Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

The Girl Next Door - Komşunun kızı

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
abi sende kizi cuce yaptin allah askina 1.50 lik kyle var
ki

Biography for
Elisha Cuthbert

Birth name
Elisha Ann Cuthbert
Nickname
Heesh
Height
5' 4" (1.63 m)

bence o kadar kisa degil
Mesaj tarihi:
666'a bağlıyacam en sonunda koymayın kardeşim şu herifle olan resimlerini yaa gencim daha ben hapislerdemi çürüteceksiniz :yapma:
edit: sinirden düzgün yazamamışım

[Bu mesaj Arthur_HellsFire tarafından 24 Ocak 2005 16:04 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Amy Smarttan Sonra Hic Bi Kadın Bu Kadar Hosuma Gitmemisti Aman Allahım :)[signature][hline] Sözlük |~| Mail |~| Msn |~| Icq |~| Info
Derslerime Agırlık Veriyorum. Ben Onların Degil Onlar Benim Altımda Eziliyor
Anteplinin Oğluyum Kurşun Yerim Laf Yemem
Mesaj tarihi:
Ben avradı gacırmaya gidiyorem
17 yasındayım , Ameleyimmm :D
Gidiyorum Ntv den İzlersiniz Beni Türk Usülü Film Artistini Kacırdı yazarlar heralt :)[signature][hline] Sözlük |~| Mail |~| Msn |~| Icq |~| Info
Mesaj tarihi:
elisha nın peşini bende bıraktım, ne hali varsa görsün
koşmuycam artık peşinden
o sevgilisininde turşusunu kurar artık zaten gay kılıklıydı[signature][hline]be the vanquisher, to forgive
Mesaj tarihi:
eheuheuehueheheu gay kılıklı geyigimsi :D[signature][hline]<''>^^Vuracagınız avın peşinden mi koşarsınız yoksa vurdugunuz avın mı?^^<''> Emrah koşşş... -Ne oldu abi???? annen emrahh HAyıRRRRRR...
Mesaj tarihi:
Evet Gelenler Kacıyoruz Ama Onunla bi film cekip size veririm :-)[signature][hline] Sözlük |~| Mail |~| Msn |~| Icq |~| Info
Mesaj tarihi:
Zamanla bazı şeylerin farkına varıp bana geri dönecektir... :D[signature][hline]"Zayıflar, bizi kendi gücümüzden utanmaya zorladıkları için kazandılar." - Friedrich Nietzsche.
Mesaj tarihi:
her film sonunda bunalıma giriyorum gün boyunca millette
sorunum falan var zannediyo 2 saat önce düzgünken bi anda manyak gibi duran bi bebeyle karşılaşınca ahah =)
öf neyse bidaa izlemicem her sahnesi ayrı intaarıma sebebiyet vericek ulan..[signature][hline]msn/mail|mail|icq

Life consists of segments and vertices.
Mesaj tarihi:
arkadaşlar dayanamıyorum gidip su sevgilisini öldürecem.
Öldürmek için elimde bir çeşit çanta içine sniperımı koymak için bir gece görüşlü 4kmden inirebilen (biraz abartı oldu )bir dürbünlü tüfek bulunmakta.Gümrük islerini hallettim yanlız biraz para sorunum olacak artık sizde destek çıkarsınız :)
Mesaj tarihi:
beyler bi komşunu kızı paticik buluşması ayarlayalım...uygun bi mekanda buluşup topluca bu filmi tekrar izliyelim...tekrar aşık olalım...[signature][hline]_iReM_, 09 Ocak 2005 22:16 tarihinde demiş ki:
ne bu ya kız diyince öyle altın günü gibi boş işler gelio hemen aklınıza.bitek çay servisine yaramıoruz yane.
Mesaj tarihi:
alternatif olarak 24 bazı bolumlerını, old school, mumkun olursa yeni cıkıcak olan fılmınede bırlık olup gıdelım[signature][hline]Trust the dreams, for in them is hidden the gate to eternity.
Mesaj tarihi:
bizim komşu kızı da bu kızın modunda .. yannız şöle bi problemi ver en ufak hereketinde ciddileşme potansıyeli evlenme tehlikesi yaşarsın.. ama şunu söyleyebilirimki bu filmdeki
kızdan daha uzun bacaklı ve daha güzel[signature][hline]
  • Yeni Oluştur...