Hollow-Man Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Ya en son mezunlar derneği ve müdürle olan toplantı da bende vardım.. Şu güzel sanatların olduğu tarafa havuz yapılacak , çamlık düzenlenecek ve işler yürürse çamlık la moda sahil birleştirilicek girişler çıkışlar ordan yapılacaktı..Çamlığın düzenlenmesi dışında bişey göremedim ben şimdilik.. Ha birde anfi tiyatro muhabbeti var..[signature][hline]www.kalforum.com Martıların Buluşma Noktası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
helena Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 anfi tiyatro mu? eh olsa süper olur ama zor sanki[signature][hline]"zamanı gelmiş bir düşünceyi durdurabilecek hiçbir ordu tanımıyorum" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
555 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 çamlıkla sahil nasıl birleştirilecek,yol hikayesi ne oldu?[signature][hline]la petite ezique Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 yılan hikayesine dönüştü tayfun talipoğlunun yerine mehmet ali alabora geldi ööeeehhhh kustum resmen.. neyse sonucunda bir leşy olduğu yok uygulamanın iptali, için dava açılacaktı herhalde açmışlardır[signature][hline]Absolut, 01 Haziran 2005 11:47 tarihinde demiş ki: Osman kılıcımı rolladı. Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış; "-Ulan kaşık düşmanı, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pha Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Güzel okuldur, mezunları çok l33t bireylerdir. KAL deyince akla Baho gelir ayrıca hehe.[signature][hline][b]Kralla Tartışma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 said: Pha, 19 Temmuz 2005 20:38 tarihinde demiş ki: KAL deyince akla Baho gelir ayrıca hehe. bunu yazan da bir başka fahri kadıköy anadolulu ayrıca=))[signature][hline]Angelus/Rangermania Bugarea[a.k.a The Bonzi Buddy] 15 Eylül 2004 20.09 tarihinde demişki: demin çette ağlıodun *fıstık atar* *fıstık atar* diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shagrath Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 kal dan cok kısı var burda ben kalda okumasamda gonlum orda =) KALFEST rulaz =)[signature][hline]--Borgır-- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hollow-Man Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Eheh Kal deyince akla direk BAHO geliyo =) Yunus , Yakup ikilisi yeter zaten ucuza bol vakit geçirip , muhabbet edilicek insan bulma sıkıntısı çekilmeyen yerdir yane.. Her gün okul çıkışı + hafta sonu büyük bi zaman Baho'da bulunmaktan gururluyuz , mutluyuz =) Ayrıca Shagrath teşekkür ediyoruz , gururlanıyoruz , seneye bir daha bekliyoruz , msn den eleştirilerinle seneye daha iyisini yapıcağımıza inanıyoruz..[signature][hline]www.kalforum.com Martıların Buluşma Noktası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hvt Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 ben de martıyım... YTL 2001 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 çamlık guzel olmuş ancak başka bir olay goremedim okulda.. Müdürün kahverengi kafasıda ayrı bir bomba =) beyaz saç yakışıodu ona ya[signature][hline]:hrr:God has disobeyed me and created you !!:hrr: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jazzyjam Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 said: Al_Thar, 08 Ağustos 2005 12:41 tarihinde demiş ki: çamlık guzel olmuş ancak başka bir olay goremedim okulda.. Müdürün kahverengi kafasıda ayrı bir bomba =) beyaz saç yakışıodu ona ya oha ne zaman boyattı bee.. gözümün önüne gelmioyr bile facia :D[signature][hline]"I find your lack of faith disturbing." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hvt Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 kahverenginden ziyade direk sarı diyo herkes[signature][hline]GaLaTaSaRaY K.A.L YTL 2001/CorriDorm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
555 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 bi dedikoduya göre osman nuri sarıya boyatmış[signature][hline]la petite ezique Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 bir rivayete göre osman nuri kestirmiş nermin de lezo olmuş[signature][hline]tık ulan tık! Absolut, 01 Haziran 2005 11:47 tarihinde demiş ki: Osman kılıcımı rolladı. Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış; "-Ulan kaşık düşmanı, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jazzyjam Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 ahahhauha[signature][hline]"I find your lack of faith disturbing." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar