Malkavian Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 ya ben şimdi cidden yeniyim 2. günüm bu arama yaptım warlockla ilgili diğer topicleri okudm ama anlayamadım bana öğretebilecek var mı warlocklugu doğru düzgün msn den acaba[signature][hline]World Of Warcraft >>> Mysterious Level 6 Warlock Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rion_ Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 [email protected] dan bana ulaş elimden geldiince yardım ederim. ama zaten o kadar da bi olay yok yani.[signature][hline]Old Kingdom... Gloriside Human Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkavian Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 olsun genede çok teşekkürler[signature][hline]World Of Warcraft >>> Mysterious Level 6 Warlock Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkavian Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 yaw level 16 yım westfall da questler bitti nerede geliştirebilirim kendimi nerenn questleri zor değil ve uygundur[signature][hline]World Of Warcraft >>> Mysterious Level 16 Warlock Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 loch modan'a gidebilirsin , excavation sitede 18 moblar var güzel. onun dışında acilen redridge mountains'e geç. 20 olunca başla DM yapmaya.[signature][hline]valandil ownz j0o! city sick,something's wrong in it. WoW - Kelvin /BL , Xrzug /TM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Foxx Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 demonology kas, çok rahat level atlayan bir class tank peti oldugu icin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkavian Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 şimdi ikinizinkinide okudumda loch moranda ne kescem orda 2 q vardı yaptım o diğer yerlerdekilerde çok güçlü boss fln var diyordu lvl 14 için custodem ona bakcam[signature][hline]World Of Warcraft >>> Mysterious Level 16 Warlock Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Ben class'la ilgili bişey kafama takılınca direk şunu yaparım: /who warlock 60 Mutlaka yardımcı oluyor birileri :D[signature][hline]ICQ#: 1957744 MSN Messenger: [email protected]ek$i:topluignebasi WoW:Narcosis[Burning Legion] | Shab[Warsong] | Prion[Skullcrusher] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkavian Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 onlarda ingilizce konuşuyorlar ama yahu tam anlamıom[signature][hline]World Of Warcraft >>> Mysterious Level 16 Warlock Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyrent Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Ne tür bir soru sorduğunu yazmamışsın ki açık olarak? Bana warlockluğu öğretin diyorsun, iki kelamla olacak iş değil o. "Hızlı grind için hangi talent buildini seçmeliyim?" doğru bir soru olabilir mesela, ki bu konuda önceden açılmış başlıklar mevcut.[signature][hline]G3NK ftw. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkavian Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 tmm onları hallettimde lvl kasamıyorum güçsüz olduğumu düşnüüyorum lvl 17 yim ve bana verilen questler çözülmesi imkansız şeyler çünkü nerde lvl kasabilirim[signature][hline]World Of Warcraft >>> Mysterious Level 17 Warlock Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 questleri değerlenidirceksin, questler oyunun yarısı www.thottbot.com dan questlerle ilgili bilgi alabilirsin, çok işine yarıcak ilerde, onun dışında şu vw yi çok fazl büyütmeyin yani onunda manası hp si bitiyo bi yerden sonra :) ben affliction kasmıştım 50 ye kadar daha sonra destruction a döndüm, farm yapmanın en kolay yolu vw yi yolladıktan sonra dot ve lifedrain tarzı aggro almıcak büyüler, shadowbolt ile çok agro alırsın ve sorun çıkar, eğer güzel ayarlarsan çok fazla rest çekmeden güzel farm yapablirsin, biraz yavaş olur ama olsun[signature][hline]Boo, are you happy now? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkavian Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 questi aldım ama yapamıyorum çok zor creepler[signature][hline]World Of Warcraft >>> Mysterious Level 17 Warlock Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyanh Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 bende yardım edebilirim ama alliance sın nerde napcanı pek bilmem hatta hiçç bilmem .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar