Sixoms Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 saat 2 de veya daha geç olursa gelicem belki bir arkadasimda gelir. tamda dershane seviye tespit sinavlarinin oldugu günü bulmussunuz =)[signature][hline]Sigara iç dedeni gör , sigara içme torununu gör. BabacumMostors, 29 Haziran 2005 22:20 tarihinde demiş ki: aserehe ha hede hedelemune esemiyayay gayibaba gudubede budibibi.. asere e aha ehe ehenume vestiyerede bune bube gudubede dubibibi... las ketchup dök dök yi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkavian Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 gene kendini yazmamışsın yahu 12 kişi olduk 6v6 yapılıyor mu orda peki?[signature][hline]Karanlık mı git karanlıkta dolaş ne olduğunu hisset ve anla,gizlilik mi ağzını kimseye açma,sessizlik mi sabırlı ol ve o anın gelmesini bekle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tAKA Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 editledim bakın yukarı.[signature][hline]34'life. fun, music, events = life Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tAKA Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Sixoms arkadasinda gelecekse kesin soyle ona gore 14 kisi yapalim 7-7[signature][hline]34'life. fun, music, events = life Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tAKA Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 said: tAKA, 06 Ağustos 2005 17:24 tarihinde demiş ki: SON DURUM Gelecekler: BullDog UrZa MeSh Malkavian Lonely SirAnubis KuolemanN Custodem SirAnubis SirAnubis'in arkadaşı Rosslyn Sixoms Sixoms'un arkadasi (belli degil) ve ben ve benim bir adet arkadaşım liste bu şimdilik, 14 kişi, yedek alınabilir yine bu listeden cıkabilitesi olanlar olabilir. Yukarıdaki listede KESİN gelecek olanlar mutlaka bana telefonlarını özel mesaj atsın bu listede. Kadıköyden servis kaldırılacak saat 14 de. Paintball saat 15:15 de başlayacak. gelecek olanlar ö.m. satış yok cunku kapora yatiracam satis yapani kaporta yapariz. ps: başlığı düzelten yöneticimize teşekkür ederiz [signature][hline]34'life. fun, music, events = life [Bu mesaj tAKA tarafından 06 Ağustos 2005 17:51 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tAKA Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 SON DURUM said: Gelecekler: BullDog UrZa MeSh Malkavian Lonely SirAnubis KuolemanN Custodem SirAnubis SirAnubis'in arkadaşı Rosslyn Sixoms Cagatayd ve ben ve benim bir adet arkadaşım Evet 14 kişiye ulaştık 2 kişi daha alınacak en fazla. Listede kesin gelecek olanlar ö.m. ile telefonlarını gondersinler. Tekrar yazıyorum; Kadıköyden servis kaldırılacak saat 14 de. Paintball saat 15:15 de başlayacak. gelecek olanlar ö.m.[signature][hline]34'life. fun, music, events = life Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tAKA Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 listede olup telefon numaralarını pazartesi gününe kadar göndermeyenler listeden silinecek..[signature][hline]34'life. fun, music, events = life Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkavian Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 bari söylemeyinlerin ismini yazda kimler bilinsin[signature][hline]Karanlık mı git karanlıkta dolaş ne olduğunu hisset ve anla,gizlilik mi ağzını kimseye açma,sessizlik mi sabırlı ol ve o anın gelmesini bekle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tAKA Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 SirAnubis, arkadasi Malkavian, Cagatayd Sixoms kesin gelecekler şu an. (telefon alındı.) [Bu mesaj tAKA tarafından 06 Ağustos 2005 21:59 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj tAKA tarafından 06 Ağustos 2005 22:07 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SirAnubis Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 beni niye 2 kere yazdın . hani tamam kiloluyumda o kdr değilim =)[signature][hline]Anubis Karakteriniz, şöhretinizden önemlidir. Karakteriniz, siz ne iseniz odur... Oysa şöhretiniz, başkaları sizi ne sanıyorsa odur. you are not a beautiful and unique snowflake. you are the same decayin organic matter as everything else. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tAKA Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 organizasyonumuz var bu gece bir yandan onunla ugrasiyoruz o yuzden bu ara kafa daginik kusura bakmayin 13 kisi gelecek olan su an 1 kisi daha alinacak[signature][hline]34'life. fun, music, events = life Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SirAnubis Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 ya oyunun başında ben malkavianı sakatlıcam 1 kişi daha bul sen aheauh[signature][hline]Anubis Karakteriniz, şöhretinizden önemlidir. Karakteriniz, siz ne iseniz odur... Oysa şöhretiniz, başkaları sizi ne sanıyorsa odur. you are not a beautiful and unique snowflake. you are the same decayin organic matter as everything else. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkavian Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 hadi ordan ben senin arka tarafını pespembe yapıcam bana pembe boyalar ayarlayın parası neyse vercem[signature][hline]Karanlık mı git karanlıkta dolaş ne olduğunu hisset ve anla,gizlilik mi ağzını kimseye açma,sessizlik mi sabırlı ol ve o anın gelmesini bekle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tAKA Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 sakatlık cıkaranı yada satanı ben sakatlarım sakın ha :) hele 2.si cok agır olur[signature][hline]34'life. fun, music, events = life Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkavian Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 merak etme o beni sakatlayamaz ama pembeye boyarım onu karşı çıkanı zombi yaparım[signature][hline]Karanlık mı git karanlıkta dolaş ne olduğunu hisset ve anla,gizlilik mi ağzını kimseye açma,sessizlik mi sabırlı ol ve o anın gelmesini bekle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tAKA Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 [spo1=satanı ben sakatlarım ama.][/spo] [spo2=ona göre.][/spo][signature][hline]34'life.fun, music, events = life[Bu mesaj tAKA tarafından 06 Ağustos 2005 22:46 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 valla sakatlarisinda ben tatile gidiyorum uffff tam o gun bugun geldi annem 10 agustosata taitle gidiyoruz ol dedim gelmiycem dedim sensiz olamz diye uffff paintballu acayip istiyodumya pfff[signature][hline]Wispy, 20 Temmuz 2005 10:21 tarihinde demiş ki: Hakkari de yola döşenen mayın blackchaos, 20 Temmuz 2005 10:09 tarihinde demiş ki: Allah Karayollarının Belasını versin !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tAKA Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 hmm saglik olsun bu satmak degil kesin gelcem diye ö.m atipta satanlara lafim :) 2 kisi eksigimiz var suan[signature][hline]34'life. fun, music, events = life [Bu mesaj tAKA tarafından 06 Ağustos 2005 22:47 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 valla baba ugraiyorum halen gitmiycem diye ama acayip gelmk isytiyodum hata bunu hayalini kuruyodum ufff[signature][hline]Wispy, 20 Temmuz 2005 10:21 tarihinde demiş ki: Hakkari de yola döşenen mayın blackchaos, 20 Temmuz 2005 10:09 tarihinde demiş ki: Allah Karayollarının Belasını versin !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tAKA Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 keske daha once belli olsaydi 9una alirdik, rezervasyon yaptik simdi herkes 10u biliyor[signature][hline]34'life. fun, music, events = life Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkavian Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 haha bu sefer benim suçum yok onur[signature][hline]Karanlık mı git karanlıkta dolaş ne olduğunu hisset ve anla,gizlilik mi ağzını kimseye açma,sessizlik mi sabırlı ol ve o anın gelmesini bekle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 deynekle oynayabılıyormuyuz? reflectorleri tetik olarak kullanırım.[signature][hline]Voic3 arcane, 14 Ocak 2005 10:17 tarihinde demiş ki: kola kokulu parfüm olmamalı, içecek hali bile yeterince tehlikeli.üstüne bir de bayanlar parfüm olarak kullanmaya başlarsa kendimi kontrol edebileceğime garanti veremem Fistan, 19 Ocak 2005 23:53 tarihinde demiş ki: en iyi süt bi ineğin memesine eğilip cork cork içine cekmektir.ama yıkiycaksın önce memeleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tAKA Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 vip yada hostage yapariz seni =)[signature][hline]34'life. fun, music, events = life Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SirAnubis Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 malkavian ı fasulye sayıyoruz , birini vurması için 10 cm yanına girmesi lazım ( silah payı dahil değil )[signature][hline]Anubis Karakteriniz, şöhretinizden önemlidir. Karakteriniz, siz ne iseniz odur... Oysa şöhretiniz, başkaları sizi ne sanıyorsa odur. you are not a beautiful and unique snowflake. you are the same decayin organic matter as everything else. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkavian Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 evet çünkü sana tekmeyi bascam arkadan muahah[signature][hline]Karanlık mı git karanlıkta dolaş ne olduğunu hisset ve anla,gizlilik mi ağzını kimseye açma,sessizlik mi sabırlı ol ve o anın gelmesini bekle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar