Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

The Girl Next Door - Komşunun kızı

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Harbi ha.. bırakın abi fan klubü falan..

TAPALIM ABİ BİZ BUNA.. YENİ DİN ÇIKARTALIM..[signature][hline]Nail "NaileR" Avunduk

Legolas [arrow] ork
Legolas [arrow] ork
ork: "AIMBOT!"
ork: "turn it off!"
  • 4 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
bugün izledim cok güzel bir film..

birşeyi anlamadım. hani ilk tripod örneğini veriyorya klitz e . klitz lanet olsun diyor kabul ediyor işte o anda cocuk kulagına eğilip evet biliyordum diyor

burası baba ya gönderme mi oradan bir replik mi?[signature][hline]dogmit bi ara msn de demiş ki:
bunu yazan tosun güç seninle olsun
MSN: [email protected]
http://netbux.org/?r=169517
ayda 24$ kazanmak için..
Mesaj tarihi:
dedigin sahneyi hatırlamadım da bende 1-1.5 ay once falan ızlemıstım.

Hiç beklemedıgım sekılde begendım fılmı. Yani hic baymadı. Espriler falanda cok iyi seneryoda gayet iyiydi.[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one.
Mesaj tarihi:
Filmi izleyenler espirilerinden öte Elisha için izliyor ki ben de o sınıfa giriyorum. :)[signature][hline]"Zayıflar, bizi kendi gücümüzden utanmaya zorladıkları için kazandılar." - Friedrich Nietzsche.
Mesaj tarihi:
Bu konuyu o kadar özlemiştim ki... Bilgisayarım kaç kere format yedi bütün resimlerim gitmişti.. allah konuyu bana tekrar gösterdi...

Ve şimdi bir kez daha backgroundumu süslüo....[signature][hline]Nail "NaileR" Avunduk

Jean-Luc Picard: "..Let's make sure history never forgets.. the name.. Enterprise"
Mesaj tarihi:
çok etkileyici bi filmdi.kızın yıldız oldugunu ogrenince cocukdan çok ben üzüldüm triplere girdim :)[signature][hline]"Far away is a place where I hide
the truth that have to be locked away"
Mesaj tarihi:
abi nasıl bir filimdir ya...doğa üstü bişiler var bu filimde![signature][hline]_iReM_, 09 Ocak 2005 22:16 tarihinde demiş ki:
ne bu ya kız diyince öyle altın günü gibi boş işler gelio hemen aklınıza.bitek çay servisine yaramıoruz yane.
Mesaj tarihi:
valla filmi 4 kez izledim cd ye de çektim arada bir izlerim harika bir film aşırı ilginç bir konusu var ve tabiki...
Elisha...:D[signature][hline]Para kazanmak mı o benim işim...:D
Mesaj tarihi:
said:
elma, 04 Haziran 2005 20:29 tarihinde demiş ki:
ya sondaki şarkının ismi nedir?

Paul Haslinger - The End[signature][hline]"Zayıflar, bizi kendi gücümüzden utanmaya zorladıkları için kazandılar." - Friedrich Nietzsche.
Mesaj tarihi:
Dün yine izledim yine keyif aldım hiç baymadı tekrar izlememe rağmen izlettirdi kendini.[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one.
Mesaj tarihi:
geçen gene izledimde gene koptum samsung(sam young böle olması lzm) olayına :)[signature][hline]"Far away is a place where I hide
the truth that have to be locked away"
Mesaj tarihi:
samsung olayı bomba zaten ama filmdeki esprilerden sadece biri

Bu arada bendekı alt yazıda samnang mı ne ole bıse yazmıslar. Dogrusu nedir bilemicem[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one.
Mesaj tarihi:
Elisha Cuthbert....

kızın yeni filmi var şimdi.. paris hilton , pardon ama, orospusuyla çekilmiş.. "house of wax".. tam gençlik fuzuli cem yılmazın köküne kadar dalga geçtiği korku filmi.. kesinlikle elisha için diyoruz arkadaşlar.. sırf elisha için bu film izlenir..[signature][hline]Nail "NaileR" Avunduk

Jean-Luc Picard: "..Let's make sure history never forgets.. the name.. Enterprise"
  • Yeni Oluştur...