elma Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Saint Benoit topiği vardı bende bizim okulun nesi eksik dedim açmış bulundum :) var mı bu 5 senelik şahane okulda okuyan ya da mezun olmuş patiler aramızda?[signature][hline]dogmit bi ara msn de demiş ki: bunu yazan tosun güç seninle olsun MSN: [email protected] http://netbux.org/?r=169517 ayda 24$ kazanmak için.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tarist Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 http://forum.paticik.com/view.php?id=19677 Bu sene mezun oldum.[signature][hline]Still Goin' Wild ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 var baya bizden bizim dönemden baya kalabalığız biz[signature][hline]Angelus/Rangermania Bugarea[a.k.a The Bonzi Buddy] 15 Eylül 2004 20.09 tarihinde demişki: demin çette ağlıodun *fıstık atar* *fıstık atar* diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yosun Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Bu sene mezunlarındanım bende... 8 sene okudum en az bi sekiz sene daha okurum :)[signature][hline]Streea the Mincer Reany the Necro Froc the Merc DaoComics Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aurora Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 ben bu okulda okumuş olmak isterdim liseyi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Ilkokuldan sonra girdim. 5 sene okudum, sonra Lise icin Kabatas Erkek Lisesi'ne gectim. Guzel okuldur, ozletir kendini arada.[signature][hline]wi$h, the only gay eskimo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goarth Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 said: -Wissy, 20 Haziran 2005 10:26 tarihinde demiş ki: Ilkokuldan sonra girdim. 5 sene okudum, sonra Lise icin Kabatas Erkek Lisesi'ne gectim. Guzel okuldur, ozletir kendini arada. pardon nasıl geçiş yapıyorsun benim bildiğim aynı il içersindeki anadolu liseleri arasında geçiş olmuyordu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
555 Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 anadolu liselerine giriş olayı 5.sınıf sonundan 8.sınıfa kaydı ya o arada yapmıştır heralde.öyle baya bi insan var.[signature][hline]la petite ezique Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goarth Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 said: 555, 21 Haziran 2005 10:41 tarihinde demiş ki: anadolu liselerine giriş olayı 5.sınıf sonundan 8.sınıfa kaydı ya o arada yapmıştır heralde.öyle baya bi insan var. olsun eğer sen istanbul'da bir anadolu lisesindeysen istanbul'da başka bir anadolu lisesine geçiş yapamazsın diye biliyorum[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
helena Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 benim bi arkadaşım orta okulu istanbul erkekte okuyup sonra kadıköy anadoluya gelmişti. ben de oluyo diye biliyorum[signature][hline]"zamanı gelmiş bir düşünceyi durdurabilecek hiçbir ordu tanımıyorum" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
555 Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 ya zaten geçiş yapmıyorlar ki.benim bir arkadaşım aynen şöyle yaptı: sınava girdi 5.sınıfta kal kazandı okudu 5 yıl ondan sonra ilköğretim 8 yıla çıktı o arada ve bunun 8. sınıfa geldiğinde tekrar sınava girdi ve sınavı kazanarak roberte geçti[signature][hline]la petite ezique Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nitromagus Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Ben mezun olalı iki yıl oldu. Bu sene talaş 25 Haziran daymış yanlış bilmiyorsam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
helena Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 evet kesin 25 haziran bu yıl 50. yıl olması nedeniyle özel olaylar yapılabilir, herkesi bekleriz =)[signature][hline]"zamanı gelmiş bir düşünceyi durdurabilecek hiçbir ordu tanımıyorum" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 nitromagus 2003 mezunusun sanırım,adın ne=) bi de cumartesi talaş günü=) az kaldı azz=)[signature][hline]Angelus/Rangermania Bugarea[a.k.a The Bonzi Buddy] 15 Eylül 2004 20.09 tarihinde demişki: demin çette ağlıodun *fıstık atar* *fıstık atar* diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TiReSiAs Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 said: yosun, 18 Haziran 2005 13:30 tarihinde demiş ki: Bu sene mezunlarındanım bende... 8 sene okudum en az bi sekiz sene daha okurum :) 8 sene okudum, 9. seneyi verseler üzerine para verir rüşvet yedirir okumazdım.daha doorusu lise 2-3 ü okumazdım, ama orta 2-3-lise 1 i okuyabilirim bi kaç kere daha[signature][hline]Mübarek Sazan - given by BabacumMostors AR-GE (araştırma geliştirme) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
555 Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 ortaokulunu bilemem ama bende hazırlığını yıllarca okuyabilirdim[signature][hline]la petite ezique Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Özellikle hz2, ekmek bana bana yemek lazım o derece güzel birşeydi.[signature][hline] Aşk böceği.. "I'm in love with an angel" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
helena Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 ben de hz.2de çok eğlenmiştim, özellikle readingte =)[signature][hline]"zamanı gelmiş bir düşünceyi durdurabilecek hiçbir ordu tanımıyorum" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
555 Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 writing'de de o derece bayardım ben ama :([signature][hline]la petite ezique Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
helena Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 aslında writing de zevkliydi ama sen hocayı sevmiyodun =P[signature][hline]"zamanı gelmiş bir düşünceyi durdurabilecek hiçbir ordu tanımıyorum" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nitromagus Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 said: TiReSiAs, 27 Haziran 2005 17:00 tarihinde demiş ki: said: yosun, 18 Haziran 2005 13:30 tarihinde demiş ki: Bu sene mezunlarındanım bende... 8 sene okudum en az bi sekiz sene daha okurum :) 8 sene okudum, 9. seneyi verseler üzerine para verir rüşvet yedirir okumazdım.daha doorusu lise 2-3 ü okumazdım, ama orta 2-3-lise 1 i okuyabilirim bi kaç kere daha neden?[signature][hline]I'm rubber, you're glue. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 peeeh biz abla kardeş martıyız.. öyle ki bu kız gitti roberti kazandı burs bilmene olayı da ayarlandı isyan etti "ben bu okulda kalıyorum istirin gidin!" diye (cadaloz) ah be abi yaa.. şimdi anathema judgement albümünü koydum lise 1 geldi aklıam buram buram lise 1 kokuyor odam :( moda sahiline inip içmek istiyoırum ama.. hiç bir şey eskisi gibi olmuyor.. o eski tadı alamıyorum.. anılar ne acı.. Agonizing Memories 2BB Sorcery Look at target player�s hand and choose two cards from it. Put them on top of that player�s library in any order. An innocent man died because of my anger. That knowledge will haunt me for all eternity.� Karn, silver golem[signature][hline]Absolut, 01 Haziran 2005 11:47 tarihinde demiş ki: Osman kılıcımı rolladı. Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış; "-Ulan kaşık düşmanı, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
helena Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 ne okul ama =P[signature][hline]"zamanı gelmiş bir düşünceyi durdurabilecek hiçbir ordu tanımıyorum" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nitromagus Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 valla yaa..[signature][hline]I'm rubber, you're glue. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 babacumun deyimiyle fahri martiymisim ben de :P super geyik adamlar turetiyo dogrudur, bu forumdaki eski elemanlarin cogu martidir hatta babacum, arcane, gimli, dralnu, golge, fizb@b, jankis[signature][hline]Arcane 24 Temmuz Cuma sabahlama esnasinda demis ki: Tabi favori bolumleri kullanmicam, yoksa nasil yapardim bu kadar postu... Oha diyorum sayin arcane, Oha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar