can die anytime! It takes true courage to live!
---Kenshin Himura---
  • Yeni Oluştur...