Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

xp nin açılırken takılması

xueshen

Öne çıkan mesajlar

yuh 2 gunde kasmaya mı başladı ?! xp yi tam çalıştıramama gibi bir sorun yok dimi cpu fln ? ben bi virus koruma fln dene derim[signature][hline]Sharmon UO Shard - geLioooo
Kawalıma dokunmayın , Onuda cebimde gömün , deLi Çoban ...

[Bu mesaj Fransua tarafından 10 Ağustos 2005 02:02 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

sanırım senin sorunun benimkinin aynısı veya benzeri,
safe mode da açınca windows cd sini tak yükle de upgrade seçeneğini seç ve yüklü olan windows un üzerine windows u yükleyecek, format atılmayacak, bu halleder sanırım...[signature][hline]insanlar ikiye ayrılır; akbili olanlar ve akbili için şöföre para verenler...
ımph!
Sosyal ağlarda paylaş

şimdi formattan sonra nete girmeden sp2 kurmak çok şey ifade ediyor artık yada en azından sp1+sağlam bi firewall

senin problemin kasıyorsa spyware fln olabilir ondan safe modeda virus taraması yapabilir yada search&destroy veya spysweeper programı ile spylardan kurtulabilirsin

bazen donanım çakışması oluyor bende o zaman açılışta takılıyor o zamanda task managerdan ie yi kapat kendi hemen açılıyor düzeliyor

unutmadan spy ve virus olayını yaptıktan sonra safe modeda firewall kurda gene bulaşmasın tavsiyem kerio çok severim kendisini
Sosyal ağlarda paylaş

Bende de bilgisayar aciliyor, baslat menusu kullanilamiyor, oraya mouse goturuldugunde, kum saati cikiyor ve duzelmiyor, oturum kapatip acinca bu sefer duzeliyor. daha yeni format cektim bide ne sacma is bu anlamiyorum ya.[signature][hline]Yuru be yavrum endamini goreyim, sensiz gecen gunlerin ta anasini s!..yim.
Vikont, rules tamer.
Sosyal ağlarda paylaş

sp2 kurdum bilgisyar resmen öldü

çalışan program listesinre bakıyormu 3 katına çıkmış

sadece netten bahsetmiyorum, cpu ve ramdende çok yiyor.
sonra sürekli salak salak updateler yapar adamı bunaltır. sen downlaod yapacaksın 10k ile indiriyo bi bakıyosun sp2 update ediyor. gel de delirme.
sevmiyorum işte[signature][hline]Welcome to linux land, sometimes in silent nights you can hear the windows machines are rebooting..
[/b]Msn adresim
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...