Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ring li bir şarkı

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
inojda değil ya of[signature][hline]Karanlık mı git karanlıkta dolaş ne olduğunu hisset ve anla,gizlilik mi ağzını kimseye açma,sessizlik mi sabırlı ol ve o anın gelmesini bekle.
Mesaj tarihi:
yaw anita ward ınkisi berbat bişi ama benim dediğim şarkıyı 1 erkek 1 kız söylüyor[signature][hline]Karanlık mı git karanlıkta dolaş ne olduğunu hisset ve anla,gizlilik mi ağzını kimseye açma,sessizlik mi sabırlı ol ve o anın gelmesini bekle.
Mesaj tarihi:
onun sözleri alakasız birşey dinledim onuda:([signature][hline]Karanlık mı git karanlıkta dolaş ne olduğunu hisset ve anla,gizlilik mi ağzını kimseye açma,sessizlik mi sabırlı ol ve o anın gelmesini bekle.
Mesaj tarihi:
bu uplar nedense bende olmayan bir şarkıyı sorup ufak ufak post kastıgın paranoyasına sebep oldu.[signature][hline]biz sultani için şoyle boyle deseler şoyle boyle oluruz, severiz çünkü keratayı
Mesaj tarihi:
saçmalama beni tanıyan tanır var diyorum böyle şarkı 2 sene önce numberone fm de çalıyor ya hatta bilenlerde var ama adını hatırlamıyorlar[signature][hline]World Of Warcraft >>> Mysterious Level 17 Warlock Burning Legion
  • Yeni Oluştur...