xueshen Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 slm ben blg yi açarken takılıyor fakat güvenli modda tıkır tıkır çalıştırabiliyorum. neden olabilir acaba? bi yardım ederseniz çok lazım bu aralar pc[signature][hline]orochi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daniel Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 En temizi format derim ben.[signature][hline]Daniel_Xavie a.k.a Aldaron a.k.a Lexin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xueshen Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 daha 2 gün oldu format atalaı başka yolu yokmu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 yuh 2 gunde kasmaya mı başladı ?! xp yi tam çalıştıramama gibi bir sorun yok dimi cpu fln ? ben bi virus koruma fln dene derim[signature][hline]Sharmon UO Shard - geLioooo Kawalıma dokunmayın , Onuda cebimde gömün , deLi Çoban ... [Bu mesaj Fransua tarafından 10 Ağustos 2005 02:02 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xueshen Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 cpu yetiyo önceden tıkır tıkırdı hangi virüs korumayı indireyi netten?[signature][hline]orochi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 bende kaspersky war saglam bişi[signature][hline]Sharmon UO Shard - geLioooo Kawalıma dokunmayın , Onuda cebimde gömün , deLi Çoban ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucanadam Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 sanırım senin sorunun benimkinin aynısı veya benzeri, safe mode da açınca windows cd sini tak yükle de upgrade seçeneğini seç ve yüklü olan windows un üzerine windows u yükleyecek, format atılmayacak, bu halleder sanırım...[signature][hline]insanlar ikiye ayrılır; akbili olanlar ve akbili için şöföre para verenler... ımph! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer__ Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 şimdi formattan sonra nete girmeden sp2 kurmak çok şey ifade ediyor artık yada en azından sp1+sağlam bi firewall senin problemin kasıyorsa spyware fln olabilir ondan safe modeda virus taraması yapabilir yada search&destroy veya spysweeper programı ile spylardan kurtulabilirsin bazen donanım çakışması oluyor bende o zaman açılışta takılıyor o zamanda task managerdan ie yi kapat kendi hemen açılıyor düzeliyor unutmadan spy ve virus olayını yaptıktan sonra safe modeda firewall kurda gene bulaşmasın tavsiyem kerio çok severim kendisini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 windows cd sinden repair et bi belki düzelir..[signature][hline]King Kong gelsede dans etse.. | nedanko... Nostalji Mp3 : Ace Of Base - All That She Wants | arşiv*********** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Albert Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Bende de bilgisayar aciliyor, baslat menusu kullanilamiyor, oraya mouse goturuldugunde, kum saati cikiyor ve duzelmiyor, oturum kapatip acinca bu sefer duzeliyor. daha yeni format cektim bide ne sacma is bu anlamiyorum ya.[signature][hline]Yuru be yavrum endamini goreyim, sensiz gecen gunlerin ta anasini s!..yim. Vikont, rules tamer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aron-Caldwell Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 sp2 kurma sakın.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Fransua' ya +1 Kaspersky mükemmel bi anti virüs[signature][hline]Janitschar Family LL P.S.T. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer__ Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 niçin kurmasın sp2? bende karşıydım sp2ye ama adamlar o 42523 açıklı sistemi yamaya yamaya iyide yaptılar tek kötü yanı bağlantına sınır getirmesi onuda aşan bi yol var onun dışında bana sp2nin bi dezavantajını göstersene? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 sp2 kurdum bilgisyar resmen öldü çalışan program listesinre bakıyormu 3 katına çıkmış sadece netten bahsetmiyorum, cpu ve ramdende çok yiyor. sonra sürekli salak salak updateler yapar adamı bunaltır. sen downlaod yapacaksın 10k ile indiriyo bi bakıyosun sp2 update ediyor. gel de delirme. sevmiyorum işte[signature][hline]Welcome to linux land, sometimes in silent nights you can hear the windows machines are rebooting.. [/b]Msn adresim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar