SirAnubis Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 hıı minigun la gelicem ben kapsül atan[signature][hline]Anubis the Sexy Voys, 06 Ağustos 2005 23:25 tarihinde sayıklamışki: tartarlı su , müsil hapı atılmış su , karbonhatlı su gibi şeyler gelıyor rakı görünce aklıma. müsil ne alaka demeyin hastahanede verdiler... verdiler... verdiler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 onu bilmiyorum da.. urza bizim takimdan hehe[signature][hline]Meshcharakou -ElitE- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 yo urza bizden :D[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" Mix|MSN|Blogs of my life|Myrande B@B th3 G3NK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SirAnubis Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 bıçaaaaaaaaaaklıcam[signature][hline]Anubis the Sexy Voys, 06 Ağustos 2005 23:25 tarihinde sayıklamışki: tartarlı su , müsil hapı atılmış su , karbonhatlı su gibi şeyler gelıyor rakı görünce aklıma. müsil ne alaka demeyin hastahanede verdiler... verdiler... verdiler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 İtünün orda vardı bi tane acaba orda ne kadardır? Gelebillirim..Bide verilen adres neresi Kadıköymü?[signature][hline]For every action,there's an equal and an opposite reaction.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SirAnubis Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 hea kadıköyde buluşup beykoza gitcekmişiz[signature][hline]Anubis the Sexy Voys, 06 Ağustos 2005 23:25 tarihinde sayıklamışki: tartarlı su , müsil hapı atılmış su , karbonhatlı su gibi şeyler gelıyor rakı görünce aklıma. müsil ne alaka demeyin hastahanede verdiler... verdiler... verdiler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tAKA Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 kadikoyden servisle. kendi silahinizi sokamazsiniz. diyelim soktunuz, bende sokarım :) [spo2=bazooka][/spo] [spo1=grenade][/spo][signature][hline]34'life.fun, music, events = life Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 paintball alanı beykozda mı? biraz daha acabilir misin yer olarak, o taraftayım da ben[signature][hline]I know someday you'll have a beautiful life, I know you'll be a star In somebody else's sky, but why, why, why can't it be, why can't it be mine DevArt raistlinn i kalbimde yaşatıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tAKA Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 bir kisi alınacak eksigimiz var su an 1 kisi. [spo1=beykoz greenpark harita][/spo] benim ev dibindeymis [signature][hline]34'life.fun, music, events = life[Bu mesaj tAKA tarafından 07 Ağustos 2005 19:20 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tAKA Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 [hline]GELECEKLER UrZa (kesinleşti) MeSh (kesinleşti) Malkavian (vampir.) (kesinleşti) Lonely (%90) SirAnubis (kesinleşti) KuolemanN (kesinleşti) Custodem (kesinleşti) Rosslyn (kesinleşti) Omer (kesinleşti) Sixoms (kesinleşti) Cagatayd (kesinleşti) Murun (kesinleşti) Mesut (kesinleşti) ben e yani... [hline]PROGRAM:13:30: Kadıköyden gelecekler orada buluşacak,14:00: Servis kadıköyden kalkacak14:30: Direk beykoza gelecek olanlar orda toplanmış olacak15:15: Paintball başlayacak.17:15: Paintball bitiş.Paintball bittikten sonra hemen yanında bulunan havuz gibi nimetlerden faydalanmak isteyenler varsa havuz yaparız. ha yoksa restoranda yemek yeriz. nargilemizi tüttürürüz. istediğimiz saattede tekrar servis ile kadıköye geri dönüş. [spo1=beykoz greenpark harita][/spo]ÜCRET:Paintball ücreti: 30 YTL / Kişi başı (100 mermi + koruma dahil)Ek 100 mermi ücreti: 10 YTLServis ulaşımı ile gelenler: 7 YTL / Kişi başı sorusu olan bana özel mesaj atsın basligi kirletmeyelim fazla kaybolmasın bilgiler arada. [spo2=Mekanın resimleri][/spo] [signature][hline]34'life.fun, music, events = life[Bu mesaj tAKA tarafından 07 Ağustos 2005 19:53 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SirAnubis Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 mekanın resmide havuz başındamı yapıcaz[signature][hline]Anubis the Sexy Voys, 06 Ağustos 2005 23:25 tarihinde sayıklamışki: tartarlı su , müsil hapı atılmış su , karbonhatlı su gibi şeyler gelıyor rakı görünce aklıma. müsil ne alaka demeyin hastahanede verdiler... verdiler... verdiler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tAKA Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 ilk resim nerde[signature][hline]34'life. fun, music, events = life Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sixoms Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Hani zeytinburnundaydi ya pf 1 de dershaneden cikicam ve bakirköyde oturuyorum , nasil gelcem ben ? Biri yolu falan tarif etsin neyle nereye gidicem aktarma falan ..[signature][hline]Sigara iç dedeni gör , sigara içme torununu gör. BabacumMostors, 29 Haziran 2005 22:20 tarihinde demiş ki: aserehe ha hede hedelemune esemiyayay gayibaba gudubede budibibi.. asere e aha ehe ehenume vestiyerede bune bube gudubede dubibibi... las ketchup dök dök yi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tAKA Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Bakırköy IDO'dan 13:30 da kadikoy-bostanci denizotobusune binip 13:40 da Kadıköy iskelesinde iniyorsun, kadıköyden servise binip geliyorsun paintball alanına. sonra tekrar kadıköye servisle dönüyorsun, İDO ile bakırköye geri dönüyorsun. basit :)[signature][hline]34'life. fun, music, events = life Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Benim durumum daha kesinleşmedi. Siz beni listeden silin. Eğerki o günkü işim iptal olursa gelir sizi izlerim, ekşından sonrada bi nargile filan yaparız... :([signature][hline]Game : Knight Online Character : Lively, Paladin, El-Morad @ Ares Fanaticism : Galatasaray SK & Snoop Dogg & Dr.Dre Rullz : Hip Hop İstanbul'lular tıklayın hülen... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 taka emin degilim ama gelirsem kuzenimle beraber gelcem 2 kişi için yer yok sanırım dimi ?[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tAKA Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 30 kisiye kadar yer var oyle diyim yani yer var.[signature][hline]34'life. fun, music, events = life Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 tamam yani salı gunu de geliyorum desem olur ?[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tAKA Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 olur ama ne kadar cabuk kesinlesirse o kadar iyi. kesinlestigi zaman telefonunu bana ö.m. atarsın.[signature][hline]34'life. fun, music, events = life Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 hisarda oturuyorum ben, uzakmış yine baya ya bana zaten maddiyat zorlar, kadro da tamammış, hiç dahil olmayayım ben[signature][hline]I know someday you'll have a beautiful life, I know you'll be a star In somebody else's sky, but why, why, why can't it be, why can't it be mine DevArt raistlinn i kalbimde yaşatıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tAKA Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 uzaklıgı sorun degil göksudayım bende servis kavacıktan geciyor servise atlarsın yine gelmek istersen dönüste kavacıkta inersin tekrar sorun degil yani 35-40 ytl ile günü tamamlamış olursun en fazla sen bilirsin zorlarsa suan sonrakine gelirsin artık :)[signature][hline]34'life. fun, music, events = life [Bu mesaj tAKA tarafından 07 Ağustos 2005 23:51 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 oha, hisar derken göksu demiştim ben, hisarı mesken edindiğim için=) akraba cıkıcaz az kaldı pm atıorum adres vercem=)[signature][hline]I know someday you'll have a beautiful life, I know you'll be a star In somebody else's sky, but why, why, why can't it be, why can't it be mine DevArt raistlinn i kalbimde yaşatıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SirAnubis Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 ahahehah[signature][hline]Anubis the Sexy Voys, 06 Ağustos 2005 23:25 tarihinde sayıklamışki: tartarlı su , müsil hapı atılmış su , karbonhatlı su gibi şeyler gelıyor rakı görünce aklıma. müsil ne alaka demeyin hastahanede verdiler... verdiler... verdiler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkavian Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 has harbi bu iş için en fazla kaç para lazımdı?[signature][hline]Karanlık mı git karanlıkta dolaş ne olduğunu hisset ve anla,gizlilik mi ağzını kimseye açma,sessizlik mi sabırlı ol ve o anın gelmesini bekle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tAKA Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 en en en fazla 50 en az 37 ki 37 yeter bile sanırsam ek mermi almassan 100 mermi yeter bence idareli kullanırsan[signature][hline]34'life. fun, music, events = life Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar