Deacon Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 var mı böyle bi imkanımız ? eylül başında bitiyo benim, açtırmıycam. malum dersler... ama bi dahaki yaz oynamak istiyorum, ve tekrar 0 dan kasmak zor gelir bana. ben para yatırmasam bu acc seneye yaza kadar durur mu ?[signature][hline]Furytear LvL 3* Undead Mage | Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Devilmanta Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 zaten yatırmayınca account management e giriyosun bi bakmışın Frozen yazıyo donmuşş oluyo sonsuza kadarda orda kalıyo ne zamanki parayı ödüyosun o zaman oynuyosun[signature][hline]Shadowmoon> Orc Shaman >Redbullah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 hmm yani ben eylülde para yatırmayı bıraksam, önümüzdeki yaz yatırsam , acc a bişi olmaz... güzel .. teşekkür ederim :)[signature][hline]Furytear LvL 3* Undead Mage | Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yevaud Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 6 ay tutuyolar galiba[signature][hline]NE Hunter Hatce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 hmm kesin bi bilgi edineceğim yer var mı ki[signature][hline]Furytear LvL 3* Undead Mage | Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Haintapir Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Accountun 6 ay süreyle ödeme yapmazsan silinir. Eğer bir dahaki yaz oynamaya devam etmek istiosan 6ayda bir para yatırmak zorundasın oynasan da oynamasan da.[signature][hline]Tazdingo mon [Bu mesaj Haintapir tarafından 10 Ağustos 2005 21:44 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 hmm saolun yardımlar için. ne yapacağımı kararlaştırdım :) saolun tekrar..[signature][hline]Furytear LvL 3* Undead Mage | Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar