Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kadıköy Anadolu Lisesi

elma

Öne çıkan mesajlar

said:
-Wissy, 20 Haziran 2005 10:26 tarihinde demiş ki:
Ilkokuldan sonra girdim. 5 sene okudum, sonra Lise icin Kabatas Erkek Lisesi'ne gectim. Guzel okuldur, ozletir kendini arada.

pardon nasıl geçiş yapıyorsun benim bildiğim aynı il içersindeki anadolu liseleri arasında geçiş olmuyordu ?
Sosyal ağlarda paylaş

said:
555, 21 Haziran 2005 10:41 tarihinde demiş ki:
anadolu liselerine giriş olayı 5.sınıf sonundan 8.sınıfa kaydı ya o arada yapmıştır heralde.öyle baya bi insan var.

olsun eğer sen istanbul'da bir anadolu lisesindeysen istanbul'da başka bir anadolu lisesine geçiş yapamazsın diye biliyorum[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

ya zaten geçiş yapmıyorlar ki.benim bir arkadaşım aynen şöyle yaptı:
sınava girdi 5.sınıfta kal kazandı okudu 5 yıl ondan sonra ilköğretim 8 yıla çıktı o arada ve bunun 8. sınıfa geldiğinde tekrar sınava girdi ve sınavı kazanarak roberte geçti[signature][hline]la petite ezique
Sosyal ağlarda paylaş

said:
yosun, 18 Haziran 2005 13:30 tarihinde demiş ki:
Bu sene mezunlarındanım bende...
8 sene okudum en az bi sekiz sene daha okurum :)

8 sene okudum, 9. seneyi verseler üzerine para verir rüşvet yedirir okumazdım.daha doorusu lise 2-3 ü okumazdım, ama orta 2-3-lise 1 i okuyabilirim bi kaç kere daha[signature][hline]Mübarek Sazan - given by BabacumMostors

AR-GE (araştırma geliştirme)
Sosyal ağlarda paylaş

said:
TiReSiAs, 27 Haziran 2005 17:00 tarihinde demiş ki:
said:
yosun, 18 Haziran 2005 13:30 tarihinde demiş ki:
Bu sene mezunlarındanım bende...
8 sene okudum en az bi sekiz sene daha okurum :)

8 sene okudum, 9. seneyi verseler üzerine para verir rüşvet yedirir okumazdım.daha doorusu lise 2-3 ü okumazdım, ama orta 2-3-lise 1 i okuyabilirim bi kaç kere daha

neden?[signature][hline]I'm rubber, you're glue.
Sosyal ağlarda paylaş

peeeh biz abla kardeş martıyız.. öyle ki bu kız gitti roberti kazandı burs bilmene olayı da ayarlandı isyan etti "ben bu okulda kalıyorum istirin gidin!" diye (cadaloz)

ah be abi yaa.. şimdi anathema judgement albümünü koydum lise 1 geldi aklıam buram buram lise 1 kokuyor odam :( moda sahiline inip içmek istiyoırum ama.. hiç bir şey eskisi gibi olmuyor.. o eski tadı alamıyorum..

anılar ne acı..

Agonizing Memories

2BB

Sorcery

Look at target player�s hand and choose two cards from it. Put them on top of that player�s library in any order.

An innocent man died because of my anger. That knowledge will haunt me for all eternity.�
Karn, silver golem
[signature][hline]Absolut, 01 Haziran 2005 11:47 tarihinde demiş ki:
Osman kılıcımı rolladı.

Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış;
"-Ulan kaşık düşmanı, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum"
Sosyal ağlarda paylaş

babacumun deyimiyle fahri martiymisim ben de :P

super geyik adamlar turetiyo dogrudur, bu forumdaki eski elemanlarin cogu martidir hatta
babacum, arcane, gimli, dralnu, golge, fizb@b, jankis[signature][hline]Arcane 24 Temmuz Cuma sabahlama esnasinda demis ki:
Tabi favori bolumleri kullanmicam, yoksa nasil yapardim bu kadar postu...

Oha diyorum sayin arcane, Oha
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...