yosun Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Bi arkadaşıma babası laptop almış içinde onboard bi ekran kartı var fekat oyunları çalıştırmaya yetmiyo Ekran kartı taktıralım fln flm derken bunun baya kasış olduunu anladık... Bi yerde laptopun raminden kısıp onboard ekran kartının raminin arttırılabiliceği söyleniyodu bu konuda bilgisi olan nasıl yapılır bilen varmı?[signature][hline]Streea the Mincer Reany the Necro Froc the Merc DaoComics Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer__ Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 biostan yapiliyor diye hatırlıyorum normal pcde de yapılıyor ama oyunun çalışmama nedeni başka birşey olabilir mesela bendeki laptopta kotor oynayamıyorum ki şu anda bu msgi attığımdan çok daha güçlü sadece ekran kartı dandik ati 7800 sanırım(yada 6800 :p 800 kafamda kalmış bi) çalıştırmıyor nedeni ramle fln alakalı değil kartın desteği ile ilgili böyle bi problemse kasma boşuna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
green_martian Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 battlefield(1) gibi oyunları oynayabilirsiniz ama son çıkan oyunları oynamaması normal. bilgisayarın ana raminden videoya ram ayırmak biostan yapılıyo; bilgisayar açılırken F8 F12 yada DEL üçünden birine basınca(hatırlamıyorum hangisi) biosa giriyosun orda videoyla alakalı optionslara gir.[signature][hline] sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 rami kaçki kısıosun?512 ise kısarsan yine oyun çalışmaz ki[signature][hline]Gilean's Blog - Life with Gilean Maedhros, 20 Haziran 2005 01:01 tarihinde demiş ki: kocakarı mocakarı dene ondan sonra gel konus hehe nasıl emiyo bi bilsen cidden arkadaslar deneyin diyorum baskada bişi demiyorum yani... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
green_martian Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 o ekran kartının kaldırdığı oyunlar 512 altı ramle çalışır[signature][hline] sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar