Chemical Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 havalı tüfek getiriyorum atış çalışması yaparız diye bi kutuda mermi:D (dürbünü söktüm kolaya da kaçamazsınız.) (lan dürbünü sökünce tüfeğin krokunç görüntüsü gidip sevimli bişi oldu len.) Bide işallah gözlük kask sorunu çıkmaz la tAKA sen iyi bilirsin normal go-cart kaskı kadar boşluk varmı içinde normal kaska çok rahat oluyor gözlük ama eskrim kaskı takınca yamuluyodu ona göre lens getirip 2 saat sora alerjiden ağlıcam:D Bide paticik bannerimizide getiriyorum.[signature][hline]guns don't kill people, bullets do. [Bu mesaj Chemical tarafından 09 Ağustos 2005 18:33 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tAKA Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 oluyo dedik ya olm nerenden okuyosun attigim mesajlari :) bide tufekle ilgili dedigimi unutma.[signature][hline]34'life. fun, music, events = life [Bu mesaj tAKA tarafından 09 Ağustos 2005 18:34 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 neyi lan:)[signature][hline]guns don't kill people, bullets do. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 ben 10 ağustosta izmirde olacağım için kesin gelemiom size iyi eğlenceler :((([signature][hline]Game : Knight Online Character : Lively, Paladin, El-Morad @ Ares Fanaticism : Galatasaray SK & Snoop Dogg & Dr.Dre Rullz : Hip Hop İstanbul'lular tıklayın hülen... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tAKA Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 hm saglik olsun bidaki sefere[signature][hline]34'life. fun, music, events = life Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SirAnubis Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 said: Malkavian, 09 Ağustos 2005 17:12 tarihinde demiş ki: said: SirAnubis, 09 Ağustos 2005 16:51 tarihinde demiş ki: yeaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah Lütfen böyle saçma sapan mesajlar atmayınız. cırtsın[signature][hline]Anubis feat. Nilay uzadı geceler , sabah olmuyor . sensiz bu dünyama güneş doğmuyor . Hasretim aşkına , gel de sev artık . Sevgilim aşkına doyum olmuyor. Olmuyor , sensiz olmuyor ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkavian Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 pırt sus yarın geliyorum ama inşallah erken uyanırım bu arad TAKA TELEFONUNU VER ÖZELDEN BUGÜN BİRİ ARIO SEN MİSİN ANLAMADIM VEDE SENİ ARAMAM GEREKÇEK BULAMAZSAM O YERİ AT PM DEN TELİ[signature][hline]World Of Warcraft >>> Mysterious Level 15 Warlock Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tAKA Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 no caps yok ben aramadım[signature][hline]34'life. fun, music, events = life Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SirAnubis Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 berk 1 de bp nin önünde ol !!!!!!!!!!!!![signature][hline]Anubis feat. Nilay uzadı geceler , sabah olmuyor . sensiz bu dünyama güneş doğmuyor . Hasretim aşkına , gel de sev artık . Sevgilim aşkına doyum olmuyor. Olmuyor , sensiz olmuyor ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkavian Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 tamam ara beni uyandır[signature][hline]World Of Warcraft >>> Mysterious Level 15 Warlock Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SirAnubis Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 alarmı kursan insan yavrusu[signature][hline]Anubis feat. Nilay uzadı geceler , sabah olmuyor . sensiz bu dünyama güneş doğmuyor . Hasretim aşkına , gel de sev artık . Sevgilim aşkına doyum olmuyor. Olmuyor , sensiz olmuyor ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkavian Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 1 kere çalcak o uyanmam sen uyanana kadar ara[signature][hline]World Of Warcraft >>> Mysterious Level 15 Warlock Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tAKA Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 s...z basligi helal olsun.[signature][hline]34'life. fun, music, events = life Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 alarmı kur tavana falan yapıştır dolap üstüne koy susturmaya çalışana kadar uyanırsın zatem:D ha bidefa çalıp susuyosa at o zımbırtıyı.[signature][hline]guns don't kill people, bullets do. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkavian Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 ya helal fln deil buluşmaya gelenler alsın 0536 253 98 93 cıvıtmadan ama uyanınca bırakın taka kusura bakma ama gelmem için şarttı bu uyanamıom cidden uyuma saatlerim değiştiğinden erken kalkamıom[signature][hline]World Of Warcraft >>> Mysterious Level 15 Warlock Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SirAnubis Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 bence kendisni çöpe atsın hauehu taka işimiz ne bizim eaehea şurda plan yapıyoruz nasıl kalkıcaz diye ne bu hırs[signature][hline]Anubis feat. Nilay uzadı geceler , sabah olmuyor . sensiz bu dünyama güneş doğmuyor . Hasretim aşkına , gel de sev artık . Sevgilim aşkına doyum olmuyor. Olmuyor , sensiz olmuyor ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tAKA Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 malkavian sana benden tavsiye sil o telefon numarasini basina is alirsin yoksa. ben uyandiririm seni bi sekil.[signature][hline]34'life. fun, music, events = life [Bu mesaj tAKA tarafından 09 Ağustos 2005 22:57 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkavian Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 yok lamer adam arıcaksa etceğim küfürü bilirim alıştım artık taka:)[signature][hline]World Of Warcraft >>> Mysterious Level 15 Warlock Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SirAnubis Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 bırak ya arasınlar ..rhane telefonuna dönsün ..[signature][hline]Anubis feat. Nilay uzadı geceler , sabah olmuyor . sensiz bu dünyama güneş doğmuyor . Hasretim aşkına , gel de sev artık . Sevgilim aşkına doyum olmuyor. Olmuyor , sensiz olmuyor ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tAKA Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 paticik degilde googlede abidik gubidik aramalardan senin numaran cıkacak bi süre sonra[signature][hline]34'life. fun, music, events = life Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkavian Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 ... yerine ne gelcek adam gibi yaz korkaklar gibi saklama[signature][hline]World Of Warcraft >>> Mysterious Level 15 Warlock Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tAKA Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 chem senin yontem adamın piskolojisini bozar sen uyandır[signature][hline]34'life. fun, music, events = life [Bu mesaj tAKA tarafından 09 Ağustos 2005 23:13 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 kaçta uyandıralım[signature][hline]guns don't kill people, bullets do. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkavian Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 12 olur:)[signature][hline]World Of Warcraft >>> Mysterious Level 15 Warlock Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tAKA Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 benide 10da uyandirsana =)[signature][hline]34'life. fun, music, events = life Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar