Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Paintball v2 (CS Tarzı - Indoor) 10 Ağustos Çarşamba

tAKA

Öne çıkan mesajlar

bileklikli bir ayakkabi giy bence gerisi yalan.[signature][hline]Amd Athlon 64 3000(939) @ 2450mhz = MSI K8N Diamond = 1024 MB 500 Mhz Ram @ 4.2.2.2 = 2 SLI 6600 GT = Coolermaster Stacker = Coolermaster Aquagate = Tagan 480 Watt Power supply = Sata Raid 0 with 160 GB 7200.7
Sosyal ağlarda paylaş

Eaah izmirde Paintball buluşması isteriz !!!
İSTERİZ DE İSTERİZ
İSTERİZ DE İSTERİZ
İSTERİZ DE İSTERİZ
İSTERİZ DE İSTERİZ[signature][hline]Devhochi'ydim ben aslında...
karakedi, 24 Haziran 2005 12:31 tarihinde demiş ki:
uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik.

DEF Klanı'nın Gücü !
Sosyal ağlarda paylaş

cok rahat giyinin.
asla şort giymeyin sağlığınız icin
orada giymek icin uzun kollu birseyde getirmenizi oneririm.

kadıköyde servisin duracagi yer kadıköy evlendirme - nikah dairesinin önü, en gec 13:30 da orda olun 14:00 da servis ordan kalkacak.[signature][hline]34'life.
fun, music, events = life
Sosyal ağlarda paylaş

bileklikli ayakkabi - blue jean - uzun kollu t-shirt. bide varsa sweatshirt getirin iyi olur:).. kafanin arka kismi korumasiz kaliyor onun icinde sapka ideal.[signature][hline]Amd Athlon 64 3000(939) @ 2450mhz = MSI K8N Diamond = 1024 MB 500 Mhz Ram @ 4.2.2.2 = 2 SLI 6600 GT = Coolermaster Stacker = Coolermaster Aquagate = Tagan 480 Watt Power supply = Sata Raid 0 with 160 GB 7200.7
Sosyal ağlarda paylaş

said:
tAKA, 09 Ağustos 2005 13:20 tarihinde demiş ki:
cok rahat giyinin.
asla şort giymeyin sağlığınız icin
orada giymek icin uzun kollu birseyde getirmenizi oneririm.

kadıköyde servisin duracagi yer kadıköy evlendirme - nikah dairesinin önü, en gec 13:30 da orda olun 14:00 da servis ordan kalkacak.

evlendirme dairesinin neresinde olalım daha orta bi yer sölesen[signature][hline]Anubis feat. Nilay
uzadı geceler , sabah olmuyor . sensiz bu dünyama güneş doğmuyor . Hasretim aşkına , gel de sev artık . Sevgilim aşkına doyum olmuyor. Olmuyor , sensiz olmuyor ...
Sosyal ağlarda paylaş

ei bakalım bişi dicem o arkdaş 3 kişi gelio sorun olurmu

yani 7vs7 olcağına 8vs8 oluo olcaksa ipta lediorm elemanı[signature][hline]Anubis feat. Nilay
uzadı geceler , sabah olmuyor . sensiz bu dünyama güneş doğmuyor . Hasretim aşkına , gel de sev artık . Sevgilim aşkına doyum olmuyor. Olmuyor , sensiz olmuyor ...
Sosyal ağlarda paylaş

verilecek koruma kask ve vücut zırhıdır kollar ve bacaklar icin kirlenmesini riske aldıgınız birseyler giyin, uzun kollu giyin.
kuruyunca silerek cıkarabilirsiniz suylada rahatlıkla cıkar cıkması zor bir madde degildir bu boyalar.[signature][hline]34'life.
fun, music, events = life
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...