Reactive Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2003 bu telsimden gprsle bağlanmak için ayda sadece 5milyonun yeterli olduunu duydum acaba telsim bunun dışında saat başına yada kb başına bir ucret alıyormu bileniniz varmı yada diğer gsm operaorlerinde durum nedir bana yardım edebilirmisiniz bu telsimden nete girecemde cem uzanın kazıını yemeyım[hline]Bring me to life Gıcırtılı Dizeler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coaxem Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2003 Tamamen boyle kalmayacak o sistem agustosa kadar oyle.Ondan sonra kb basına para alıyorlar kb bedeli ===>Turkcell 1.200TL (bin lira bi milyon deil) Aria 1.000TL Aycell 1.000TL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mordrac_ Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 Agustosa kadar somurucem walla ıkı aydır 50 mb falan dl ettım ceple ehe. Abarttım olayı artık 128 mb memory card aldım mp3 cekıyorum telefonla bos dururken.[hline]With his holy cross raised high, he shouts a warcry against evil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blademaster Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2003 arkadaşlar isz madem kullanıosunz bağlayın telefonu bilgisayara kablo kullanmıosanız girn 5 milyona Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar