Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Paintball v2 (CS Tarzı - Indoor) 10 Ağustos Çarşamba

tAKA

Öne çıkan mesajlar

saat 2 de veya daha geç olursa gelicem belki bir arkadasimda gelir. tamda dershane seviye tespit sinavlarinin oldugu günü bulmussunuz =)[signature][hline]Sigara iç dedeni gör , sigara içme torununu gör.

BabacumMostors, 29 Haziran 2005 22:20 tarihinde demiş ki:
aserehe ha hede hedelemune esemiyayay gayibaba gudubede budibibi.. asere e aha ehe ehenume vestiyerede bune bube gudubede dubibibi...

las ketchup dök dök yi
Sosyal ağlarda paylaş

said:
tAKA, 06 Ağustos 2005 17:24 tarihinde demiş ki:
SON DURUM

Gelecekler:

BullDog
UrZa
MeSh
Malkavian
Lonely
SirAnubis
KuolemanN
Custodem
SirAnubis
SirAnubis'in arkadaşı Rosslyn
Sixoms
Sixoms'un arkadasi (belli degil)
ve ben
ve benim bir adet arkadaşım

liste bu şimdilik, 14 kişi, yedek alınabilir yine bu listeden cıkabilitesi olanlar olabilir.

Yukarıdaki listede KESİN gelecek olanlar mutlaka bana telefonlarını özel mesaj atsın bu listede.

Kadıköyden servis kaldırılacak saat 14 de.
Paintball saat 15:15 de başlayacak.

gelecek olanlar ö.m.

satış yok cunku kapora yatiracam satis yapani kaporta yapariz.

ps: başlığı düzelten yöneticimize teşekkür ederiz

[signature][hline]34'life.
fun, music, events = life

[Bu mesaj tAKA tarafından 06 Ağustos 2005 17:51 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

SON DURUM

said:
Gelecekler:

BullDog
UrZa
MeSh
Malkavian
Lonely
SirAnubis
KuolemanN
Custodem
SirAnubis
SirAnubis'in arkadaşı Rosslyn
Sixoms
Cagatayd
ve ben
ve benim bir adet arkadaşım

Evet 14 kişiye ulaştık 2 kişi daha alınacak en fazla.

Listede kesin gelecek olanlar ö.m. ile telefonlarını gondersinler.

Tekrar yazıyorum;
Kadıköyden servis kaldırılacak saat 14 de.
Paintball saat 15:15 de başlayacak.

gelecek olanlar ö.m.[signature][hline]34'life.
fun, music, events = life
Sosyal ağlarda paylaş

beni niye 2 kere yazdın . hani tamam kiloluyumda o kdr değilim =)[signature][hline]Anubis
Karakteriniz, şöhretinizden önemlidir. Karakteriniz, siz ne iseniz odur... Oysa şöhretiniz, başkaları sizi ne sanıyorsa odur.

you are not a beautiful and unique snowflake. you are the same decayin organic matter as everything else.

Sosyal ağlarda paylaş

ya oyunun başında ben malkavianı sakatlıcam 1 kişi daha bul sen aheauh[signature][hline]Anubis
Karakteriniz, şöhretinizden önemlidir. Karakteriniz, siz ne iseniz odur... Oysa şöhretiniz, başkaları sizi ne sanıyorsa odur.

you are not a beautiful and unique snowflake. you are the same decayin organic matter as everything else.

Sosyal ağlarda paylaş

valla sakatlarisinda ben tatile gidiyorum uffff tam o gun bugun geldi annem 10 agustosata taitle gidiyoruz ol dedim gelmiycem dedim sensiz olamz diye uffff paintballu acayip istiyodumya pfff[signature][hline]Wispy, 20 Temmuz 2005 10:21 tarihinde demiş ki:
Hakkari de yola döşenen mayın
blackchaos, 20 Temmuz 2005 10:09 tarihinde demiş ki:
Allah Karayollarının Belasını versin !!!
Sosyal ağlarda paylaş

valla baba ugraiyorum halen gitmiycem diye ama acayip gelmk isytiyodum hata bunu hayalini kuruyodum ufff[signature][hline]Wispy, 20 Temmuz 2005 10:21 tarihinde demiş ki:
Hakkari de yola döşenen mayın
blackchaos, 20 Temmuz 2005 10:09 tarihinde demiş ki:
Allah Karayollarının Belasını versin !!!
Sosyal ağlarda paylaş

deynekle oynayabılıyormuyuz? reflectorleri tetik olarak kullanırım.[signature][hline]Voic3
arcane, 14 Ocak 2005 10:17 tarihinde demiş ki:
kola kokulu parfüm olmamalı, içecek hali bile yeterince tehlikeli.üstüne bir de bayanlar parfüm olarak kullanmaya başlarsa kendimi kontrol edebileceğime garanti veremem

Fistan, 19 Ocak 2005 23:53 tarihinde demiş ki:
en iyi süt bi ineğin memesine eğilip cork cork içine cekmektir.ama yıkiycaksın önce memeleri.
Sosyal ağlarda paylaş

malkavian ı fasulye sayıyoruz , birini vurması için 10 cm yanına girmesi lazım ( silah payı dahil değil )[signature][hline]Anubis

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...