Mad_Wolf Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 abi sende kizi cuce yaptin allah askina 1.50 lik kyle var ki Biography for Elisha Cuthbert Birth name Elisha Ann Cuthbert Nickname Heesh Height 5' 4" (1.63 m) bence o kadar kisa degil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lancelotdulac Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Benim boy olayının sanırım çıtası biraz yüksek :) Dediğin gibi aslında çok kısa değil ama bana göre kısa yani yanında aşağıya bakacağın bir tip görünümünde.Bunun kıvamında Keira Knightley var mesela 1.74 boy ile yıkıyor ortalığı.[signature][hline]My Honour is My Life Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cermy Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 ya aşağı baksam nolur , yerde iğne arasam nolur. yanında olupta aşağı bakmanı gerektirecek canlı Elisha yani[signature][hline]her$eyim var ama hiçbirşeyim yok öhhüenm![/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 666'a bağlıyacam en sonunda koymayın kardeşim şu herifle olan resimlerini yaa gencim daha ben hapislerdemi çürüteceksiniz :yapma: edit: sinirden düzgün yazamamışım [Bu mesaj Arthur_HellsFire tarafından 24 Ocak 2005 16:04 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lancelotdulac Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Sen adamı temizle biz yardım ve yataklık görevlerini üstleniriz :)[signature][hline]My Honour is My Life Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 öff filmi bidaa izlicem.. ühü[signature][hline]msn/mail|mail|icq Life consists of segments and vertices. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Boşverin Elisha'yı, onu kaybettik artık. Gelin Soldat'a.[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a : Grynn , Botanika) -Est Sularus oth Mithas- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lancelotdulac Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Umutlar hiç bir zaman bitmemeli (Çok Polyanaca bir laf oldu :) )[signature][hline]My Honour is My Life Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cermy Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 usta sen naaaptın ya Elishadan okadar çabuk vazgeçilirmi[signature][hline]her$eyim var ama hiçbirşeyim yok öhhüenm![/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MagicGladiator Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Amy Smarttan Sonra Hic Bi Kadın Bu Kadar Hosuma Gitmemisti Aman Allahım :)[signature][hline] Sözlük |~| Mail |~| Msn |~| Icq |~| Info Derslerime Agırlık Veriyorum. Ben Onların Degil Onlar Benim Altımda Eziliyor Anteplinin Oğluyum Kurşun Yerim Laf Yemem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mordre Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 arkadaşlar bu adamdan ayrıldı çoktan yaa bu kız .Justin timberlakein tanıdıı baska bi adam adı trace ayala o bundan da beter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MagicGladiator Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Ben avradı gacırmaya gidiyorem 17 yasındayım , Ameleyimmm :D Gidiyorum Ntv den İzlersiniz Beni Türk Usülü Film Artistini Kacırdı yazarlar heralt :)[signature][hline] Sözlük |~| Mail |~| Msn |~| Icq |~| Info Derslerime Agırlık Veriyorum. Ben Onların Degil Onlar Benim Altımda Eziliyor Anteplinin Oğluyum Kurşun Yerim Laf Yemem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 elisha nın peşini bende bıraktım, ne hali varsa görsün koşmuycam artık peşinden o sevgilisininde turşusunu kurar artık zaten gay kılıklıydı[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mboma Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 eheuheuehueheheu gay kılıklı geyigimsi :D[signature][hline]<''>^^Vuracagınız avın peşinden mi koşarsınız yoksa vurdugunuz avın mı?^^<''> Emrah koşşş... -Ne oldu abi???? annen emrahh HAyıRRRRRR... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Bırakın kızı, sevmiş kaçmış adama işte.[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a : Grynn , Botanika) -Est Sularus oth Mithas- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Ya bu toplu bir kaçırma operasyonuna dönüşebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MagicGladiator Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Evet Gelenler Kacıyoruz Ama Onunla bi film cekip size veririm :-)[signature][hline] Sözlük |~| Mail |~| Msn |~| Icq |~| Info Derslerime Agırlık Veriyorum. Ben Onların Degil Onlar Benim Altımda Eziliyor Anteplinin Oğluyum Kurşun Yerim Laf Yemem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cermy Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 bırakmaaaaaaaam sonuna kadar..[signature][hline]her$eyim var ama hiçbirşeyim yok öhhüenm![/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murk Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Zamanla bazı şeylerin farkına varıp bana geri dönecektir... :D[signature][hline]"Zayıflar, bizi kendi gücümüzden utanmaya zorladıkları için kazandılar." - Friedrich Nietzsche. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 her film sonunda bunalıma giriyorum gün boyunca millette sorunum falan var zannediyo 2 saat önce düzgünken bi anda manyak gibi duran bi bebeyle karşılaşınca ahah =) öf neyse bidaa izlemicem her sahnesi ayrı intaarıma sebebiyet vericek ulan..[signature][hline]msn/mail|mail|icq Life consists of segments and vertices. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mordre Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 arkadaşlar dayanamıyorum gidip su sevgilisini öldürecem. Öldürmek için elimde bir çeşit çanta içine sniperımı koymak için bir gece görüşlü 4kmden inirebilen (biraz abartı oldu )bir dürbünlü tüfek bulunmakta.Gümrük islerini hallettim yanlız biraz para sorunum olacak artık sizde destek çıkarsınız :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lancelotdulac Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 O kadar kasma ya.Suyuna zehir koy gebersin deus işte :P :)[signature][hline]My Honour is My Life Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 beyler bi komşunu kızı paticik buluşması ayarlayalım...uygun bi mekanda buluşup topluca bu filmi tekrar izliyelim...tekrar aşık olalım...[signature][hline]_iReM_, 09 Ocak 2005 22:16 tarihinde demiş ki: ne bu ya kız diyince öyle altın günü gibi boş işler gelio hemen aklınıza.bitek çay servisine yaramıoruz yane. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephinx Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 alternatif olarak 24 bazı bolumlerını, old school, mumkun olursa yeni cıkıcak olan fılmınede bırlık olup gıdelım[signature][hline]Trust the dreams, for in them is hidden the gate to eternity. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lizardking Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 bizim komşu kızı da bu kızın modunda .. yannız şöle bi problemi ver en ufak hereketinde ciddileşme potansıyeli evlenme tehlikesi yaşarsın.. ama şunu söyleyebilirimki bu filmdeki kızdan daha uzun bacaklı ve daha güzel[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar