Fiercewind Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 şimdi ben bazı oyunlarda genelde eski olanlarda pc nin hayli hayli çalıştırabileceği halde deli gibi kasmalar yaşıyorum....böyle kafaları yiyo pc deli gibi yavaşlıyo kasıyo fln ama şöyleki pc ye reset attıktan sonra yada oyunu kapatıp tekrar açınca düzeliyor.......ne yapabilirim bunun için? arkadaşım ram i boşaltınca oyun çalışıyo bak dedi ne alaka fln oldum ben :D[hline] Deliren Tavuskuşu 5 kişi yedi......... Dellenenrüzgar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fiercewind Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 özür diliyorum sanırım çözdüm olayı sesle ilgili bişey......[hline] Deliren Tavuskuşu 5 kişi yedi......... Dellenenrüzgar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 ram boşaltma olayı uzun süre açık bırakınca olan yavaşlamayı düzeltmek için yani zaten yavaş çalışan birşeyi daha hızlandırmaya yaramıyor[hline] Emaleth, 07 July 2003 17:28 tarihinde demiş ki: şap map hikaye, terlik şahane... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar