Inuse Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Merhaba warden'im ml10 a dingledi ve tempimi değiştirmeye karar verdim. elinizde güzel bi tane varsa paylaşırsanız sevinirim başlıca sorunlarım set grp lara karşılaşırken grp'daki caster'da bg varken özellikle midler de train'in beni öldürmesi 3sn sürüyo bu yüzden defensive özellikleri olan itemlar ve artiler lazım hits cap etc. etc. ayrıca bg warden icin parry'nin önemi fazlamidir ? respec etmeme gerek varmı şuan parry fazla almadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darkdaemo Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Battler/Malice alabilirsin hem silah olarak hemde ikisininde inanilmaz derecede iyi defensif ozellikleri var. Battler un +19 ABS buff i 1 dakka suruyoki, o buff la bana 200 vuran NS/SB lerin dmg i yaklasik 110-120 ye iniyor. Malice de de 20 saniyelik melee immunity var. bu ikiside kullanilabilir assist tran ustune gelince. Onun disinda SoM cloak 200 ablative proc u var o da faydali ama, sanirim Assist train i durdurmanin en iyi yolu senin durumunda Malice /use2.[signature][hline]Aiskarma - 5L1 Infiltrator Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 battler sana +19 abs buff vermiyor enemy ye -19 abs debuff veriyor. 100 vuruyosan 150 vuruyorsun yani[signature][hline]· Chillin Killin Billin · If you havin girl problems i feel bad for you son I got 99 problems but a bitch ain't one. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darkdaemo Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Value: 19 Target: Targetted Duration: 1 min Casting time: instant Recast time: 8 sec Radius: 350 Damage: Cold Also casts: melee absorption Value: 19 This spell is cast when the item is used. Dikkatini cekerim also casts 19 absorbation diyo. ve hemen hemen 100% eminim sana da 19 ABS buff veriyor. Cunku eger dikkat edersen /use2 yaptigin zaman senin cevrende de o kristal efekt beliriyor. Yani +19 ABs sana veriyor ve -19 ABS dusmandan eksiltiyor diye biliyorum. [signature][hline]Aiskarma - 5L1 Infiltrator [Bu mesaj Darkdaemo tarafından 09 Ağustos 2005 22:08 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 farketmedim acikcasi , sadece battler actigimda overdamage yaptigimi biliyorum :D[signature][hline]· Chillin Killin Billin · If you havin girl problems i feel bad for you son I got 99 problems but a bitch ain't one. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Inuse Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Battler kullanıyorum öteki elimdede haliyle shield sırtımdada SoK kullanmayı planlıyorum yada SoK elimde arkada Scepter of Mys ( dahaz falza hits points icin) ayrıca SoM'u wardenler kullanamayı :-x HFC alabilirim disarm için ama oda iyice karıştırıyor ortalığı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 bence malice + sok. assist train sana yoneldiginde malice acarsin hem. scepter biraz daha fazla hp verior ama sok da tum gruba verior :)[signature][hline]· Chillin Killin Billin · If you havin girl problems i feel bad for you son I got 99 problems but a bitch ain't one. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StJoe Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Zegna Sok un charge i Pulse effectlerle stack değil yani dmg add ya da PBT açtığı zaman bildiğim kadarıyla 10 saniye içerisinde gidiyo..[signature][hline]Stjoseph RR10L2 Paladin (Kay Albion) Yettimgari RR4L0 Skald(Merlin Midgard) Teddyybearr RR7L1sorc (Kay albion) Kebap [ROFL] lvl 50 4L4 Enchanter (Lancelot Hibernia) Kereste Animist (Lancelot Hibernia) Rosina 3L3 Vampiir (Lancelot Hibernia) Stjo 4L4 Nightshade (Lancelot Hibernia) Jostab İnfil (Kay Albion) Svitg Warlock (Merlin Mid) Stj Bainshee 4L0 (Gareth Hib) For Albion için!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar